嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

全新金侖
, L: q8 v) x( Q; s& _3 N% {38碼未拆包裝/僅曾檢查" ]" q) F3 p8 r: Q: n* d
$190-CD點數5或以上者
" N* @$ ], I4 S% n/ a. v9 T+ R$200-有CD點數或有精華帖者
% P4 v5 e6 L9 b2 c/ S0 n- }% }' q$250-正式註冊會員
; M9 I0 r; W0 t2 D* s$300-街客
3 [9 R  [# o' |/ e9 }8 y$ p  k3 k6 h$ i, ?7 e1 H, ]
26/28/30碼
( H7 W2 p# c0 _9 q; C% K$250-有CD點數或有精華帖者( ^9 c& [' B1 U+ O" B
$300-街客" u  D3 E, Y& m5 \5 Y; K
, w! a- q/ ^, Z1 P' n! @& B
32/34/36碼6 F* P/ I- g. J0 X
$300-有CD點數或有精華帖者! J7 O4 J3 N- W& Y: s( I: ]% B% v  s' z
$350-街客
7 @2 P9 I! A/ r) s4 A. |( i$ d( F" |) i8 {
40/42碼
" r1 C: @5 I$ p6 r) F0 _4 }6 ?$350-有CD點數或有精華帖者
( t- M" `- M- _. f$450-街客
0 w6 L( E1 Y! P% T) D* s2 r6 E9 h2 w1 C! y0 O" V- F
請於辦公時間內預約到太子指定地點當面交收(有CD點數或精華帖者適用)
2 {$ P0 P( H# j6 f% r  N4 H8 J先中國銀行入帳,收款後及收到運送資料後三日內香港郵政本地掛號運送+$30
; j! }+ z& C5 t+ c& J先成功預約,再中國銀行入帳,運送至儲物櫃(觀塘,九龍塘,上環,沙田)+$100- f0 U' ]/ a- z! G, O- x; G
先成功預約,再中國銀行入帳,運送至(男)儲物櫃(公眾游泳池)+$60/$80,送密碼鎖1個,請自行安排入閘
: \. t) U$ s5 \/ C& ]$60只包括(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)
) `4 p" l: r- c4 p! R3 T沙田/馬鞍山/顯田+ x, h+ i7 z7 }
九龍公園/九龍仔/李鄭屋/深水埗/荔枝角/大角咀- v6 I2 N" ^8 K
將軍澳/觀塘/斧山道/佐敦谷/摩士. t# _" p5 ^; W: N
維園/摩利臣山/堅尼地城/西區+ l% b+ G9 j! x
$80(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)# V1 k4 N3 g: K  |$ b" ~
元朗/屯門/屯門西北/東涌; z+ V/ t  N/ E# s, K

: B7 d. V5 {+ W0 W" V請電郵lewismcw @yahoo.com.hk +PM(並附本頁連結及會員名/uid)
& N9 O! O3 G! k. N有效至2014/08/15 中午12:00(付款時間計算)( i6 [- D; d1 d$ [1 k' b9 j

8 S8 ^9 l* S( f, }, U/ F[ 本帖最後由 uniformx 於 2014-8-28 11:29 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
暫停寫入

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有冇相睇睇先?

放多D相刺激下大家

我想知點樣先有CD點數?

除左呢件有沒有 玫瑰崗?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-11 20:13 發表有冇相睇睇先?
! V. |: J5 c8 P0 Q# I3 Y/ w
要相要拆袋?!......睇款就請自行搜索( z: `: J5 z  T8 w

4 _  q% ~( \" C+ b" N  E6 X
引用:
原帖由 yukibb 於 2014-8-11 21:09 發表+ L7 `- a+ m- \. R0 Q* \9 \
放多D相刺激下大家7 }; B3 l8 Y6 U6 c% C. Z3 O2 W
2 v6 {/ H$ V: v. g
有興趣者已知款式如何6 b4 V* X0 `, P. @( O3 _/ f0 @2 J
最刺激......開學後自行到校門外等候' k4 m1 i" u- q* [" L( v2 n, P6 V
或者透過各種方法認識真實的同學+ G- r8 M% `+ |8 o  @

. j4 T/ r  h. P
引用:
原帖由 whk 於 2014-8-11 21:19 發表+ l3 x. I$ O/ U2 H% [/ j( E
我想知點樣先有CD點數?
+ A8 @: x9 A& V  [% n/ E我想知點解你咁hihi0 l! E) H3 V6 W' S
已長期置頂(五年多近六年)既公告唔睇又走黎問
6 M! n4 |1 K' M) Z$ k' eCDROM都會讀到,呢位會員應該仲係floppy drive所以......註冊四年幾,在線六百幾小時......
) |- _, b8 N# b9 P% S內褲+肛塞+連褲襪+裙/褲阻礙你僅有的單眼視線1 n  K5 F3 h& V9 e3 h+ x9 n
...ok,大概係你著齊用齊晒所以睇咗咁耐都睇唔到
- I1 {7 d0 ~$ J9 v/ m6 sCD 點數的疑問請看這裡
  C4 d$ V8 f! G5 p' d/ bhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=2080  ~$ i: U" S# S% p( o
搵個好心人pm通知吓呢位會員4 e; ]5 B8 C" u5 B+ Y7 Y
因為我相信今日我答佢佢都唔會讀到
/ r2 V3 ~, d& O2 L3 U(大帝用機頂盒錄完電視燒番vcd比佢都話睇唔到,又上唔到網節目重溫,次次都要買餅錄影帶,免費轉番做錄影帶寄比佢睇)
2 P6 W+ ?  J( L對唔住,(我估)壇主同我都招呼唔到,有失遠迎囉!!!
: h3 I. A0 q7 U6 q% V(設計對白:條友歡迎將藍光影碟轉5½磁碟片一套寄比佢慢慢解壓合併檔睇片)
! O- E. u3 k* G3 |; Y$ J+ [# u+ d7 r: b7 _
引用:
原帖由 wolfcat 於 2014-8-12 12:04 發表0 x5 y) D* B: w  `( |+ H& I) U
除左呢件有沒有 玫瑰崗?
" U8 c& [* S, t' y8 }- [沒現貨,訂的話請電郵
暫停寫入

唔明拆袋係咩意思2 J* `) d  Z4 M: ~1 Z- S

$ }+ ^$ k' r+ M睇相係為睇你係咪真係有咁多貨) S  T+ `' r/ E* d& W
" c6 d! B. k( @% z, v6 c9 d0 l
同埋係咪火車橋貨而已
( o7 b3 A3 j! f4 k! d- {- T& ?: q) o; P" k% [
冇問題我隨時落單都可以, Z$ L; w! l4 {
& k1 K& P( }* W" R8 ~) V* z

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表
' H/ @: g0 G1 {2 ^唔明拆袋係咩意思
2 Y+ _  W6 L" K; c3 y) Q' J睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
" I1 B, ]0 H( |3 L6 {同埋係咪火車橋貨而已
" Q) L4 [* ~# [1 v冇問題我隨時落單都可以
- |4 l  o9 W& ?* rhttps://www.facebook.com/
: W- ?1 C2 }. [- ~1 {photo.php?fbid=10152287384522361&l=5614c324c2# p( i5 g$ O* Z$ n( X; j0 G
手上有過百套女生校服" O6 W% a# k; b% `
我試過唔小心差啲比校服壓死......9 ~( D: E# O) n% @' ]
真身用制服都近十套啦$ u& ?4 S$ Q. B* e: Y
睇你係咪真係落單要貨+ V1 s. P  c* _7 z5 l
而且最終能順利交收...
! d6 w  z; Z2 Z# c
7 @2 Y' p2 T& o4 b7 D7 Z$ ~!!!再次提醒!!!
8 x$ _6 E- ~& x% A4 m3 [啲豬裙長標準係領經胸至膝上一吋! o7 i' B  ]# X2 C  m
款式難以改短和無法放長!
暫停寫入

Bystander 走單
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2014-8-22 16:59 發表   5 e0 G9 t$ d7 M' S. ^* ?
Bystander 走單
7 t2 v" _+ F$ g4 G5 n$ V& t3 v0 m8 O' M: s
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨  F4 L- i- H' K' _* V

P+ [8 f4 I7 B. X0 c) j! ~而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨8 |, f, H& L- h. Z1 _( e6 |, j7 j$ N

$ r6 L3 ~" I0 A! L  d  A咁我點會放心落單
; Y. i* R  H1 z/ _1 }
& V& ]* }3 A8 ~: u) p4 r8 {+ W
+ U5 _" T3 r0 b- k; f# jP.S. 未落單何來走單?# @6 X+ k* n  y; ]  H: y5 d

# U/ A# Z8 G9 B& [0 W[ 本帖最後由 Bystander 於 2014-8-22 20:29 編輯 ]

你實際要咩碼同幾多件?& R! o! P- V' D6 d
(準買家是否具真實購買能力和購買意欲/需要……)) A7 B" Z. H2 N9 L% }5 Z% y" w
之前我真身係賣專門機械既公司做,每日都幾十個詢價問幾千個型號……
  v( ~% x! O" B3 R0 ]睇版?有,主要型號每個型號有最少一套樣機, K7 y4 J" `, F+ R' F+ W7 M: v
但某準買家想睇晒1/2/4/8/12/16/20/24/28/32/36/40/48/64吋喉用既資料
' o/ v5 g: p9 k2 L8 B, q問佢技術參數又唔講,咩種類既場又唔講
  h0 v5 ]. a! ^* \樣機係得1吋,佢想睇晒1-64吋一字排開既相先……/ L3 ?. K2 S: a6 T, t, U
廠都係keep少量2/4/8吋喉現貨0 n3 X# k$ U+ f3 J& W
64吋……長江三峽大壩咁大單先可能用咁大+ I4 w" {; v) x8 B+ H
十年都未必賣到一件既尺寸,廠都要即叫即造
: V" S' n5 Y/ h/ N冇版睇唔訂……佢肯飛去歐洲都冇版睇,何況香港代理呢?& D5 R6 `7 O2 F7 @7 g
同埋冇廠會咁keep貨,全世界都唔會有
; V# w' c6 A$ z2 }; Q: \一定係只有價單,有單先至有貨* o! N" P" q# z- W- M
邊個「上線」仔係都要有貨先有單……咁上線唔駛預我
0 g# j, z. T; P4 K  q條友真係無限上網∼上線無極限5 b% X& q* g8 I
Oscar Nacy Niner!!!, P; G: j3 l: o8 ^+ B) `6 P
--- -· ----· -·-·-- -·-·-- -·-·--
# A" r1 R% Q) O. w5 `. V, A3 ~
5 _9 x. e  N, ^$ B. c" ^% d講返啲豬……我都未數X32/X34/X36/X38/X40/X42碼
5 }5 F) m# X9 X+ c! w我唔肯定火車橋會唔會咁勁keep 齊碼現貨
9 j- m( h" z0 Y) t可能醒目到XXX48都keep 現貨
2 e* m. E, u/ ^/ P但好肯定我冇keep
) M& ~# c: ]: v- F8 v4 _' a. n9 s$ [- V( m6 p4 O) ^/ _$ D: L$ ]. H
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-22 20:27 發表
3 I8 w5 J- e; ]( F睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
. @! Y' \* n) t而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨7 D6 a0 p1 Q% i( g3 B
咁我點會放心落單
! C8 p9 X8 R7 `" c) v. a% e1 y9 HP.S. 未落單何來走單?
; J) ?  R8 M8 W6 K# d4 o得,你落單我都唔夠膽接,你自己直接上火車橋買啦
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表
2 d5 q% H' ]3 E# O; M5 [% v- l& ]0 \; Y唔明拆袋係咩意思
! d9 R$ h4 \4 O7 D( u睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
# r5 K$ k1 J; @/ y3 b# M1 J6 S同埋係咪火車橋貨而已
" X1 }* h  Y+ C7 [" K8 L, V冇問題我隨時落單都可以
已有貨但冇你份囉!
, f. i' W% t. e, O; H+ Hhttps://www.facebook.com/
# N  h$ U0 t# z, L  M" I0 Y1 f* Q( [" Y6 V% c- s$ z% y; b
photo.php?6 ]0 n3 P/ E; E
fbid=10152310267672361&9 A/ p* N3 I, b
set=a.10152287384412361.1073741833.676127360
暫停寫入

驚我冇貨?
7 A/ V% W6 b# C2 u* Q. ^( M/ t大家望住 Bystander6 L" t' R' ], L6 J; Z: O- o$ n
睇佢找數定走數!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
暫停寫入

好有興趣喎!

你話我找數都冇我份: Z5 d+ m  }2 Y0 ?. G0 d

/ H2 S; K; X( {% |3 h3 e請問我應該點做好?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-9-4 17:52 發表
* V+ \5 }- W6 a你話我找數都冇我份% j3 b  ~* q2 r; `
請問我應該點做好?
- ^; W' t. k! K, R. `& e
( i- Y- p; E: l1 o4 @
想。要。就。自。己。上。火。車。橋。買$ A" A7 m' f+ N7 N7 k2 I, `
- n6 m. \; T6 J( B9 R: ~3 a: S
暫停寫入