嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

將校裙剪開一個孔打飛機............

將校裙剪開一個孔打飛機............

大家有無試過將校裙的JJ位置剪開一個孔來打飛機呀?6 s7 h  C, s( Q6 m& v: T
我試過呀,一出一入的磨擦JJ好鬼Hi,
( H% U1 g5 s- O" X& E3 G; C' W8 R% g 都相片不雅所以唔放上來.
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔好咁浪費啦..............

直接真空穿上校裙打JJ更好, 這樣太浪費

5會整爛條裙蘿

咁做浪費左條校裙

唔好咁浪費

我最鍾意用個bra包住條J打,要有pad果D,好正,有乳交feel,不過最好是女女穿過的bra,邊度有得買?
i love bra

好浪費條裙

性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜.
/ K: g: n9 N" g2 }+ e比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁1 S3 @# X+ E( d' b' o/ A6 J3 {- V

8 f' e9 @9 |' d. Q8 A/ g% w[ 本帖最後由 lovable 於 2014-7-18 10:08 編輯 ]
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 10:06 發表   4 c) m/ s  ~5 c; ~
性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜.
, w7 z# L; O* J% Q比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁
& O0 k' l. P3 K

* l! L. s+ f. ~' m. w係lu!!!真系浪費><") h$ ]; j1 \! F$ f. H9 O, a
我都好珍惜條校裙,好似女朋友咁!!

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 11:52 發表   
2 [2 S4 j; H, v6 U4 x+ x
# j) X0 X- r# ^* z' ^; ^: ]/ [係lu!!!真系浪費>
; ]; x$ `0 z1 Z, `5 B: ~* P8 \0 U2 L
( {9 p/ s# _" S$ S/ ^# w咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 11:59 發表   7 s; @$ t, i( Y4 c$ R
& [  n3 M) @7 m1 q
" k' m4 |* h7 U4 h. e' Z/ Z
咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地
  X0 b0 \; d/ C' G8 r- z  k, }3 X% ?4 _( }# o# j  F
唉....無言
7 X0 P1 {& w& V$ N就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!
7 Y0 e) w( j: L, }5 [更何況整爛條裙=.="""

咁做浪費左條校裙

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 16:39 發表   9 ]) l$ S3 R; W  {0 k

- A! o* N0 s. Y) M0 A  V唉....無言
9 Z( B) A* h9 k: t; c就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!1 z1 c# Y/ _4 N& d
更何況整爛條裙=.="""
/ l: T; G$ z& s' v- N% y
/ v9 \. G; _$ |" J2 U
不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過

因為我有好多條校裙,選條唔喜歡嘅來打,打完之後洗乾淨佢,曬返乾,下次再用來打過.

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 18:24 發表   
$ T  Y( t1 R. P- u) U- N3 O. k) u. `4 O+ i5 ~5 }
9 y/ y2 h5 t. j# M# b& C
不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過
) U2 M, w. \2 |0 J8 M

: J  a1 Y$ C9 f: e算了。。。樓主咁土豪,由佢去。
3 y. b; ]; [, i& T(平時睇av都睇得多,都唔使講出面牙化)* ?) q5 m( F' Z( i( K+ A+ E, H! q
佢條校裙,我就唔要lo=.="

浪費左條校裙

整爛條裙太浪費~建議直穿絲襪穿校裙打j

套裙咁貴要剪 ???
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

不,因太浪費
4 E: {% z$ L/ f3 i- ?6 i  H/ x/ j如上述的