嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肉絲討論

肉絲討論

我發覺大部份鍾意CD o既,都鍾意肉絲,但係大部份o既女人,都唔鍾意肉絲.: Y2 _5 S/ M% }, l' s( o
姊妹妳哋點睇呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肉絲同黑絲都鍾意

比較喜歡超薄的膚色絲襪

比較喜歡膚絲

穿肉絲使對腳線條靚啲

好鍾意肉色絲襪~~ 我成日著~~

其實肉絲可以著得好靚,係女人無自信啫。

diu! 係d香港女仔唔識買絲襪姐, 佢地只系識平平地買街邊貨或者旺中果d無牌大陸貨, 咪以為肉色絲襪即係阿婆絲襪等於"娘"lor. 佢地井底娃, 唔會知道一對歐洲名牌既肉色絲襪(尤其係閃既)係可以幾靚!
# @( q7 i+ V3 ~' g# l3 X$ K
" a8 t( W# A$ F+ a; a我個人認為, 如果兩對薄絲襪完全一樣, 只係顏色唔同, 一對肉色一對黑色既話, 肯定係肉色果對會靚d, 因為呢個先係自然膚色! 其實我好想搵條女試下著我果d靚絲襪, 睇下係咪真係著肉絲(比起黑絲)會更容易吸引人, 可惜我無女朋友...
1 S; S8 S- e! {2 P' {7 B( h" K+ i" P+ s6 V4 U

i like skin c too!!!!

肉絲同黑絲都鍾意
* p( O# T& A. F. _絲襪

真正靚腳既女人 著肉絲最誘人

引用:
原帖由 england4ever 於 2014-7-23 22:06 發表   % Q  O3 c  m/ {" q4 s
diu! 係d香港女仔唔識買絲襪姐, 佢地只系識平平地買街邊貨或者旺中果d無牌大陸貨, 咪以為肉色絲襪即係阿婆絲襪等於"娘"lor. 佢地井底娃, 唔會知道一對歐洲名牌既肉色絲襪(尤其係閃既)係可以幾靚! # J8 ^& C& y0 `+ x

% g5 u# _0 ^1 o' T& q- `: M我個人認為, 如 ...
3 W& u' J3 E' M$ B; s, @- ]% F# W' x! _5 H, t' V
係呀,欧洲品牌絲襪的確係最正,当然吾駛一定要奥地利W牌或瑞士最高端,意大利同法國出絲襪巳好靓,再下一級又平d就到UK貨,我GF最愛意式同法式品牌,佢話以前馬莎的7d15d絲襪都好好,但將左大6製就差晒!而日本品牌不及歐洲貨靓,只是價錢公道,但著上不及歐洲品牌舒服,我絕対120%同意,因我拎過晒來玩
2 m1 c; [5 t/ b至於大6貨GF就話質量吾靚,尤其著上後d色吾均
  g" q* g- j& }$ j& ?* e云,尤其係黑絲!雖大6絲廠找冰冰,唐×等靚女做代言,但d絲襪質素同歐洲貨比输好多,唯一只是平,20~40左右已有交易。所以買絲襪送比女友或自用,吾好慳荷包,一定要買歐洲貨,著過就知魚翅同粉絲分別$ x  U7 W6 H6 G- Z& {2 F( `
8 I5 ]( d' c1 p1 l

引用:
原帖由 sasalady 於 2014-7-22 18:07 發表   
! V$ O: s. T1 Q2 m) S0 ]% s  v/ k. U我發覺大部份鍾意CD o既,都鍾意肉絲,但係大部份o既女人,都唔鍾意肉絲.2 ]8 E$ [$ m* M. Y
姊妹妳哋點睇呢?
  P- r: a6 F) H% [
這帖子好正!絲襪係最無敵發明,女人的第二皮膚;男人的致命武器!!!!
9 f0 a8 x7 }* B我至愛買絲襪比GF同摸佢絲腳,之後提升愛聞同著佢d返工後除下原味絲6 m$ n. [  T; v' _* D5 d
: M/ n4 A0 g* m' s: L2 X

4 D/ a1 a/ p! P  ^; u  _& V
( I, j5 c/ H% f  W# e; @1 y- X, g% r- O1 L& r7 Y
6 c+ i% m; }3 H) `: Z1 O9 R4 I7 ^
. B% l& N, m& _7 q+ }
4 f& V1 w+ _$ `8 p

+ E1 }6 W3 @- n/ S6 Y, F1 `  D) u  R3 Y( e7 [5 [- o
) O1 _6 R) Q( W4 y: h' v
4 X% [# a* L+ `) J1 _( j% O$ E

0 t* U. u6 f0 U& n- x1 _( H0 B[ 本帖最後由 ffstocking 於 2021-5-7 20:31 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ffstocking 於 2021-5-7 20:19 發表   
* s. H9 _+ j+ S5 j
4 k9 `7 `, J2 o7 j) d5 L6 j* K" y+ u0 q, x" I. w
係呀,欧洲品牌絲襪的確係最正,当然吾駛一定要奥地利W牌或瑞士最高端,意大利同法國出絲襪巳好靓,再下一級又平d就到UK貨,我GF最愛意式同法式品牌,佢話以前馬莎的7d15d絲襪都好好,但 ...
; M8 U  q3 ?* r3 G1 A9 p& `

) z6 ~/ U7 @) }自己玩,吾使咁靚,
! V, p; G( I- Ocd著,要舒服,
- a+ H/ B. u' I. ~" u$ M# H
; G! e- H' _; a$ U- }$ Y! `當然,姊姊有GF 的,就無敵
# M" A+ S: K/ j8 q% y5 F4 h3 U& i$ ^) f& T  t) }
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

不錯!! 不錯!!6 E$ N' Z; m  y1 h
絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!3 x/ w  Y8 k) U9 f; R/ P

i love skin c too !!!

最愛膚絲!最好同膚色!可以達到隱形的效果!

引用:
原帖由 sasalady 於 2014-7-22 18:07 發表   8 e$ ~% Z0 y: x) V$ Z
我發覺大部份鍾意CD o既,都鍾意肉絲,但係大部份o既女人,都唔鍾意肉絲.4 Q' l% F" ]  I
姊妹妳哋點睇呢?
1 U, N6 c3 {: g0 y

" Y8 l2 |' R0 b( t1 e我也是穿肉色絲襪多

以前喜欢肉丝现在喜欢黑丝

肉絲其實可以好正
Love nylons