嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

全新金侖8 ^9 k7 W9 u' T; a& y2 _
38碼未拆包裝/僅曾檢查
3 u4 d; N9 G3 [8 z3 m' Z/ G4 C: k$190-CD點數5或以上者
* {! f4 d. m& y% b$ K/ q& f: P' l$200-有CD點數或有精華帖者8 C8 l6 j, {( Q+ F
$250-正式註冊會員
5 R7 N8 q8 U( F2 g$300-街客) m4 O% Z& d" u: I

+ s( d/ W4 I: x26/28/30碼1 K. t: j6 }# M! B
$250-有CD點數或有精華帖者
' J$ L! ?% G( ]$ x/ h$300-街客# M2 {# N2 M$ K5 F

; g& f' L$ e! {, p8 _+ N32/34/36碼
  p  K/ S0 e/ p9 y6 C$300-有CD點數或有精華帖者
0 I+ m% z* y' @, z2 f& }$350-街客
( m) I. z7 v! C' q( R4 R
" F* r% c: Z0 N% y" J) K40/42碼
  G6 X: t4 O8 m3 H/ f- F$350-有CD點數或有精華帖者
2 {* {5 R0 a0 N$450-街客
8 [9 y0 d( E3 |# E  u* T
4 J3 K* p- c9 j5 l+ d請於辦公時間內預約到太子指定地點當面交收(有CD點數或精華帖者適用)
0 i- i! m" g$ x先中國銀行入帳,收款後及收到運送資料後三日內香港郵政本地掛號運送+$30
$ ~/ }+ x( Q' Y. T- n先成功預約,再中國銀行入帳,運送至儲物櫃(觀塘,九龍塘,上環,沙田)+$100
" ?. |) e/ H. ?; r" ~) @先成功預約,再中國銀行入帳,運送至(男)儲物櫃(公眾游泳池)+$60/$80,送密碼鎖1個,請自行安排入閘
! g" }5 ]# Z0 C* A# v$60只包括(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)
% x* U! t6 g3 e" F6 [沙田/馬鞍山/顯田
; U$ Y6 E. @) B& e九龍公園/九龍仔/李鄭屋/深水埗/荔枝角/大角咀6 [& Q4 X  E! V) Y8 y9 H  V5 b$ x! x
將軍澳/觀塘/斧山道/佐敦谷/摩士# q% J2 j& |5 {4 V$ A7 U& D
維園/摩利臣山/堅尼地城/西區% h+ W8 _1 R# i" m
$80(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)* j- |$ M" j( U. J1 J( B
元朗/屯門/屯門西北/東涌
: a; V( V3 [, @. {% P* L; ]
$ Y" v) [) l1 N請電郵lewismcw @yahoo.com.hk +PM(並附本頁連結及會員名/uid)
; n4 W) Z* @. \( ?7 e: ]4 k有效至2014/08/15 中午12:00(付款時間計算)
, L7 d" r, j- x* `0 a" O, I8 q- v5 q. m( U
覺得好的就按一下感謝吧~~
暫停寫入

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有冇相睇睇先?

放多D相刺激下大家

我想知點樣先有CD點數?

除左呢件有沒有 玫瑰崗?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-11 20:13 發表有冇相睇睇先?
' H7 D& h0 V* [/ v" \+ `; ~' ]3 |- T
要相要拆袋?!......睇款就請自行搜索& f) z' ?4 H! t

+ |% P" ^$ I4 G+ S/ e0 ?
引用:
原帖由 yukibb 於 2014-8-11 21:09 發表$ L5 z. `% U/ [7 e4 t8 W
放多D相刺激下大家& S/ L' v) G/ C% ?) `+ R
5 c& C, t' l$ E6 p. }' }$ E有興趣者已知款式如何8 a0 O4 R* |, }
最刺激......開學後自行到校門外等候
1 ?# D: V" P/ T' P或者透過各種方法認識真實的同學
7 x" ~( W0 z# W& ~" [2 s' [2 G& @( Y( I3 N$ r
引用:
原帖由 whk 於 2014-8-11 21:19 發表
) H. p! M. ]) Q* e我想知點樣先有CD點數?
; `+ |4 ^- U+ i$ v3 Y# E我想知點解你咁hihi- U& b. Z$ o2 V; ^1 [
已長期置頂(五年多近六年)既公告唔睇又走黎問* o" ]' h/ |5 h6 y
CDROM都會讀到,呢位會員應該仲係floppy drive所以......註冊四年幾,在線六百幾小時......
& ^! D, v8 W9 ]8 @$ u內褲+肛塞+連褲襪+裙/褲阻礙你僅有的單眼視線
7 l/ |0 r: O0 [- ^+ m( E...ok,大概係你著齊用齊晒所以睇咗咁耐都睇唔到0 ^( G+ W. O" W1 i/ |2 X
CD 點數的疑問請看這裡/ F% f+ h- D5 }; x  d
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=2080, x  X3 F& R4 V/ `2 C5 X
搵個好心人pm通知吓呢位會員( N* O6 F" \) t. r) F
因為我相信今日我答佢佢都唔會讀到
3 B/ ^9 k) c! N- ]6 M- O/ h(大帝用機頂盒錄完電視燒番vcd比佢都話睇唔到,又上唔到網節目重溫,次次都要買餅錄影帶,免費轉番做錄影帶寄比佢睇)
* q9 [( z4 d8 e3 f1 e對唔住,(我估)壇主同我都招呼唔到,有失遠迎囉!!!
8 f+ p3 J" N+ B# |+ [0 t% Y(設計對白:條友歡迎將藍光影碟轉5½磁碟片一套寄比佢慢慢解壓合併檔睇片)# t, l) X8 o- T8 c$ Y7 Z! g. S
- X5 \+ Y1 z5 i2 _) E  a$ @
引用:
原帖由 wolfcat 於 2014-8-12 12:04 發表
5 x& C  \# p. J- Y除左呢件有沒有 玫瑰崗?
/ a+ j( k4 [$ S( }* G. ^沒現貨,訂的話請電郵
暫停寫入

唔明拆袋係咩意思
2 f# k. I, H! @
1 g( l+ z* H; V. ]! |9 J睇相係為睇你係咪真係有咁多貨' s$ e: \/ y) p, W
8 t) e% j. K# e- Q( S$ @+ z
同埋係咪火車橋貨而已. ^& A9 v5 g/ Q- A( [/ a& J; ^# o7 v

0 l# q" ^; Y; z3 @冇問題我隨時落單都可以
" I9 E, m4 d- p# G4 u& Y6 _! Q# e  Q* P, {1 X' g

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表
4 t5 y9 E0 J+ S* M唔明拆袋係咩意思
5 s: b7 f; M: `5 r" b' y& _. t睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
1 n5 Z8 O& N0 `1 x/ j$ s同埋係咪火車橋貨而已, ]( `5 n8 X8 }
冇問題我隨時落單都可以
3 N. w% r# e) D8 Jhttps://www.facebook.com/
4 b* \$ d- `! i% Zphoto.php?fbid=10152287384522361&l=5614c324c2
. E# A9 ~) o( _- I6 B9 t手上有過百套女生校服: \  X( e; b! B) L! ^4 ~2 j
我試過唔小心差啲比校服壓死......
. J0 z0 \5 R9 p6 M真身用制服都近十套啦8 m( u) n, K, w% l0 M, v
睇你係咪真係落單要貨, b' F; e5 c  l% e$ z
而且最終能順利交收...% l7 U2 R3 X4 p0 s; \

7 i2 U) I, s, B; ?6 |!!!再次提醒!!!
6 A/ o2 p8 U! I* n& A- ]啲豬裙長標準係領經胸至膝上一吋
; J$ x2 V9 i2 a. F$ |款式難以改短和無法放長!
暫停寫入

Bystander 走單
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2014-8-22 16:59 發表   
3 r' s2 M% F# Q+ G' oBystander 走單
: A9 Q4 k7 T5 E- `8 d7 L5 |0 L3 H0 C' G
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨2 Z- q8 Y9 g  }2 ]/ ^

7 S5 q* u' Y( }. \5 f# a而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨( D- v0 I+ @3 R. k( T" Y3 U

: s; ^: s& F' B  H% ]2 P' c( t  F/ O, l; m咁我點會放心落單
6 k8 R4 f, Q' C2 a" b1 p7 Y) k) M/ z. k; y

3 N& E' I. _/ V8 W; YP.S. 未落單何來走單?6 z7 f4 \$ ^) N* ~$ j
4 L$ V0 o6 ^- z+ [3 x1 s

你實際要咩碼同幾多件?
& l5 G- n8 o/ ~4 t4 _% m, @9 m6 N; b7 `' b(準買家是否具真實購買能力和購買意欲/需要……)# I( i$ J2 q* M0 x4 e
之前我真身係賣專門機械既公司做,每日都幾十個詢價問幾千個型號……9 ~$ U" T7 d. \5 ~6 T
睇版?有,主要型號每個型號有最少一套樣機0 d, u& ]  ]! M- y7 A( Y
但某準買家想睇晒1/2/4/8/12/16/20/24/28/32/36/40/48/64吋喉用既資料4 _& t; x. E/ `' \& F  D
問佢技術參數又唔講,咩種類既場又唔講
+ W7 u. C1 ]1 ]# R樣機係得1吋,佢想睇晒1-64吋一字排開既相先……
: P3 u( t3 C; {, e廠都係keep少量2/4/8吋喉現貨
7 c) C. s3 n  W( F8 L64吋……長江三峽大壩咁大單先可能用咁大8 t- n+ G! L- r# f
十年都未必賣到一件既尺寸,廠都要即叫即造
5 q) y- `  t& S# {" f1 D; J' Q冇版睇唔訂……佢肯飛去歐洲都冇版睇,何況香港代理呢?
6 ]: ?+ l' F- i" a. P% U1 a0 v2 V同埋冇廠會咁keep貨,全世界都唔會有
5 q/ s8 a# _4 Z  o2 o: `一定係只有價單,有單先至有貨4 }/ `4 ^6 _' \# g, c4 `
邊個「上線」仔係都要有貨先有單……咁上線唔駛預我% |6 V6 J4 y: d" l! G
條友真係無限上網∼上線無極限
, C1 F8 A) E# D1 wOscar Nacy Niner!!!9 l4 E: R+ J5 r9 s; n
--- -· ----· -·-·-- -·-·-- -·-·--: h7 H0 |  q4 F2 h: m% Y
' e( C4 I4 j8 S' `: ?
講返啲豬……我都未數X32/X34/X36/X38/X40/X42碼/ I- \- j% a" R
我唔肯定火車橋會唔會咁勁keep 齊碼現貨
9 G- ~! h  ?9 o. V( k$ Y, c可能醒目到XXX48都keep 現貨! U: F- m$ O' x! {+ \7 t+ A
但好肯定我冇keep. k) h& m0 @1 {. K" Z) a4 v

0 i: y1 @8 H* u! y/ X; w, g! {[ 本帖最後由 uniformx 於 2014-8-24 07:23 編輯 ]
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-22 20:27 發表
6 W( L) w/ ^3 ?6 b7 I* t( }% K, P" _睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
/ H8 }3 [) u0 ?6 J6 d6 m' d2 X而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨
/ t5 J: e; a) P& X咁我點會放心落單
5 N8 Q9 @7 l/ b3 ZP.S. 未落單何來走單?
' i" I/ C* A+ u. g0 R' O
得,你落單我都唔夠膽接,你自己直接上火車橋買啦
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表5 Z6 S' O2 |6 ~: v! b; c9 n1 b
唔明拆袋係咩意思
5 G5 o* _( V% O睇相係為睇你係咪真係有咁多貨  z$ p) ~$ m: Y4 |5 h1 L. i1 T7 K
同埋係咪火車橋貨而已
) k0 W$ @% b0 o# }6 Z冇問題我隨時落單都可以
已有貨但冇你份囉!) g, A0 s5 D2 s2 B
https://www.facebook.com/# j6 G8 @/ c: M; z( u$ K7 P) X

8 a4 P$ w- A$ T6 U" V1 p2 ^& _7 zphoto.php?
( Q/ ~9 K4 G1 Vfbid=10152310267672361&0 L% [" [: F; g* V# o
set=a.10152287384412361.1073741833.676127360
暫停寫入

驚我冇貨?5 h( h! R" [+ e2 Z) m
大家望住 Bystander& K) `+ w& M* Z
睇佢找數定走數!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
暫停寫入

好有興趣喎!

你話我找數都冇我份+ k, |* a; y# u, A: L9 A
$ P- w2 u2 }4 t8 v" V# p/ c% X
請問我應該點做好?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-9-4 17:52 發表
/ f4 E, i# y/ ~: @你話我找數都冇我份
. c+ G  z+ ?. g. W% F; H0 `請問我應該點做好?" o2 s; m" |  M' m. I$ Q
8 u! S/ P9 c+ n0 ?* k* o6 W' f
想。要。就。自。己。上。火。車。橋。買
# r2 |1 u5 [2 |, A% x* u4 G% r! n
) |6 [; @) t" [4 j9 S[ 本帖最後由 uniformx 於 2015-9-27 01:39 編輯 ]
暫停寫入