嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

全新金侖& m* v$ M+ j8 ^7 e( s
38碼未拆包裝/僅曾檢查7 p# _! ~# z( j7 Z
$190-CD點數5或以上者" \% n5 ]7 h, e  W
$200-有CD點數或有精華帖者
8 M0 H/ n: K$ d& ~  Z4 W$250-正式註冊會員
# Y* c$ A" ~2 Q' x$300-街客
  s) ^5 r% W& q; Y* P! t. I. _8 M/ V! _; u6 y+ ^
26/28/30碼5 f! B7 m1 q' X) p
$250-有CD點數或有精華帖者
! h, n8 U5 D9 q$ i7 I$300-街客& `# T6 c5 r, b0 Q. B( L  Q
0 ~# U* y1 P% s" J0 C4 l6 p3 K& Z! |
32/34/36碼
. V# n0 h0 J/ f# B$300-有CD點數或有精華帖者" H8 \' o) }5 G# t& a' j
$350-街客; y' U4 S% _& v0 I  b
, M5 a- N1 E6 @9 r, @- X
40/42碼
! Z4 A# S# f0 s6 `9 n$ R$350-有CD點數或有精華帖者# O- d/ Q7 i- u* b
$450-街客5 u& s2 Y2 J6 L! U3 J' l" L# e
% C# a, {0 D! _1 x! j
請於辦公時間內預約到太子指定地點當面交收(有CD點數或精華帖者適用)
/ F- C& I5 E9 _8 n- w; T! p' _先中國銀行入帳,收款後及收到運送資料後三日內香港郵政本地掛號運送+$308 i+ Z' G* P8 m3 s! `& o( \* V
先成功預約,再中國銀行入帳,運送至儲物櫃(觀塘,九龍塘,上環,沙田)+$100
* X2 Z) H0 z2 c先成功預約,再中國銀行入帳,運送至(男)儲物櫃(公眾游泳池)+$60/$80,送密碼鎖1個,請自行安排入閘6 ?$ c  m$ ~; x9 g  b% U( C% u
$60只包括(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)
  A5 w3 W9 X* @  U! H" G沙田/馬鞍山/顯田8 P/ ]; s( D+ P# m( G1 i7 M
九龍公園/九龍仔/李鄭屋/深水埗/荔枝角/大角咀6 A$ V; D. K) }% ^& }9 a+ B0 H
將軍澳/觀塘/斧山道/佐敦谷/摩士
. p( U! ?& U7 g維園/摩利臣山/堅尼地城/西區
1 }3 ~- E4 T# p3 f  ^5 b, E) [$80(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)) k9 i: @: ]3 s" S( |
元朗/屯門/屯門西北/東涌8 w% h# P6 ?8 P% i
4 m' W" L7 b  C, u0 o% S* H& V
請電郵lewismcw @yahoo.com.hk +PM(並附本頁連結及會員名/uid)
7 n: P: p# j' U. l1 h% X有效至2014/08/15 中午12:00(付款時間計算)
. b4 |. ^( z1 j8 I) s
2 G: B) \0 ?& N7 r+ T[ 本帖最後由 uniformx 於 2014-8-28 11:29 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
暫停寫入

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有冇相睇睇先?

放多D相刺激下大家

我想知點樣先有CD點數?

除左呢件有沒有 玫瑰崗?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-11 20:13 發表有冇相睇睇先?
9 f# B& t: L% R2 l要相要拆袋?!......睇款就請自行搜索
3 i! O, C' W" |' L
. c% j( f/ H. T. d  w" ~: c
引用:
原帖由 yukibb 於 2014-8-11 21:09 發表
% a# x7 c( O$ u放多D相刺激下大家
# B. u6 s% @( p; B# c  c
! i* M% `/ E5 L# s6 K6 D
有興趣者已知款式如何& S' k3 L$ A, h( E0 T5 W
最刺激......開學後自行到校門外等候
" J6 X( w1 r2 O3 c1 T或者透過各種方法認識真實的同學
; R0 f& t3 h2 K8 B3 Y' s; t1 v9 s* t- V7 B
引用:
原帖由 whk 於 2014-8-11 21:19 發表( A8 ^. ?3 P' a: ^: y  b0 w5 A
我想知點樣先有CD點數?
* p3 T* t! x. e+ L" B
我想知點解你咁hihi
  @+ \: |! T' S6 f已長期置頂(五年多近六年)既公告唔睇又走黎問
  h: k  Y. Y) i  O( s4 HCDROM都會讀到,呢位會員應該仲係floppy drive所以......註冊四年幾,在線六百幾小時......
: G8 g1 a, N6 [1 j9 s) {9 H內褲+肛塞+連褲襪+裙/褲阻礙你僅有的單眼視線
; w) L, ~/ N& i. n...ok,大概係你著齊用齊晒所以睇咗咁耐都睇唔到
/ X1 A. {$ z( q/ `0 _! }" z2 [3 t- NCD 點數的疑問請看這裡3 A5 K- [! e, q, E- M
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=2080
! v$ {# N' o8 l: n0 J3 D搵個好心人pm通知吓呢位會員
; \3 @( e  D; R* }" g因為我相信今日我答佢佢都唔會讀到1 p' V4 \% a+ a+ Z" F
(大帝用機頂盒錄完電視燒番vcd比佢都話睇唔到,又上唔到網節目重溫,次次都要買餅錄影帶,免費轉番做錄影帶寄比佢睇)
0 @* j+ j7 M2 O+ F% V' p5 ?$ K對唔住,(我估)壇主同我都招呼唔到,有失遠迎囉!!!
  K; A, g( V; W(設計對白:條友歡迎將藍光影碟轉5½磁碟片一套寄比佢慢慢解壓合併檔睇片)
% |3 A3 @' V2 Y4 ^/ u+ M9 t7 [( N5 y% q# @9 ^
引用:
原帖由 wolfcat 於 2014-8-12 12:04 發表
9 u- h- v& E$ A! u4 Z9 d- T除左呢件有沒有 玫瑰崗?
1 e5 m1 L% }" Q. j; z
沒現貨,訂的話請電郵
暫停寫入

唔明拆袋係咩意思- S. d& S0 L+ i4 e3 J( i! ?, I

) B3 s/ C% w" D$ }; ~$ N睇相係為睇你係咪真係有咁多貨) n4 `. R5 ^* \( B$ X, |/ W8 V& n- c1 ]
3 z5 E7 `& b* U+ C9 T0 `
同埋係咪火車橋貨而已
( I1 A$ `5 @& t/ Z  E( {3 N' V* z6 X) Q8 n& ^+ Z
冇問題我隨時落單都可以5 e, Z8 @& C) A( L
' _+ ~- G2 X, Y

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表
1 l* ?) M$ n, c! }' B唔明拆袋係咩意思
" A9 f5 r8 m1 a* b1 y, W" }睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
& T" k9 G3 Y* B1 s8 C6 Y同埋係咪火車橋貨而已
' I# W9 z+ E  f& d4 |/ C/ S( b$ M" W冇問題我隨時落單都可以
9 M) X, {. C3 |+ _6 e) C7 p- Mhttps://www.facebook.com/- |9 h0 S1 |* }) p& k; l$ o9 o
photo.php?fbid=10152287384522361&l=5614c324c27 _5 z6 g7 |3 E! P1 x
手上有過百套女生校服' {3 Q0 I8 R. k9 y) l
我試過唔小心差啲比校服壓死....... K% w9 h# O  v2 l
真身用制服都近十套啦
; K3 w' j5 R( x2 T睇你係咪真係落單要貨
0 b. H% F6 v. N2 S6 ~& G而且最終能順利交收...- m) ]0 `; f- X  P7 X

6 M# v' d/ V# T4 o9 R3 Q!!!再次提醒!!!# ^! c% w, M' l/ R7 D. B  I8 ^5 Q
啲豬裙長標準係領經胸至膝上一吋
& J& _# {& U, q1 c7 |8 p款式難以改短和無法放長!
暫停寫入

Bystander 走單
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2014-8-22 16:59 發表   , c# ?1 l5 X5 x  f
Bystander 走單
2 b, K6 }* v& a% c- I, X3 `' B
5 \! m9 B' H: R! n$ `3 O
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
9 G! ?( d' T# Z$ O/ ^4 c2 y, i( T* n+ k* r9 s& j( a6 w6 T3 q# O5 B' B
而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨
0 s) _5 `) m( q2 u
% u; o6 i) d/ C咁我點會放心落單3 W$ l3 E: _% X2 V1 q2 l( A

/ T- o; e1 A! ~5 w5 e$ W+ }- c
4 b0 J- k! U# bP.S. 未落單何來走單?3 U8 @6 L3 @+ q  p& I4 W9 v
) {1 ]3 `1 M- u8 i% J

你實際要咩碼同幾多件?9 K; B! w8 ^. ~  G7 D. V
(準買家是否具真實購買能力和購買意欲/需要……)
0 Z8 w) F% B$ f0 g1 r8 {# x之前我真身係賣專門機械既公司做,每日都幾十個詢價問幾千個型號……/ C/ d. n! i. P! J/ q- j
睇版?有,主要型號每個型號有最少一套樣機1 ?/ \  x" \/ a0 b2 E0 r
但某準買家想睇晒1/2/4/8/12/16/20/24/28/32/36/40/48/64吋喉用既資料7 C/ R1 q# D, x4 B
問佢技術參數又唔講,咩種類既場又唔講
3 t2 `5 d( M  G/ ^3 e/ j5 Q樣機係得1吋,佢想睇晒1-64吋一字排開既相先……
! G7 R$ v) s1 ]+ a廠都係keep少量2/4/8吋喉現貨3 E3 O/ f5 P3 |. q
64吋……長江三峽大壩咁大單先可能用咁大
0 R8 w0 @3 [/ t& I# E7 [: J十年都未必賣到一件既尺寸,廠都要即叫即造# O) U$ F' F! J4 u$ b: s
冇版睇唔訂……佢肯飛去歐洲都冇版睇,何況香港代理呢?- c% x8 J. H# Z
同埋冇廠會咁keep貨,全世界都唔會有3 d# Z3 e. L  Q; C' l
一定係只有價單,有單先至有貨
! {% B; |) \' T邊個「上線」仔係都要有貨先有單……咁上線唔駛預我
2 e" D, i7 E! v& c" n4 z條友真係無限上網∼上線無極限
& V) B& l7 @: a  v) d3 bOscar Nacy Niner!!!
$ r7 B4 C4 G, } --- -· ----· -·-·-- -·-·-- -·-·--7 e/ r3 o/ P3 s
7 f( M/ {2 |3 z5 d3 X
講返啲豬……我都未數X32/X34/X36/X38/X40/X42碼
3 u7 B( F  b0 B* f- _6 L1 v8 P我唔肯定火車橋會唔會咁勁keep 齊碼現貨
9 v6 d- ~+ p% G: l可能醒目到XXX48都keep 現貨5 ^' s! A6 P/ ~% Q
但好肯定我冇keep
7 ^3 D0 t; v/ g1 A% J( l. U; Z/ q; p0 S$ a, T5 D6 r/ v' o
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-22 20:27 發表' k7 u& R6 `. X) E6 K" v& o
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
/ o! q5 ]/ u0 x$ p而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨9 q, t6 @/ h7 f3 J
咁我點會放心落單  k9 B- Y0 m2 g% ^% h9 y% Q( G1 a
P.S. 未落單何來走單?
" Z% }, y6 w) [1 h/ d+ A9 R
得,你落單我都唔夠膽接,你自己直接上火車橋買啦
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表- a" ^3 Y. v. Q% Z; D8 v, b
唔明拆袋係咩意思
9 q/ X9 [" {" z7 F睇相係為睇你係咪真係有咁多貨) _* B+ V4 n4 H+ i
同埋係咪火車橋貨而已
. @2 A" b. k. s7 ~. @2 h- p冇問題我隨時落單都可以
已有貨但冇你份囉!
$ t6 @7 s9 Y, L8 }https://www.facebook.com/& R6 Y- W8 a9 ?6 d. G

: G9 h1 a- t9 z  I& f0 V8 Nphoto.php?6 n0 M2 G4 w( W$ ~$ [' ~
fbid=10152310267672361&6 Y* Y" W; o" P5 p( o/ _
set=a.10152287384412361.1073741833.676127360
暫停寫入

驚我冇貨?
7 O! n4 P7 ~8 W5 B$ |2 ~大家望住 Bystander
$ v7 U: q+ |) Y! t$ N睇佢找數定走數!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
暫停寫入

好有興趣喎!

你話我找數都冇我份
% `; Z+ U" v! ^4 n2 V; }+ ~" G- L& k" m% Q. e, T
請問我應該點做好?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-9-4 17:52 發表" N  b' T1 ?0 W  K2 D5 R: \
你話我找數都冇我份$ g- {" k; T9 j6 |6 s; z
請問我應該點做好?
8 n2 N9 ~0 B3 y: {8 ^; }/ d) }6 ]
& Y* A9 x) {0 G9 }
想。要。就。自。己。上。火。車。橋。買
! J3 D% |( s! F5 U+ I7 I
! a8 o. p, ~+ m$ v[ 本帖最後由 uniformx 於 2015-9-27 01:39 編輯 ]
暫停寫入