嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肉絲討論

肉絲討論

我發覺大部份鍾意CD o既,都鍾意肉絲,但係大部份o既女人,都唔鍾意肉絲.
; h: @6 w0 }% Y" X6 b姊妹妳哋點睇呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肉絲同黑絲都鍾意

比較喜歡超薄的膚色絲襪

比較喜歡膚絲

穿肉絲使對腳線條靚啲

好鍾意肉色絲襪~~ 我成日著~~

其實肉絲可以著得好靚,係女人無自信啫。

diu! 係d香港女仔唔識買絲襪姐, 佢地只系識平平地買街邊貨或者旺中果d無牌大陸貨, 咪以為肉色絲襪即係阿婆絲襪等於"娘"lor. 佢地井底娃, 唔會知道一對歐洲名牌既肉色絲襪(尤其係閃既)係可以幾靚!
2 D! E6 ~; X' \' k8 [9 r: O
0 \! Y" B4 ~+ W* P9 J1 ^我個人認為, 如果兩對薄絲襪完全一樣, 只係顏色唔同, 一對肉色一對黑色既話, 肯定係肉色果對會靚d, 因為呢個先係自然膚色! 其實我好想搵條女試下著我果d靚絲襪, 睇下係咪真係著肉絲(比起黑絲)會更容易吸引人, 可惜我無女朋友...9 E8 Z0 z9 I0 ^+ X- Z5 E& G

& x& P  y6 f5 g. T0 M[ 本帖最後由 england4ever 於 2014-7-23 22:09 編輯 ]

i like skin c too!!!!

肉絲同黑絲都鍾意
$ W& ^  [1 i+ R7 S& `; f絲襪

真正靚腳既女人 著肉絲最誘人

引用:
原帖由 england4ever 於 2014-7-23 22:06 發表   
, _7 r( Q( c* r4 e& u! tdiu! 係d香港女仔唔識買絲襪姐, 佢地只系識平平地買街邊貨或者旺中果d無牌大陸貨, 咪以為肉色絲襪即係阿婆絲襪等於"娘"lor. 佢地井底娃, 唔會知道一對歐洲名牌既肉色絲襪(尤其係閃既)係可以幾靚! & w2 u  Z& O7 x" a5 F$ G$ V6 [8 a

6 P, B  _3 o. q  W; Z$ F- I( |我個人認為, 如 ...
- y: X  s: k# o* Q6 X( h5 D1 ?+ }/ }! B! O. r# @) N2 s# r& B: S2 n
係呀,欧洲品牌絲襪的確係最正,当然吾駛一定要奥地利W牌或瑞士最高端,意大利同法國出絲襪巳好靓,再下一級又平d就到UK貨,我GF最愛意式同法式品牌,佢話以前馬莎的7d15d絲襪都好好,但將左大6製就差晒!而日本品牌不及歐洲貨靓,只是價錢公道,但著上不及歐洲品牌舒服,我絕対120%同意,因我拎過晒來玩
8 G9 F" v! Q. X; z至於大6貨GF就話質量吾靚,尤其著上後d色吾均
5 I! O7 }+ d/ M云,尤其係黑絲!雖大6絲廠找冰冰,唐×等靚女做代言,但d絲襪質素同歐洲貨比输好多,唯一只是平,20~40左右已有交易。所以買絲襪送比女友或自用,吾好慳荷包,一定要買歐洲貨,著過就知魚翅同粉絲分別; Z- s8 K, {5 ?" d" f, e! N

2 r' S8 t3 T/ k( h+ F2 M[ 本帖最後由 ffstocking 於 2021-5-7 20:22 編輯 ]

引用:
原帖由 sasalady 於 2014-7-22 18:07 發表   * |) P- [/ \" h: b1 S- V
我發覺大部份鍾意CD o既,都鍾意肉絲,但係大部份o既女人,都唔鍾意肉絲.
" y) P" W1 V0 ]+ ]4 \姊妹妳哋點睇呢?
' |4 ~' a7 X3 l3 j- H% B: o1 n
這帖子好正!絲襪係最無敵發明,女人的第二皮膚;男人的致命武器!!!!
7 i9 n; q0 A' U( {) b& f我至愛買絲襪比GF同摸佢絲腳,之後提升愛聞同著佢d返工後除下原味絲
9 A; N8 u6 O0 e$ n! Y/ z
$ U; j5 g7 O. p/ z
4 j* ]  f; z8 N, U0 ^& n
: w3 c. m5 m; x' ^- {: G( K9 L& h2 Q
2 ?) I6 N/ j& W* S  A/ o

5 `% T% J  ^/ J3 k& l6 r5 l
8 U' O0 L5 C9 A  q- B' E# w% a" s* Q

2 P$ @) h( I" u5 N
5 ?. Z' }; l) S: y) T3 X& A- Y+ B, @" {

* v2 D  h  J: L* f6 _+ M1 V[ 本帖最後由 ffstocking 於 2021-5-7 20:31 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ffstocking 於 2021-5-7 20:19 發表   $ p/ J* r" w! J( h4 @
) x* M; E$ d4 h! ^
$ {" J' U2 `5 k9 W
係呀,欧洲品牌絲襪的確係最正,当然吾駛一定要奥地利W牌或瑞士最高端,意大利同法國出絲襪巳好靓,再下一級又平d就到UK貨,我GF最愛意式同法式品牌,佢話以前馬莎的7d15d絲襪都好好,但 ...
5 v6 I/ w% ]/ ]
. c" U1 z+ W* @2 A
自己玩,吾使咁靚,
& p5 G5 u1 v9 o" C1 ~; \( N2 \cd著,要舒服,
# w- E* c/ o+ R  |) g/ W$ D/ N- v5 H3 O/ _$ E
當然,姊姊有GF 的,就無敵6 Z- `6 m0 P3 _1 q$ u, @  P: r* u$ O" ?
/ f  G/ S0 U9 M1 D4 `. R
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

不錯!! 不錯!!. a$ M) c9 \% _% Z# @8 J
絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!
) r+ T* k( J  v4 B+ J! L

i love skin c too !!!

最愛膚絲!最好同膚色!可以達到隱形的效果!

引用:
原帖由 sasalady 於 2014-7-22 18:07 發表   - w+ k6 p5 W8 B9 \* ~4 Z
6 S6 Y  H; U3 h8 k姊妹妳哋點睇呢?
; o9 H/ O5 c" s. P/ a$ K# `

2 z' T8 P6 E, f  }我也是穿肉色絲襪多

以前喜欢肉丝现在喜欢黑丝

肉絲其實可以好正
Love nylons