嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

將校裙剪開一個孔打飛機............

將校裙剪開一個孔打飛機............

大家有無試過將校裙的JJ位置剪開一個孔來打飛機呀?' N/ m1 o+ v6 p& b1 y8 a
我試過呀,一出一入的磨擦JJ好鬼Hi,& W$ v* f1 G( ?9 Z4 m# N4 _4 \
都相片不雅所以唔放上來.
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔好咁浪費啦..............

直接真空穿上校裙打JJ更好, 這樣太浪費

5會整爛條裙蘿

咁做浪費左條校裙

唔好咁浪費

我最鍾意用個bra包住條J打,要有pad果D,好正,有乳交feel,不過最好是女女穿過的bra,邊度有得買?
i love bra

好浪費條裙

性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜.
+ t7 e' F: t  t) O  l. K% r比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁
# }. ^8 i" J; `) G5 p' C" _4 o9 D+ G
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 10:06 發表   
6 J( m2 h* F" ^& p4 v5 D* C) }  i性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜. 5 I' |* z0 e: i; s+ n* N0 d
比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁
) {" [8 D7 }0 p" h

: V5 v6 e7 T3 X係lu!!!真系浪費><"% E* S( B' u+ P
我都好珍惜條校裙,好似女朋友咁!!

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 11:52 發表   2 e' n' ~# \. y1 e, |0 @* W  g, z

& ^: g. e" z" S1 r; j8 P- C係lu!!!真系浪費>
" j) o: _0 U3 ?$ @0 h1 W: C
% x) ]& ?+ [8 ]咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 11:59 發表   
) c" l/ B# x& u2 G8 Z0 f
) x) B% S; W( `& p5 h6 p0 u5 N
+ f6 e  u& h' l% I6 o. S咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地
6 T9 |8 H3 n* }0 t, n. Z
7 H4 X) O; L# }& Q6 O$ e) x! Q
唉....無言* C6 W1 ~, z! \1 `) u5 e" P- g
就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!8 w( f1 t8 g- k: {. d
更何況整爛條裙=.="""

咁做浪費左條校裙

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 16:39 發表   - a; \4 w$ ?2 G9 t

6 E+ c; h& H& K* V+ n  S- ]3 h$ v唉....無言) l) r7 T/ _: B% y" a9 L
就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!6 H- j* Z" g1 ?4 P
更何況整爛條裙=.="""
$ X% C: w, o8 R1 p7 @9 _0 g' \4 U+ Z# P1 [$ h" F2 Y
不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過

因為我有好多條校裙,選條唔喜歡嘅來打,打完之後洗乾淨佢,曬返乾,下次再用來打過.

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 18:24 發表   0 |' J/ |: Q: Y% R7 k( F# ]
% u& v! ~) f9 ~% H3 L' L
, ?8 l2 w0 p; a  A
不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過
7 Y1 m. i' h0 @$ {3 ]7 H6 Z; f# i7 k7 J/ E# G  e
算了。。。樓主咁土豪,由佢去。
. S! l0 N" H9 F; E$ ~9 g(平時睇av都睇得多,都唔使講出面牙化)
, p9 K' Q) e0 F! L( W  P7 n佢條校裙,我就唔要lo=.="

浪費左條校裙

整爛條裙太浪費~建議直穿絲襪穿校裙打j

套裙咁貴要剪 ???
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

不,因太浪費3 q# @+ G" ^/ N8 S4 P# d
如上述的