嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

全新金侖
: |( t: x$ _8 J! F/ r38碼未拆包裝/僅曾檢查& }& Q8 g: G3 O. v/ Y0 a* X2 Q
$190-CD點數5或以上者
3 g& d+ x0 r& }$200-有CD點數或有精華帖者
8 m! v! M3 @* c$250-正式註冊會員
$ \! k# A8 W" K6 }9 o  f$300-街客! n5 j* q( z% v4 `  b' L

' D# ?; C8 e9 [- B5 P' |26/28/30碼/ p. D( ~5 l$ A( N' y; A; ]+ r. Q
$250-有CD點數或有精華帖者
8 ?( Z9 Y* {  ~- u1 c' k4 s$300-街客$ o0 s2 t# b) H+ M

7 P$ b9 F' c+ c( l9 X# a32/34/36碼
. N* L& Q% _/ k' I& ^0 i4 H" a$300-有CD點數或有精華帖者
/ B6 i! f  _) |; O/ }$350-街客" R& C- P, e, W6 g/ E5 x

% Y8 ~* Q2 ~; u! v! H' U0 _40/42碼
! v. [9 n; O5 N7 K8 u$350-有CD點數或有精華帖者, Q/ W! y' ?: Z/ u! l6 @2 d- d, Q
$450-街客* `( B! P1 A% _( K6 O

% i* D: b8 p9 ~" c請於辦公時間內預約到太子指定地點當面交收(有CD點數或精華帖者適用)% T$ s3 W+ j" R7 E, j! `& @
先中國銀行入帳,收款後及收到運送資料後三日內香港郵政本地掛號運送+$30
  ?3 {. Y* V' Z" U3 z1 `3 P# P先成功預約,再中國銀行入帳,運送至儲物櫃(觀塘,九龍塘,上環,沙田)+$100
% h9 I9 V  ]' o2 E先成功預約,再中國銀行入帳,運送至(男)儲物櫃(公眾游泳池)+$60/$80,送密碼鎖1個,請自行安排入閘; {3 Y& P! s; P
$60只包括(指定組別,放置後才通知詳細櫃號); T- f+ Y8 L, d9 r$ q
沙田/馬鞍山/顯田
/ w" G* N* O* V# E* n九龍公園/九龍仔/李鄭屋/深水埗/荔枝角/大角咀( F, R0 R2 _3 R  l0 a
將軍澳/觀塘/斧山道/佐敦谷/摩士$ G9 Y% Y8 s  l2 j
維園/摩利臣山/堅尼地城/西區5 N. J$ ?0 X' B- c8 k$ h1 N
$80(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)7 u7 }0 _8 B' j6 V# J% n& F* e; J
元朗/屯門/屯門西北/東涌" j/ B- ?$ K1 b! I9 }
& Y& n% \' L/ K7 h
請電郵lewismcw @yahoo.com.hk +PM(並附本頁連結及會員名/uid)* K% ~" i7 x+ U
有效至2014/08/15 中午12:00(付款時間計算)
; u: ]# a4 c5 Y0 o6 r1 }1 T+ d5 @7 p3 q5 c* k5 a  Q6 z. @; I
覺得好的就按一下感謝吧~~
暫停寫入

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有冇相睇睇先?

放多D相刺激下大家

我想知點樣先有CD點數?

除左呢件有沒有 玫瑰崗?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-11 20:13 發表有冇相睇睇先?
  ~. c. h1 V7 X0 G要相要拆袋?!......睇款就請自行搜索
( v! n4 U3 ~( `6 V. Z
( K) J* r. ^7 b% N
引用:
原帖由 yukibb 於 2014-8-11 21:09 發表# X( Z& o2 l7 g3 \, u0 L# F
放多D相刺激下大家: L/ x4 Y' j) N: \6 W
5 c( |3 y# Z- X6 }6 o0 {有興趣者已知款式如何( x. {4 {/ w* b2 A0 F2 \# }
最刺激......開學後自行到校門外等候) c! z; b% [5 R: }) Y5 Q+ y9 R
或者透過各種方法認識真實的同學
2 c6 K9 _9 c6 z" S9 K) y6 q' p& T! H# i3 [2 ~/ x0 d4 E0 P
引用:
原帖由 whk 於 2014-8-11 21:19 發表
3 T# H# g. |" b* D' Q+ {我想知點樣先有CD點數?
0 P8 F: S/ ?4 a$ `* W: f
我想知點解你咁hihi
& F" p. w( L8 d. p7 A已長期置頂(五年多近六年)既公告唔睇又走黎問
6 q- t( y0 k+ Y" ?  ZCDROM都會讀到,呢位會員應該仲係floppy drive所以......註冊四年幾,在線六百幾小時......* ~( I+ }! }4 ^: Z6 \- r3 L% }
內褲+肛塞+連褲襪+裙/褲阻礙你僅有的單眼視線
1 ^$ ~! s( Y0 A& v$ R$ t...ok,大概係你著齊用齊晒所以睇咗咁耐都睇唔到$ I) N& |1 P* G$ g; f
CD 點數的疑問請看這裡
6 D7 W+ M/ L, Y# ]7 @3 Fhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=2080
5 Y% w) N- s! ^' |搵個好心人pm通知吓呢位會員. x4 P- I, U; S
因為我相信今日我答佢佢都唔會讀到
0 Q4 @( C& ~& h& T(大帝用機頂盒錄完電視燒番vcd比佢都話睇唔到,又上唔到網節目重溫,次次都要買餅錄影帶,免費轉番做錄影帶寄比佢睇)
: r& `: Z$ Q) E$ |* H對唔住,(我估)壇主同我都招呼唔到,有失遠迎囉!!!! r  K( m$ d7 j
(設計對白:條友歡迎將藍光影碟轉5½磁碟片一套寄比佢慢慢解壓合併檔睇片)- p7 x! F9 J' q1 {* P, l& W' i

) g4 A' N6 s5 Z) |
引用:
原帖由 wolfcat 於 2014-8-12 12:04 發表+ \% _. h. d; z
除左呢件有沒有 玫瑰崗?
( H9 c3 e1 t2 e; D$ J2 u; f5 M沒現貨,訂的話請電郵
暫停寫入

唔明拆袋係咩意思
9 O1 B: C; G& {5 K+ \! o, `  e$ I) A/ B' w7 ]. j2 W
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
6 @1 ~# h5 R7 K" @6 t* F. b9 y4 b: L7 ^+ R; C6 N/ i; K
同埋係咪火車橋貨而已/ O; H8 B. }8 e7 O1 U
" W5 q* s0 d0 i5 c# ]
冇問題我隨時落單都可以
" b; h# d7 U3 G, H
: b: |0 R* Z; i+ ]" |5 L[ 本帖最後由 Bystander 於 2014-8-15 14:58 編輯 ]

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表
, ~3 d' _# [$ y唔明拆袋係咩意思; C$ H7 ~" F" b7 U. J- D
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨: Q3 o+ ~( j9 t% W* U. \! p, _
同埋係咪火車橋貨而已
0 E3 ^- \' B& x冇問題我隨時落單都可以
& X  X  b, [. l+ C* lhttps://www.facebook.com/0 @* V& h8 r4 }' x2 b. X" b7 o5 f
photo.php?fbid=10152287384522361&l=5614c324c2! U5 Z( G  N7 s* v7 o
手上有過百套女生校服
5 @6 D9 V" ]- p  a6 H7 f9 N我試過唔小心差啲比校服壓死......
: {/ D- T1 O1 X: |* Y2 F真身用制服都近十套啦" v4 U) N* a3 q  r# Y. k) O! n. _
睇你係咪真係落單要貨
6 f. d$ V$ V2 {0 ?% |( z+ C而且最終能順利交收...+ D5 K. S! T7 m

; B2 ~6 F7 E" T- G9 ^; q. \!!!再次提醒!!!
0 Z. A! z2 \4 q, t啲豬裙長標準係領經胸至膝上一吋) O# G; E0 K' ~' \; L  H9 ?* C
款式難以改短和無法放長!
暫停寫入

Bystander 走單
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2014-8-22 16:59 發表   
1 A! j. P1 B# R) iBystander 走單
4 |% `$ R  E5 X2 `
4 H& b* w" H; ?3 L9 O睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
8 u) q% B; Y7 c$ d
' h' {/ }+ {' C5 K# ?而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨
+ M3 t% H$ |8 i; g3 y& z7 G" _9 X: f( s) @  f* P
咁我點會放心落單$ F* ~: I8 e4 ~. f7 F: g
' _) z4 o0 K  L: X; \; i- m
9 u* J( s3 J# Y: x2 g+ c
P.S. 未落單何來走單?
9 \" X3 ~" P) ^. y8 X* }9 ]. B( T. G( B; ?& S; g  N

你實際要咩碼同幾多件?
0 T* ], R! ~, W(準買家是否具真實購買能力和購買意欲/需要……)
) W( K8 k9 w, E0 D- k& O" G: o之前我真身係賣專門機械既公司做,每日都幾十個詢價問幾千個型號……1 Z+ A( Y; K/ Q$ Z; E$ F
睇版?有,主要型號每個型號有最少一套樣機& ]% b  B! [4 Y0 k0 ^( ~  I
但某準買家想睇晒1/2/4/8/12/16/20/24/28/32/36/40/48/64吋喉用既資料
% q$ b) ]5 y3 M- q  b2 b問佢技術參數又唔講,咩種類既場又唔講
+ D& [+ A! [$ v$ D2 M樣機係得1吋,佢想睇晒1-64吋一字排開既相先……
. Z  t# b) P; t5 T+ A- A. P廠都係keep少量2/4/8吋喉現貨
' o) i; `) t0 V6 a# i  C8 [64吋……長江三峽大壩咁大單先可能用咁大
2 V9 y7 `5 I; s1 t) _8 n十年都未必賣到一件既尺寸,廠都要即叫即造
! [7 I/ H) e3 l) P; @0 b2 L0 G冇版睇唔訂……佢肯飛去歐洲都冇版睇,何況香港代理呢?0 L7 x- i& Z$ c) N% _6 B: l  m
同埋冇廠會咁keep貨,全世界都唔會有4 o7 B* L+ Z8 ~0 b, V
一定係只有價單,有單先至有貨
: m3 o3 v5 ~& P# p1 U邊個「上線」仔係都要有貨先有單……咁上線唔駛預我: x# d) u4 U$ W
條友真係無限上網∼上線無極限/ l5 B+ r( j2 E9 H0 H/ L  S
Oscar Nacy Niner!!!4 c( ~2 ^3 f) @- _
--- -· ----· -·-·-- -·-·-- -·-·--
9 @; h) b, e# u/ S; V% t% H* K) j3 `4 p
講返啲豬……我都未數X32/X34/X36/X38/X40/X42碼* c, J  d6 |/ o. E8 T
我唔肯定火車橋會唔會咁勁keep 齊碼現貨# [8 V! U$ M! r  V/ V9 |" j% M
可能醒目到XXX48都keep 現貨
( T4 B7 {, J4 c& d+ t  C6 ]# F但好肯定我冇keep/ J$ P* D/ z/ F2 k* j9 P
; z1 Y  a9 n  S5 N  }+ h% a! |
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-22 20:27 發表
' }2 p. ^+ ]- Y0 L& a4 t/ l( J睇相係為睇你係咪真係有咁多貨7 o& N* e! [! v: k9 W
而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨# A! R! J9 i: G; Q: p' Y
咁我點會放心落單
9 A# X/ @" r5 z$ ^& DP.S. 未落單何來走單?
4 }: C; Q( X" F得,你落單我都唔夠膽接,你自己直接上火車橋買啦
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表5 u, ^* d0 t! k# V8 |# o6 V7 n1 N
唔明拆袋係咩意思
5 K6 ]7 D+ K: T睇相係為睇你係咪真係有咁多貨3 S& s% k+ y0 U6 Q& v
同埋係咪火車橋貨而已7 d" m( a; {7 n- c" _9 [! ~+ w
冇問題我隨時落單都可以
已有貨但冇你份囉!
( `' t( R2 Z  ghttps://www.facebook.com/7 n2 ?- w( g! Z! f7 C

7 X' |' R) _. D0 F9 L) D) \$ mphoto.php?/ m  M' u! |8 C
fbid=10152310267672361&
3 S# R0 Y6 }* Z, d; @% dset=a.10152287384412361.1073741833.676127360
暫停寫入

驚我冇貨?
- Z- G/ h0 J* B大家望住 Bystander7 d# g1 Z1 _; z' K( g
睇佢找數定走數!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
暫停寫入

好有興趣喎!

你話我找數都冇我份
0 ]3 z$ S$ h# Z! }( A9 d" k2 x" A( s5 t) q. l5 x5 Z
請問我應該點做好?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-9-4 17:52 發表. K: a" i7 y4 P
你話我找數都冇我份  E' e# Z& T0 j* U$ O" A
請問我應該點做好?9 A, m* H! _6 \: y
5 k* |- n4 p1 p6 H1 Q6 ]想。要。就。自。己。上。火。車。橋。買
) ?) ~/ W& f# f! j8 J3 J3 J: U
' T5 |% z) e5 f: R[ 本帖最後由 uniformx 於 2015-9-27 01:39 編輯 ]
暫停寫入