嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

閒聊一下~

閒聊一下~

係咁嘅~
& H+ b4 j2 t3 r# l- P近日呢...er....
* l* a7 z8 h* |5 I% V2 ^' O點講好呢...
4 g- N+ q& W# L3 W8 O2 V) L: _7 q% |2 n
我好似鍾意咗...應該話好想掉返轉個角色
# W6 U: |+ a& k3 V' L& y想同男仔發展吓~
) Q8 v0 c% i. c享受吓比人追嘅感覺~
4 ]7 C& c! _. R# O好想同人日日WhatsApp傾計~~# _8 h6 E* T, i2 O4 A

S: H2 K* \8 K/ ^/ Z; n& t  V
% s# Z. w8 j. T4 L" o6 L雖然咁講...
3 r) v  V8 z- A) V% _; q但係依家又唔係成日可以cd...9 C. [) b* h2 w
所以想搵個男朋友其實真係好難... % o6 S0 R. S- c& M+ R4 A+ v
4 D* P( Q- N& I
) D9 V# Y; m+ e

4 t( @( }% O6 w2 K0 J4 h& A6 p8 u' z) h
4 R- K$ o, M5 f
9 H; U- V. h1 ?/ o+ t- E# ~3 ~5 |& q6 z' d7 k
1 H4 ?) A9 R1 |: x
之前post講嘅嗰個男仔原來只係一場誤會...- U7 d* @4 P* o) ^7 c3 N9 c/ r
雖然有啲可惜
: o* x0 }) J5 a5 k  w但係相處耐咗發現原來佢都唔係咁好...
2 t8 k* v5 a% z( z& y. D
# w. y- Q$ u- _2 p6 ~) Q+ O[ 本帖最後由 夏路兒 於 2014-11-1 01:37 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
歡迎到telegram搵我傾計
@heiman_meow
無頭像者一律不理會(о’∀`о)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
傾下計都ok既 我都好明白由英國返香港冇得cd果種feeling

引用:
原帖由 wangwang8863 於 2014-10-31 23:12 發表   ) Y+ F+ F  M; e+ p$ e' N# @
傾下計都ok既 我都好明白由英國返香港冇得cd果種feeling
! b& x" V/ V8 f# M9 p$ @4 M2 J! S- ~
你都係英國返黎?

你又係英國!?我啱啱返到香港做野
( n. [' Z4 J( l* Q+ c
1 x% }! n" Y% n點解冇得CD?0 A4 G" z9 _; \& @( K0 K7 n( z
9 t% E8 A' \/ Q# [
得閒pm我出去飲下野
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2014-11-1 00:47 發表   / B) y2 P1 A9 p% _% W
你又係英國!?我啱啱返到香港做野
% l- R* Z1 A1 j9 U3 [+ ~
, ~6 L3 N+ ^' g3 A9 [0 x, Y點解冇得CD?
# F- x& F; k2 u! J4 o6 A, C4 L
0 a1 L" e, x, t  I5 q$ ?得閒pm我出去飲下野
! B! F- Y: w$ m
係呀~~3 j/ Z! W7 Q! E) A5 b1 h

, P8 E6 i0 p" M  H& O1 p1 ?6 w* h不過返咗黎好耐lu~~* `  S4 l  ~! M& a4 F

' m+ f3 Z8 c5 X- N' L9 S& ~0 o: J2 a我仲係學生黎ja...+ I0 I' _: N+ J0 j% z4 f! _4 a
飲酒嗰啲就唔好喇

引用:
原帖由 mercury1 於 2014-11-1 00:47 發表   
# ?# s! P5 e: q8 I你又係英國!?我啱啱返到香港做野3 S+ d3 n. _5 u% R
1 i; f  I. u# V0 I0 l
點解冇得CD?, I, ]9 P) q3 c9 a, _8 c
' ^  \  A* G* Z" S3 U: Q
得閒pm我出去飲下野
6 k0 g+ p; ]" V/ f
+ S0 Q1 H" }; d3 }4 q5 n
引用:
原帖由 夏路兒 於 2014-11-1 01:32 發表   
' W% g  l/ c3 w* ~& f8 W2 t; f5 c/ h) P  H% r
係呀~~( z* D3 J; p! K, ~5 e9 J  a
  j; K4 T" q' e+ |. {5 I3 B
不過返咗黎好耐lu~~
* o1 q$ K, ^0 |. l. U: J$ N$ c- A% {
我仲係學生黎ja...
7 T: t- k& \/ B3 n% v, `飲酒嗰啲就唔好喇
% I- f" O- R4 B& E" Z
/ d) v& j% `9 F) E
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽
妳要走即刻走灑脫無謂回應

係外國有自己房真係好爽

我都想被人追多過我追人. 可能是因為心理創傷因由, 好像沒有什麼動力去主動追求.& U& M6 @$ L5 y+ B
但要有人追我, 我唔相信呢個奇蹟會發生....

引用:
原帖由 gila 於 2014-11-1 08:27 發表   
2 Q# D: _. E2 ?2 u) n. `! G+ w我都想被人追多過我追人. 可能是因為心理創傷因由, 好像沒有什麼動力去主動追求.( }8 P& U7 z: ^1 h' c- i
但要有人追我, 我唔相信呢個奇蹟會發生....
6 S- E" `; B/ x; c/ w  U4 e1 J4 U/ U我同你諗法一樣....6 e% n) ~* w% h- W  k  S

9 R/ L. F! u2 H# ~- A我係因為比女仔hurt咗太多次..
5 g3 ^. M+ d6 e1 R3 d已經唔想去相信佢哋....
歡迎到telegram搵我傾計
@heiman_meow
無頭像者一律不理會(о’∀`о)

引用:
原帖由 gila 於 2014-11-1 08:27 發表   
1 G3 y* h, x& p: R我都想被人追多過我追人. 可能是因為心理創傷因由, 好像沒有什麼動力去主動追求.
: Q9 {$ k7 T2 _; ]6 y但要有人追我, 我唔相信呢個奇蹟會發生....
0 g9 q* b7 v" b2 M# @: T" J* i

) ?) Y/ w; f8 _, I$ k6 l8 {" T' p; j
引用:
原帖由 夏路兒 於 2014-11-1 09:42 發表   
* y0 p$ B; o: ^* e$ I+ C7 ?6 V
; C9 F4 E9 [: I0 L/ H, V  D& L我同你諗法一樣....
( D* D- j7 d9 w
; ^8 n  D  `. J5 q/ F# Q我係因為比女仔hurt咗太多次..
9 \1 J  o! U8 z2 V0 y已經唔想去相信佢哋....
+ R2 J* R/ J' ]; u) {2 ?  _2 z, g
) `# P2 T' H3 Y! Q5 F- e2 Z
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽
妳要走即刻走灑脫無謂回應