嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

閒聊一下~

閒聊一下~

係咁嘅~
2 Y* _# Y; T& s近日呢...er....% r; ?# @2 w; [2 |2 A  E; ]; I
點講好呢...
3 ?" \% D( a3 j
; [( N9 {; U+ I8 q6 M2 p% O9 U我好似鍾意咗...應該話好想掉返轉個角色0 P0 N4 c- S7 v3 J
想同男仔發展吓~
  @6 O% F# h2 h; H  _0 b享受吓比人追嘅感覺~) ^: J/ @9 D- G1 W' p9 ]2 {
好想同人日日WhatsApp傾計~~
/ c- M3 P# z: ?0 ~$ [$ G7 q$ S7 j$ M$ r

" H% M% F8 d1 s6 A9 A2 O! C+ e6 f雖然咁講...5 X# N6 F3 p- ?0 }, c6 ^8 m  i7 _
但係依家又唔係成日可以cd...
3 ]7 K% y( x, d* W( @所以想搵個男朋友其實真係好難...
5 Z9 W. ?$ j; o0 R, B4 l/ c. ~
! ?1 N( G7 S9 E; K/ A6 z
9 F, o4 @2 m, W& @5 n5 M# N
* {2 \. L0 C5 K+ V0 ]; D( D& j' Z9 U) t

! I0 L9 E* ~: c: U3 B( y& g- W! B, z' H% T

6 A7 F( g# q. R$ n4 [2 v7 o& U之前post講嘅嗰個男仔原來只係一場誤會...+ E  ~2 }' ?% s# {: f& B6 b: A  C& _
雖然有啲可惜7 E: P/ L; }- i, T" t% [% T2 l
但係相處耐咗發現原來佢都唔係咁好...5 e( P; b1 G$ y- Z, t; R

, q. n2 t4 a) Z[ 本帖最後由 夏路兒 於 2014-11-1 01:37 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
歡迎到telegram搵我傾計
@heiman_meow
無頭像者一律不理會(о’∀`о)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
傾下計都ok既 我都好明白由英國返香港冇得cd果種feeling

引用:
原帖由 wangwang8863 於 2014-10-31 23:12 發表   ) x0 J) s' p% D# X
傾下計都ok既 我都好明白由英國返香港冇得cd果種feeling
  C5 W' @% A5 m6 @7 u. G' q8 X3 L你都係英國返黎?

你又係英國!?我啱啱返到香港做野: n' ^# Q: I% ^

7 D7 `9 X$ x7 @( h# a8 A點解冇得CD?( I; U+ @9 i$ c; |  A* U! l

: |0 L+ M9 E! w$ W得閒pm我出去飲下野
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2014-11-1 00:47 發表   8 J% k* T( _+ U: P0 Y1 \# @
你又係英國!?我啱啱返到香港做野* i& }( C" A! N$ E! ~
% m3 E( ^4 v2 B
點解冇得CD?) K$ C  H% u/ L2 k# t  @, e
& C" C. R4 _) c' s* m, s6 R
得閒pm我出去飲下野
& G! D- I+ Q. b' ~7 V
係呀~~
& z: \; c6 R; I! S0 ?4 G" ?2 g# y3 P( d6 F& @) p/ W
不過返咗黎好耐lu~~
) j6 n  f0 K1 v9 ~
  V) a% e4 }: \/ D( `! i我仲係學生黎ja...& w3 B1 V* c+ g3 |! L
飲酒嗰啲就唔好喇

引用:
原帖由 mercury1 於 2014-11-1 00:47 發表   . L) V) y7 R7 I& m% [# N1 v; N7 }# K5 j
你又係英國!?我啱啱返到香港做野
: i, p5 V/ d8 W7 G1 y/ V3 D8 t7 y7 W4 n. Q
點解冇得CD?
, H4 ]6 N2 U2 s
2 G0 P) Z6 {' d8 `/ ~得閒pm我出去飲下野
1 v8 w, m+ J9 p0 V  R& C4 v3 N' ~% ^
引用:
原帖由 夏路兒 於 2014-11-1 01:32 發表   6 O  o* j* f! d! R/ ~

- \0 b8 L/ X( m# t3 s2 J; y5 Y2 ]係呀~~
/ r) c' \& v- M% l5 _; s" R9 F
7 s, h" k# r( m7 Y8 ^0 V4 n不過返咗黎好耐lu~~
4 w7 x! c" [# D  Y5 |, z+ k$ @, g' D
我仲係學生黎ja...
- b% @2 n# Z2 y4 b) _飲酒嗰啲就唔好喇
8 `- Q$ o9 A! a3 N. R

! U& L( A7 {2 }5 {$ J- P
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽
妳要走即刻走灑脫無謂回應

係外國有自己房真係好爽

我都想被人追多過我追人. 可能是因為心理創傷因由, 好像沒有什麼動力去主動追求.
$ p  _, V5 s- J& s+ \但要有人追我, 我唔相信呢個奇蹟會發生....

引用:
原帖由 gila 於 2014-11-1 08:27 發表   # r7 |$ F* O9 J( D7 e
我都想被人追多過我追人. 可能是因為心理創傷因由, 好像沒有什麼動力去主動追求.3 T) I- F! a$ N* U4 {  m' E# r. q1 v' p
但要有人追我, 我唔相信呢個奇蹟會發生....
. v* _* a9 c8 Z+ t: _5 C9 \我同你諗法一樣....0 R0 u+ b- ]$ }# S( n

b: F4 p: T0 X; q: ~( l我係因為比女仔hurt咗太多次..+ ~% |6 q+ c$ m7 S# c
已經唔想去相信佢哋....
歡迎到telegram搵我傾計
@heiman_meow
無頭像者一律不理會(о’∀`о)

引用:
原帖由 gila 於 2014-11-1 08:27 發表   $ ?# p7 u; c" y" q& r" Z/ N4 q
我都想被人追多過我追人. 可能是因為心理創傷因由, 好像沒有什麼動力去主動追求.
: m9 t, q2 t8 Q' ~% C但要有人追我, 我唔相信呢個奇蹟會發生....
; V4 P5 c8 r  ~$ a" F6 E3 `# k/ o

W" H% h3 @6 L$ m4 E
引用:
原帖由 夏路兒 於 2014-11-1 09:42 發表   
: a2 @& y7 Z! [
  ^8 u+ ]  w& G9 z我同你諗法一樣....
" `) @9 X; t7 B/ e
0 R* s6 D/ W5 [1 [* h& ?我係因為比女仔hurt咗太多次..8 a% ?+ E/ a9 T' c
已經唔想去相信佢哋....
2 ^8 J. `7 M" r- J
) R2 s* ?( T3 a
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽
妳要走即刻走灑脫無謂回應

最近訪問的版塊