嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日戴bra返工出事了

今日戴bra返工出事了

今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下車, 我後面個女仔一手掌按落我背扣位... 心諗唔係呀...架車埋站停車果下我又feel 到有隻手好快速咁由上而下掃左一下,然後見到個女仔响我右手面出車, 之後佢木無表情咁回頭望左我一眼, 我都未來得切反應車門就關左, 心諗咁黑仔? 都係快快趣返公司好D, 急急腳返公司, 入到廁所已經成身濕晒, 除低件衫見到個背脊位個bra帶位係無咁濕, 個bra就吸晒汗...真樣衰
# o1 M5 @2 y+ h6 D
- w4 Q* L! ^# c$ B3 X0 I
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你呢段文字...係同網友分享既經驗0 K7 M2 y4 P2 U( G: U( y) J
而唔係在差館落既口供...所以你都冇出事: A) O9 w* y/ x/ P. ?: F0 \. c
個女仔都落左車仲鬼記得你...死冇對證. S( X# x. T% h5 n
放工再玩多次睇下撞唔撞得翻個女仔啦

被標題嚇親...* }9 Y! \+ s# @4 f6 p2 d! b
果然係一次"濕晒" 的好體驗

我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。4 W& U& N1 B1 p3 a
但今日好很熱啫。

都唔係俾同事見到,唔算出事

向好果面諗:
5 M' x$ r! I  x5 K9 ]--果位女仔只係路人,你冇乜機會再見到佢$ t: z6 v9 ~; t, y' l- n
--件事係佢落車果陣發生,你只係尷尬左幾秒,唔係尷尬一程車
/ g; Q8 ^; `7 ?, p3 L& H! I0 ~2 p! H5 W& @0 _+ B# {
所以只係小事!7 b0 r2 M0 n4 w/ y7 K( }
萬一發現果個係:朋友/同事/上師/家人0 [1 |) u- T9 H, t1 Z$ H$ W% V6 e! W
咁就麻煩啦

都唔算太大問題,佢都唔會記得你個樣.其實箸得出街就預左有風險,例如有意外發生

你個 bra 的暗花又幾靚喎

帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!

正呀,我都想有呢個經驗呀

正呀,我都想有呢個經驗呀

兩次掂到未必係同一個人掛?8 Q) w, h9 D5 Q5 D* @4 |" F; N
佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.$ v% p% R6 X  {8 w! e0 ?9 X) r

" K: K2 ]  ?7 ]& V* W# t9 N: h不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.

引用:
原帖由 silkypanties 於 2014-12-11 14:02 發表     t- \. x/ I- j! ~  L% G& D9 u5 s' N. \
今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下 ...
$ J: H" B1 a& F9 A0 Z% q! G
) k: i1 P/ h9 K) `" W7 a9 h如果個女仔同你微笑咁你會點?
我是莊銘珊 Alice Chong *^.^* . With love and all the best wish! ^ ^V

昨日放工再挑戰地鐵, 係比較熱但唔算迫人, 臨落車有人篤我手臂, 原來係舊同事, 第一次撞到佢, 不過今次唔驚, 因為我知佢唔會知我內裡乾坤, 打完招呼我都下車 lu, 返到屋企即刻洗左個 Bra.
  K5 N) ]' A& @" a9 P
  A3 u- O8 r$ ]
引用:
原帖由 chantelise 於 2014-12-11 03:02 PM 發表   3 q0 Z0 d: q% o: {$ G0 l( }2 S
被標題嚇親...
2 e& v) Y# M# Q' K1 O果然係一次"濕晒" 的好體驗
$ P& K0 o, M8 s

2 ^* a2 c2 z& b2 r% f真係濕晒架 ( H$ E+ p- J  E. i2 O

' y7 X2 l3 V% a  L, E
引用:
原帖由 yoyochan 於 2014-12-11 03:33 PM 發表   
7 k! J  F; u  F, b" p) i; v我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。
# L% }  W* `* h0 T5 U但今日好很熱啫。
, l* l6 F9 ^* J8 B" f
9 ]+ J. n9 a1 x0 B! L% a今日涼好多
7 L9 [6 N; m# F& x4 H) U. a9 u/ {0 P, N7 \- \6 K$ k6 I! e9 O
引用:
原帖由 prodigaz 於 2014-12-11 03:38 PM 發表   & M4 ~) Q& ^2 u! ~6 V" [) a
都唔係俾同事見到,唔算出事
/ m6 {& t5 |/ T% H/ A: d& K6 Y: q0 l+ R+ @/ x* R# U
今次係舊同事
9 G! [$ [  T1 X2 q. i' E( ]1 y" a2 r9 @) j8 h
引用:
原帖由 suedemi 於 2014-12-11 10:52 PM 發表   , Z" P& G$ ^* O6 q1 N# E# U6 Y
你個 bra 的暗花又幾靚喎
8 F% @5 i5 _0 f& [) N& R
, `: J0 f& K4 u" ~6 b& h4 r佢陪左我好耐架喇, 開始舊 lu
# i# h. j  z, d+ g9 ?4 F
& M+ R- I7 x5 B% c  t  }3 g" [4 @
引用:
原帖由 kathw1984 於 2014-12-12 01:28 AM 發表   . P8 u3 S4 o0 E8 u, [2 a6 ?5 k. z/ C8 x
帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!
) |0 D2 `. s) Z1 L

2 l, G- |7 E. O  m7 k( E都係既, 不過香港人都係保守
, F6 _1 X9 G: G2 x* r
; b4 G" n5 `9 _; L. e) T0 u
引用:
原帖由 siuyan_7 於 2014-12-12 02:02 AM 發表   
4 I4 y* C# I* W# v7 p7 ]) |. l正呀,我都想有呢個經驗呀
# b8 t5 a1 @: V0 E5 a% Q% O" V
3 M/ G# \6 D5 u8 t3 Q4 a
試下啦, 好刺激
5 h+ s1 j6 |) s/ r: ^' D' d0 y' G. r0 [# e' x6 J/ @$ [
引用:
原帖由 mac02 於 2014-12-12 03:02 AM 發表   
- q8 |, K3 r- X/ @3 U% h/ h兩次掂到未必係同一個人掛?
7 T5 x% I  n, h7 C. r2 _佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.- O& l/ B+ L$ q( L! N, i
% o5 p0 j3 u0 H, N! \, {6 r( ]5 X
不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.
) Y0 v1 _9 y3 B8 I

. j# k  l+ H: p6 |! \9 ]我覺得係同一個人, 唔係點會會端端掃人背脊喎. p$ x" Q9 B9 T$ d( X
. u. P$ K% r5 J
引用:
原帖由 AliceChong 於 2014-12-12 03:06 AM 發表   0 A6 @/ N/ n* @! t* Z* ?
) B! M( }# p- q
如果個女仔同你微笑咁你會點?
! ~( V% y2 j6 o! N+ U8 Q
; r* C) l* o( [6 f
來唔切反應

今日凍左好多, 又係戴bra好機會, 可惜唔知醒, 遲左起身, 趕唔切, 唯袋住返公司, 放工先有得戴

今日戴呢款, 快D到放工啦...
4 V: [. f6 j; i: u7 c6 B
6 X- P% w: z9 G* [4 {6 @& D2 \

我今日都有帶BRA返工~~

樓主,你著咩碼,著左後現唔現?

@@反正不認識,知道了都無野
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)