嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

全新金侖. I7 r( D" U* H' u9 w
38碼未拆包裝/僅曾檢查
% [9 }+ J9 w6 k: x4 D+ G# A. O* }$190-CD點數5或以上者0 c8 h5 b' n* b" [9 x
$200-有CD點數或有精華帖者
. l9 h. T( p1 u/ k- v- q$250-正式註冊會員9 p2 u7 W" u1 p
$300-街客
& n' a3 B- V( N- S0 q; R
- O: G9 r% c! M1 |26/28/30碼
7 f3 ~4 `- V8 W2 N6 r1 F$250-有CD點數或有精華帖者0 B" O8 s& E7 X! r* V8 o, ]  A/ j0 e
$300-街客
5 T$ q: x# t7 N. c% p9 N4 k7 I! a
0 z9 P9 D" D2 G- r- L32/34/36碼
, v: P  @1 Z- r* l  ^, l  F$300-有CD點數或有精華帖者) A1 G8 m, f1 F2 d% q1 c! m
$350-街客
& I+ f! U3 L* X* T  S# C( s# N; {) x! \9 r& m- R
40/42碼
- {5 p6 c3 u9 E" J6 e, g. R$350-有CD點數或有精華帖者: a2 {! k8 L  w5 \! s* R8 l6 E' U
$450-街客
+ T4 W( y1 Y! ]6 u( Z& X
) v& U" x/ x6 P/ Q) I8 N, ?/ G請於辦公時間內預約到太子指定地點當面交收(有CD點數或精華帖者適用)5 L' [$ J- E) M) W! O
先中國銀行入帳,收款後及收到運送資料後三日內香港郵政本地掛號運送+$30
0 S! L3 J1 Q. ^4 a6 [1 s9 O( D0 d8 o先成功預約,再中國銀行入帳,運送至儲物櫃(觀塘,九龍塘,上環,沙田)+$100
! A0 s* p9 K6 p8 D1 n先成功預約,再中國銀行入帳,運送至(男)儲物櫃(公眾游泳池)+$60/$80,送密碼鎖1個,請自行安排入閘( b7 {7 s  {* ~! n0 s1 Y+ a
$60只包括(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)0 O" H7 c" Y% O
沙田/馬鞍山/顯田
6 t. n- S. a) }+ K' y, E九龍公園/九龍仔/李鄭屋/深水埗/荔枝角/大角咀
9 ~1 f$ F. L0 q4 O# N1 V' o3 S將軍澳/觀塘/斧山道/佐敦谷/摩士
; m1 \# i/ \7 b1 _( Q8 ?- T% y+ T" h維園/摩利臣山/堅尼地城/西區
- D5 n. C$ G( Q; J0 B4 z' D$80(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)
: G3 \" b. T) }+ ]( K/ w& \0 m元朗/屯門/屯門西北/東涌
# T* s8 @2 f. d% i9 ]
% K# M% ~# {, }7 M請電郵lewismcw @yahoo.com.hk +PM(並附本頁連結及會員名/uid)" c! l0 C* `* l9 K
有效至2014/08/15 中午12:00(付款時間計算)
, ~6 @3 J, Z  }: [% b- \' ?6 T; s, C8 f# q0 {. Y- ?; G( y% z9 U
覺得好的就按一下感謝吧~~
暫停寫入

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有冇相睇睇先?

放多D相刺激下大家

我想知點樣先有CD點數?

除左呢件有沒有 玫瑰崗?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-11 20:13 發表有冇相睇睇先?
8 o$ y- h6 g& r2 n: Z/ F2 I要相要拆袋?!......睇款就請自行搜索; m+ L: V/ S: u8 M0 g3 C
: ~3 A2 ]* i! @/ S
引用:
原帖由 yukibb 於 2014-8-11 21:09 發表' X7 ]% }$ |. Z3 c
放多D相刺激下大家
# b' b  s7 ~0 z
3 C% v' I4 n7 T" r有興趣者已知款式如何
+ D# u- _* X9 i最刺激......開學後自行到校門外等候
0 O3 E2 q6 x# Q* B3 @或者透過各種方法認識真實的同學
! C$ t1 O* J/ q- U
* v( q' \. ^, @# C3 q
引用:
原帖由 whk 於 2014-8-11 21:19 發表
4 H; k3 h0 ]3 Y' T. d- E我想知點樣先有CD點數?
  ~+ O6 I  r! L# J5 {
我想知點解你咁hihi0 y! |4 u- S- H8 Z! t- g
已長期置頂(五年多近六年)既公告唔睇又走黎問) e5 p4 C( e# Z+ \. \: P
CDROM都會讀到,呢位會員應該仲係floppy drive所以......註冊四年幾,在線六百幾小時......
& p- R2 z. u, o* c* i9 T  ^內褲+肛塞+連褲襪+裙/褲阻礙你僅有的單眼視線
3 l; Z- E+ Z+ C1 T4 V...ok,大概係你著齊用齊晒所以睇咗咁耐都睇唔到- M  [2 R6 T" k0 E# N7 e
CD 點數的疑問請看這裡
- r/ c, i! y# A; E7 b" e" }http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=2080
. F# o' i8 t  F, Y% @! R4 F搵個好心人pm通知吓呢位會員
4 F5 n7 M  O+ c5 m2 G因為我相信今日我答佢佢都唔會讀到
- E$ {+ ?9 \/ }" r(大帝用機頂盒錄完電視燒番vcd比佢都話睇唔到,又上唔到網節目重溫,次次都要買餅錄影帶,免費轉番做錄影帶寄比佢睇)
$ P% ]% l* u" c% B; a# a8 `$ `對唔住,(我估)壇主同我都招呼唔到,有失遠迎囉!!!% x, z" |0 m: S, R: U
(設計對白:條友歡迎將藍光影碟轉5½磁碟片一套寄比佢慢慢解壓合併檔睇片)
: w( l! b7 Q, N" C1 H% ?" ^6 ]7 h0 \+ w+ H1 G8 O% R2 v) f
引用:
原帖由 wolfcat 於 2014-8-12 12:04 發表4 w/ j- w3 F; A: e: q1 K5 k6 S' l
除左呢件有沒有 玫瑰崗?
$ ?8 g9 C" Q# Q% |- z2 G
沒現貨,訂的話請電郵
暫停寫入

唔明拆袋係咩意思
- F, }5 S% w1 I) W1 O9 n# [
8 E4 E. m- ~3 }' m( ]2 g0 E睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
+ ^- j+ E  }$ m% p" v% e) `, K! K3 P/ h: i
同埋係咪火車橋貨而已$ u% L: ~. {6 y* ~. w% v
$ o. @. H9 Q$ r8 M# |
冇問題我隨時落單都可以7 p* }( S8 z; n# b

6 @  k0 e+ u5 @/ z+ d" }; P8 b[ 本帖最後由 Bystander 於 2014-8-15 14:58 編輯 ]

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表1 m8 l; p2 p) o# g0 g! K
唔明拆袋係咩意思# r+ w, p& ^$ G  [
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨4 O* _7 X+ u2 m6 ~3 a+ ]
同埋係咪火車橋貨而已  s/ d* u$ O& O2 X. I! h; @
冇問題我隨時落單都可以
$ m1 d: x0 ~' B: @https://www.facebook.com/* h9 P1 k9 V; w" V6 V" b) S
photo.php?fbid=10152287384522361&l=5614c324c2
9 U% C# X  w+ C1 t4 k7 u) n手上有過百套女生校服
# r) G. d9 U1 ?! Y我試過唔小心差啲比校服壓死......5 t2 g# [0 p: C% Y
真身用制服都近十套啦# @" j# \9 i1 b7 o$ L9 G) g7 h
睇你係咪真係落單要貨
. D* D  k( t' K3 w: B1 k而且最終能順利交收...
: K, N% W1 k- E9 F. A
& N. h# o3 o4 y0 V* `4 y" Y+ o!!!再次提醒!!!
, H  @7 p, {( `% t& J0 [啲豬裙長標準係領經胸至膝上一吋
- r3 v$ {! O* n4 K% A4 u款式難以改短和無法放長!
暫停寫入

Bystander 走單
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2014-8-22 16:59 發表   6 e. B$ M& C2 `. I% @1 r
Bystander 走單
9 d2 L% V, ~" B" \, g. _  C' N
/ S; _+ U/ \9 C9 F# u- _  x睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
4 [; u- ?$ f' Q( Z1 b5 E4 B! p$ K
而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨$ n+ J! x3 z# ?9 `

8 O7 I& T! F2 n* I, O# A# Y1 ~咁我點會放心落單
7 [$ ?, N! U6 O, P! e: G& i/ u
) a+ N! L( T% \4 ~& ]: G8 T" e
$ d- i# K3 P. I0 a/ `  OP.S. 未落單何來走單?4 H2 Z6 f4 [( t1 o- ~

2 Y6 e7 M0 |' j: c2 ]; G8 }  [  g4 C[ 本帖最後由 Bystander 於 2014-8-22 20:29 編輯 ]

你實際要咩碼同幾多件?0 O+ c, J2 T4 U5 B7 Z; P1 h7 K
(準買家是否具真實購買能力和購買意欲/需要……)
4 o/ y' a, b" I9 T之前我真身係賣專門機械既公司做,每日都幾十個詢價問幾千個型號……
7 N; ~8 \: N' n$ q0 U睇版?有,主要型號每個型號有最少一套樣機
0 o( ~6 D: n1 }但某準買家想睇晒1/2/4/8/12/16/20/24/28/32/36/40/48/64吋喉用既資料
) _  d7 y* A/ ^! b* v問佢技術參數又唔講,咩種類既場又唔講
: x4 X: P* h; m9 Y2 b& w! d# G樣機係得1吋,佢想睇晒1-64吋一字排開既相先……
. t* B$ m1 }9 D: y! A) q: B$ A, i廠都係keep少量2/4/8吋喉現貨
$ h3 U. e2 g* C& @/ C- m- l64吋……長江三峽大壩咁大單先可能用咁大
# I' ^) j# b4 C$ \% n9 I/ S十年都未必賣到一件既尺寸,廠都要即叫即造
; @3 a. b  Q) z! ?冇版睇唔訂……佢肯飛去歐洲都冇版睇,何況香港代理呢?
) y& O% n! R) O+ x同埋冇廠會咁keep貨,全世界都唔會有; e9 |. J, M6 X9 i+ m
一定係只有價單,有單先至有貨4 D3 K/ Z2 N3 f8 q8 b; t8 M; j9 ]
邊個「上線」仔係都要有貨先有單……咁上線唔駛預我) A. \( O) K% j9 ~3 L  s' M
條友真係無限上網∼上線無極限
4 s2 F, m% M" q" O  ?  |: [. s0 @/ LOscar Nacy Niner!!!
  m" @! h  _/ [$ I2 S" w --- -· ----· -·-·-- -·-·-- -·-·--
8 A: ~9 v6 A/ s( s7 @! }
& y1 h: D' G; m! ?5 u講返啲豬……我都未數X32/X34/X36/X38/X40/X42碼) J6 H4 _; n; W. L4 E3 M8 D
我唔肯定火車橋會唔會咁勁keep 齊碼現貨
/ A( e0 \+ a; U1 D& b0 {可能醒目到XXX48都keep 現貨: _% \4 i! t* S0 Q% X2 C$ ]
但好肯定我冇keep  e7 g# T6 [7 |: }3 \1 W
! q+ f/ u( p% d1 x# M
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-22 20:27 發表' N8 @+ N* g- t; R4 `: ?( x3 K
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
6 h0 n' s; r, [4 Z( k0 |而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨' ^) m: d% K' Y, \% @; D" [3 |5 x
咁我點會放心落單
3 `; p* U, G( |$ E! F' C) zP.S. 未落單何來走單?
# u) b! V4 `* o: P' A得,你落單我都唔夠膽接,你自己直接上火車橋買啦
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表" q, p9 O4 Z' ~- \9 C. w1 Q6 z
唔明拆袋係咩意思
; t  l% f. Z! R9 a/ W睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
& v: f, T2 {1 _: _5 s  o$ I同埋係咪火車橋貨而已0 X# H6 e8 K, A+ ?
冇問題我隨時落單都可以
已有貨但冇你份囉!
' L' @. L: Z: S* }https://www.facebook.com/; r! l6 b, w, s& A5 J8 k" _4 ^0 C

* h) f* U" K! x4 z' L/ d5 @8 Ophoto.php?
; b* l& f1 F3 \- M- Efbid=10152310267672361&
# v: w$ }. N3 g' {6 iset=a.10152287384412361.1073741833.676127360
暫停寫入

驚我冇貨?& J) d1 i/ _( f2 i) I! s+ c1 [  H
大家望住 Bystander* P! m* c. g$ [  U/ S  E6 e
睇佢找數定走數!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
暫停寫入

好有興趣喎!

你話我找數都冇我份
0 z" n2 Z( p, o5 G
/ w; {. k5 z' i8 O8 p2 c6 |! w9 {請問我應該點做好?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-9-4 17:52 發表
" [' X2 A1 W: X9 S2 k% p: ~你話我找數都冇我份; d7 X6 a: U( J% P
請問我應該點做好?$ o) D: d1 U5 p1 a
- S: l, m$ Q: l% _9 c
想。要。就。自。己。上。火。車。橋。買
$ a' f& B- N+ c( N( J2 W5 w0 J* L: G3 F- n
暫停寫入