嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

全新金侖9 U. Q2 N% Q: a
38碼未拆包裝/僅曾檢查/ x6 U7 l, j7 S4 G& A/ H
$190-CD點數5或以上者
1 K  x- T/ y8 x. c0 A8 O, }# B$200-有CD點數或有精華帖者# L1 j) F2 T( x8 F6 u, U( H
$250-正式註冊會員4 f1 A9 a4 K  r. ~& o1 ?" r/ N4 R( f
$300-街客! i0 x  @9 W9 V' `( p  H

% @$ y$ B4 m; ~% o26/28/30碼
9 r$ o- A! L! J$ s, b% y2 o4 G$250-有CD點數或有精華帖者
: S  ]* `' m* l# J$300-街客3 p4 _! Y  U) X' }2 ?

4 C- U4 Y, ~. u' \4 ~6 c4 ?32/34/36碼% h( [, @4 T( ~; _7 x) L0 r4 e5 J9 T
$300-有CD點數或有精華帖者
) F+ d# P! x8 n# W2 @0 t7 v6 n1 ^3 V$350-街客
) E8 k+ v; x! x: a9 b5 {
; V/ U- `; s& d  x40/42碼
4 _+ j! i* y3 n( o* N- S6 j- T4 ~$350-有CD點數或有精華帖者$ h: K% q# i, I& l
$450-街客5 l5 [: W2 Q" Z2 Q9 z

- `+ l8 S) b2 B+ {3 n" {請於辦公時間內預約到太子指定地點當面交收(有CD點數或精華帖者適用)* p. D# k8 j9 i# g
先中國銀行入帳,收款後及收到運送資料後三日內香港郵政本地掛號運送+$303 h4 q: `5 [* h( c, e4 f7 g% j
先成功預約,再中國銀行入帳,運送至儲物櫃(觀塘,九龍塘,上環,沙田)+$100
. C+ p7 e& Y, R' H8 d3 t1 {; @( g先成功預約,再中國銀行入帳,運送至(男)儲物櫃(公眾游泳池)+$60/$80,送密碼鎖1個,請自行安排入閘5 [, H! X8 r2 g. Y& @" y
$60只包括(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)
1 M. e& ~% L2 V5 D6 t+ W: e沙田/馬鞍山/顯田& w: X7 h: T: q3 _
九龍公園/九龍仔/李鄭屋/深水埗/荔枝角/大角咀
) Y6 j! o/ N8 j* T將軍澳/觀塘/斧山道/佐敦谷/摩士. D: ~7 i1 R4 m/ w" {
維園/摩利臣山/堅尼地城/西區8 r( E' a* N; f: h7 o: W6 p  I
$80(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)
- K# W6 |7 s4 _+ m9 J元朗/屯門/屯門西北/東涌$ M3 `) c# g9 G, J0 W! h/ w# R" v
2 f2 P' r/ @$ f
請電郵lewismcw @yahoo.com.hk +PM(並附本頁連結及會員名/uid)$ t7 I5 I4 a4 Q5 Y7 z, T* w
有效至2014/08/15 中午12:00(付款時間計算)
1 g2 T% s! K7 d- o: u/ L
2 |; D0 w& T* r% s; `[ 本帖最後由 uniformx 於 2014-8-28 11:29 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
暫停寫入

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有冇相睇睇先?

放多D相刺激下大家

我想知點樣先有CD點數?

除左呢件有沒有 玫瑰崗?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-11 20:13 發表有冇相睇睇先?
, o. b# L' E: b0 Z( r6 ?8 k! _" S" ?
要相要拆袋?!......睇款就請自行搜索+ J1 f8 m+ k* C* [) z# j5 |+ Z5 f+ E
9 y6 J3 g9 P' v: C2 L; x
引用:
原帖由 yukibb 於 2014-8-11 21:09 發表
, @# G. C4 Z& \放多D相刺激下大家
2 ]+ O# R- o, ^, z; X, ?6 g& m( H
3 b# o+ q" R& h! Q; K6 N2 C
有興趣者已知款式如何
$ R5 o! q) U9 [# Q) u' w最刺激......開學後自行到校門外等候
+ Z, W3 q2 G; }8 M或者透過各種方法認識真實的同學- p! O3 v2 {( R0 R& ?9 ?
5 M( Q9 H) x% m' U
引用:
原帖由 whk 於 2014-8-11 21:19 發表
% _8 s: U/ a" b/ x* D我想知點樣先有CD點數?
3 |6 H( i: O6 @/ Q+ E% M8 B' e& _+ C9 [
我想知點解你咁hihi! J; S; ^/ E" ?# O! _
已長期置頂(五年多近六年)既公告唔睇又走黎問
4 K5 `& H# R% b: Z! vCDROM都會讀到,呢位會員應該仲係floppy drive所以......註冊四年幾,在線六百幾小時......
# c. W9 r7 ?- u3 E; J2 k. T& ^內褲+肛塞+連褲襪+裙/褲阻礙你僅有的單眼視線
- O& O. D9 ]# }/ u; Z...ok,大概係你著齊用齊晒所以睇咗咁耐都睇唔到
- O* }) B0 E* \. lCD 點數的疑問請看這裡0 x5 {: K2 M( W. V  `" b3 r6 C* ?
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=2080# T9 H% ~& k: a
搵個好心人pm通知吓呢位會員
$ [5 B! g. f4 L. r因為我相信今日我答佢佢都唔會讀到  k6 q  j& U' [: ^
(大帝用機頂盒錄完電視燒番vcd比佢都話睇唔到,又上唔到網節目重溫,次次都要買餅錄影帶,免費轉番做錄影帶寄比佢睇)' J$ L! t! x7 U5 l6 L) d
對唔住,(我估)壇主同我都招呼唔到,有失遠迎囉!!!% F% h) _8 m" s( N* @8 B
(設計對白:條友歡迎將藍光影碟轉5½磁碟片一套寄比佢慢慢解壓合併檔睇片)9 n* w: M% T. ^& t
: B; C3 @6 U: E- Q: c) v4 D
引用:
原帖由 wolfcat 於 2014-8-12 12:04 發表
! e0 o4 n/ n6 G" i3 r* H* B4 O除左呢件有沒有 玫瑰崗?
" j3 ^! Y9 p1 S. l; z4 A
沒現貨,訂的話請電郵
暫停寫入

唔明拆袋係咩意思: r( x2 [+ a# `& D& R) b5 v+ T
- e- ?5 [# U7 n$ x
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
2 P3 [" f" ^- {# l5 G
% \0 Q: y( E  Y, |- H# g同埋係咪火車橋貨而已
% A9 v0 \7 f7 s& ?3 U; Z
6 S) C: w# t0 R/ }冇問題我隨時落單都可以7 N! p- m( s& r- i( k2 N- p

3 X- m6 K5 c7 q$ S4 Q[ 本帖最後由 Bystander 於 2014-8-15 14:58 編輯 ]

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表$ t) B' C( e. p7 A& |. l% r
唔明拆袋係咩意思/ j- O; S4 ]& H/ }" r2 R
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨- t- t6 H* e$ E# P9 a/ ^2 k) ^% o: E* Z
同埋係咪火車橋貨而已  |% c( `& X9 j  C( c
冇問題我隨時落單都可以
5 ~9 \- a! l. rhttps://www.facebook.com/$ j8 _8 f. x+ o- B& k$ V# ?# T
photo.php?fbid=10152287384522361&l=5614c324c24 `/ b9 D' p) [2 \9 r
手上有過百套女生校服
8 y! U2 d6 Z; Y" {/ v  d7 J我試過唔小心差啲比校服壓死......
, ~9 k% y( W' m" ^真身用制服都近十套啦
6 f+ C, B1 N/ E7 e睇你係咪真係落單要貨  U! d8 X4 a9 _+ }( M$ ^
而且最終能順利交收...9 \8 {& ^- w' _7 O
2 H* R5 I" ~; N% ^5 O" J( P. ^$ I
!!!再次提醒!!!0 v$ p' u$ U$ ?
啲豬裙長標準係領經胸至膝上一吋7 V7 K) Z! o5 c1 a1 _2 H5 p; b. g
款式難以改短和無法放長!
暫停寫入

Bystander 走單
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2014-8-22 16:59 發表   
* Q( O; ~6 f2 {! k# n6 n7 R- cBystander 走單
7 n. A/ ?9 h# e! s% ?* D
6 a5 X- x7 l& m' I% d# ~7 c睇相係為睇你係咪真係有咁多貨/ t- V5 D7 k4 X" V
& e  v6 J1 u2 e" O- ?" b7 w3 S0 v  u
而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨& C5 b& B! m9 w( ^+ t$ S0 v9 m2 e0 i
( [1 n9 q, r6 @( g
咁我點會放心落單
! i4 A" R6 f! y1 c1 g5 _9 d
2 h$ X6 S1 |0 Q+ N- f0 H: M& w! m
: Z) d6 ^; d. t; \+ L2 JP.S. 未落單何來走單?
; S# F0 e! H8 d4 ^1 _' x6 U- d! Q

你實際要咩碼同幾多件?( i5 k# i+ `( R+ Q+ `$ c
(準買家是否具真實購買能力和購買意欲/需要……)& A4 G: Z1 C" }& [8 |7 B* H# z
之前我真身係賣專門機械既公司做,每日都幾十個詢價問幾千個型號……, S/ I# r& ^5 y$ ]4 i" e# V' Y
睇版?有,主要型號每個型號有最少一套樣機
0 N! B$ ]! L6 V8 U8 R4 o% a, P但某準買家想睇晒1/2/4/8/12/16/20/24/28/32/36/40/48/64吋喉用既資料
" i$ e2 E1 [- ]0 O8 }+ C問佢技術參數又唔講,咩種類既場又唔講- }( C$ L* O( \3 `) X
樣機係得1吋,佢想睇晒1-64吋一字排開既相先……
2 ^8 N& S& u1 m  P+ `廠都係keep少量2/4/8吋喉現貨
7 N$ P- e% ~# _/ a$ E8 U64吋……長江三峽大壩咁大單先可能用咁大7 G" p4 A5 N8 P; Z0 j, P' I; J; D
十年都未必賣到一件既尺寸,廠都要即叫即造
6 _( b, R- R! B3 {+ v: t& P冇版睇唔訂……佢肯飛去歐洲都冇版睇,何況香港代理呢?/ s  a! y/ H7 l& {( y# ~. V
同埋冇廠會咁keep貨,全世界都唔會有
' T0 z1 @, B! M9 v' Q: _8 e一定係只有價單,有單先至有貨) M2 Q) z4 Q% ?% i0 H# [
邊個「上線」仔係都要有貨先有單……咁上線唔駛預我9 p1 r! c. M1 g/ W( I
條友真係無限上網∼上線無極限
( a5 H5 A) A, o- ^Oscar Nacy Niner!!!
7 s" P* C1 A3 s --- -· ----· -·-·-- -·-·-- -·-·--( T9 D1 L( {0 W* ]% ^
4 D4 c- y4 j# B7 l+ e
講返啲豬……我都未數X32/X34/X36/X38/X40/X42碼, \7 h* y9 {6 E3 E7 W) y: @
我唔肯定火車橋會唔會咁勁keep 齊碼現貨3 G' I& \& t5 q: }) u. K; U" k, K
可能醒目到XXX48都keep 現貨7 @) Z( f9 S, r1 z% L: D& F9 V) d
但好肯定我冇keep
! K( F! K% D% e1 x; b# G) u: }$ d  l
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-22 20:27 發表
! j1 w; I9 S8 n% X' I4 `( A睇相係為睇你係咪真係有咁多貨8 H  Y+ _, v1 Z1 q0 y
而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨' j: q  R1 w$ I" r% A& l
咁我點會放心落單. p" v7 L( V0 a
P.S. 未落單何來走單?
1 f/ `. S; K; x( T- ?5 |: {
得,你落單我都唔夠膽接,你自己直接上火車橋買啦
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表
0 q$ Z- B+ ~/ L" S6 E/ l6 ]唔明拆袋係咩意思
& x( k0 v, @0 Q  [4 V睇相係為睇你係咪真係有咁多貨( O% O7 Y& i* k) Q8 @
同埋係咪火車橋貨而已  k( I0 K/ k$ u% t9 U, k
冇問題我隨時落單都可以
已有貨但冇你份囉!
( B* l. ^# n$ q. Zhttps://www.facebook.com/
. j  s2 r6 ?* y1 Z- `* N! j' f3 ?2 K3 k" R
photo.php?9 d) L  R9 x4 i2 o" Q8 j
fbid=10152310267672361&2 R8 T) G" f9 v, F8 p7 ?
set=a.10152287384412361.1073741833.676127360
暫停寫入

驚我冇貨?! q) A" z0 y% T& r
大家望住 Bystander$ G! @+ g3 v2 e5 s' P
睇佢找數定走數!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
暫停寫入

好有興趣喎!

你話我找數都冇我份
! ]. b  Z7 ?2 s# A& [1 H& {0 M
% W! E6 J/ Q, C6 ?請問我應該點做好?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-9-4 17:52 發表
6 B' Z$ _. h0 x! h2 I0 k) g" f  n! a你話我找數都冇我份! Q; u2 w- k0 {) N& M
請問我應該點做好?7 Y5 ?$ S( k9 [# \" o% e; A1 B1 K8 x
# a) p2 `3 s9 z. Z8 D" Y, a2 @
想。要。就。自。己。上。火。車。橋。買7 Q2 l4 W$ u0 W/ _9 A7 P0 |
& P  q( J/ c; W! V- {0 S
暫停寫入