嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

將校裙剪開一個孔打飛機............

將校裙剪開一個孔打飛機............

大家有無試過將校裙的JJ位置剪開一個孔來打飛機呀?
  t- _  w2 Z0 D6 w' W% q" v9 y我試過呀,一出一入的磨擦JJ好鬼Hi,' ^1 u1 X. _# c  ~# C( I6 M; u, b1 m
都相片不雅所以唔放上來.
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔好咁浪費啦..............

直接真空穿上校裙打JJ更好, 這樣太浪費

5會整爛條裙蘿

咁做浪費左條校裙

唔好咁浪費

我最鍾意用個bra包住條J打,要有pad果D,好正,有乳交feel,不過最好是女女穿過的bra,邊度有得買?
i love bra

好浪費條裙

性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜. - A/ t) M$ g9 m  R
比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁
% t; O* X& U5 y! U& b9 @
5 ]7 J6 Y6 z8 r. ~* x9 h8 B) q8 U[ 本帖最後由 lovable 於 2014-7-18 10:08 編輯 ]
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 10:06 發表   
5 `0 z* O' g' N) d: w2 ~性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜. # g8 c4 r  ], v' h+ b
比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁
7 V: u$ s0 ?1 g4 Y  E1 @) a- y0 H8 C# d! o/ Z" E& v' C
係lu!!!真系浪費><"
$ B0 p+ ]3 e) W# ~( M8 o我都好珍惜條校裙,好似女朋友咁!!

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 11:52 發表   
) H2 j, c& q8 H( X& q
! o2 F1 {/ \0 U' f' T' r係lu!!!真系浪費>
) e8 G/ _8 T2 ?8 ]

, J+ R0 [2 Q0 c. ?, L, ?咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 11:59 發表   
) R8 U! ^; ~7 ^( ^1 {. a3 {3 D, }. E+ D9 a! l: Z
6 n% j. j( ?6 I0 j/ H0 s
咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地
1 R4 l& a/ y* V7 j8 r* Z8 V. G- e
. p4 ]. M- k- l" ~8 ?1 z唉....無言
0 X6 S5 ~& T2 x% z就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!
4 K" J9 [0 i/ u5 o/ F- \9 w3 A更何況整爛條裙=.="""

咁做浪費左條校裙

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 16:39 發表   
. q- [% t( b( u) E' Z5 F
' _! f& d1 E4 [* E" ~) x唉....無言' d5 ]  [0 o6 d. K2 l6 N
就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!$ u" r* p+ p: T# q- m( B+ U
更何況整爛條裙=.="""
- z  Y3 s" X, [& Q6 ?. T! u% ~! k
; g0 w8 \9 m) O, Q不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過

因為我有好多條校裙,選條唔喜歡嘅來打,打完之後洗乾淨佢,曬返乾,下次再用來打過.

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 18:24 發表   6 A& r: E2 _. G1 o+ D1 }+ K

3 h( H  @8 H) a: `6 a& J1 u/ [: P: ~1 ?! O( u" B. e
不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過
6 R  K) U4 {& R! Y! T4 z
3 Z$ |- R) H2 x6 {- g4 d算了。。。樓主咁土豪,由佢去。3 A- u2 t: s% ?6 T! k/ d& R6 c
(平時睇av都睇得多,都唔使講出面牙化): ^$ s! C, ]- s* n$ Q* F2 c# g
佢條校裙,我就唔要lo=.="

浪費左條校裙

整爛條裙太浪費~建議直穿絲襪穿校裙打j

套裙咁貴要剪 ???
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

不,因太浪費
# q* L/ L. T4 E如上述的