嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日戴bra返工出事了

今日戴bra返工出事了

今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下車, 我後面個女仔一手掌按落我背扣位... 心諗唔係呀...架車埋站停車果下我又feel 到有隻手好快速咁由上而下掃左一下,然後見到個女仔响我右手面出車, 之後佢木無表情咁回頭望左我一眼, 我都未來得切反應車門就關左, 心諗咁黑仔? 都係快快趣返公司好D, 急急腳返公司, 入到廁所已經成身濕晒, 除低件衫見到個背脊位個bra帶位係無咁濕, 個bra就吸晒汗...真樣衰
8 F( }  U3 ?9 V* `+ a( a) `9 Z8 x/ \7 W5 ^0 G+ f

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你呢段文字...係同網友分享既經驗
9 N' s: v; y8 U5 W- ]3 f, I, Y! V而唔係在差館落既口供...所以你都冇出事
8 w1 `8 ^) `: {  \. q5 A個女仔都落左車仲鬼記得你...死冇對證2 M4 K- ]7 x/ l" i) M5 b/ D* z2 Z
放工再玩多次睇下撞唔撞得翻個女仔啦

被標題嚇親...
6 q5 E( f! M4 w  ?, @# R7 S果然係一次"濕晒" 的好體驗

我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。7 ^. p. {5 N  a" I! }3 Y/ j
但今日好很熱啫。

都唔係俾同事見到,唔算出事

向好果面諗:
+ b5 M$ v2 O( \: c! Y--果位女仔只係路人,你冇乜機會再見到佢0 S% f# I8 z9 @( U" [, j7 g) ?
--件事係佢落車果陣發生,你只係尷尬左幾秒,唔係尷尬一程車
5 ~" w. l4 B5 j5 m- ?
) X2 K9 d1 z' y% |8 u所以只係小事!; A2 ]3 y1 W& u) D
萬一發現果個係:朋友/同事/上師/家人! n1 g# _! }5 ]
咁就麻煩啦

都唔算太大問題,佢都唔會記得你個樣.其實箸得出街就預左有風險,例如有意外發生

你個 bra 的暗花又幾靚喎

帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!

正呀,我都想有呢個經驗呀

兩次掂到未必係同一個人掛?
( A" P, q: L9 S' |, V佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.
2 ^1 Z+ G' Y1 t# U
* q- I' V8 v: y% o不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.

引用:
原帖由 silkypanties 於 2014-12-11 14:02 發表   
% u/ i# h( W( {5 R# s今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下 ...
0 [) X9 M6 s5 d$ a: a
) P3 Z; U- U6 B5 {4 I+ ]如果個女仔同你微笑咁你會點?
我是莊銘珊 Alice Chong *^.^* . With love and all the best wish! ^ ^V

昨日放工再挑戰地鐵, 係比較熱但唔算迫人, 臨落車有人篤我手臂, 原來係舊同事, 第一次撞到佢, 不過今次唔驚, 因為我知佢唔會知我內裡乾坤, 打完招呼我都下車 lu, 返到屋企即刻洗左個 Bra.
2 f* e8 Q4 @2 p% r. u
) @2 Y* C) o% }2 g
引用:
原帖由 chantelise 於 2014-12-11 03:02 PM 發表   3 J% Z( z6 @& U
被標題嚇親...
& T. g, C* ?- n, ~5 j, v) \果然係一次"濕晒" 的好體驗
/ v0 r  F6 L% \$ e4 [# r) _; L& h5 m' I; t* x7 S( G
真係濕晒架
% J/ E2 i6 R* R8 o& J
' K+ s: c) T, E& S1 T; V
引用:
原帖由 yoyochan 於 2014-12-11 03:33 PM 發表   
: `. W: V; a5 S5 ~我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。) F' P1 h% R7 U0 `% G
但今日好很熱啫。
# o# W! V6 J0 c$ n

) `: O/ i" o4 W- j7 q; R% i今日涼好多
5 J1 w- f/ t* t2 y4 ?$ ~% `9 E/ \; l' k  i( R
引用:
原帖由 prodigaz 於 2014-12-11 03:38 PM 發表   1 e$ u3 l: D' k7 |1 E3 \7 E- V
都唔係俾同事見到,唔算出事
* G% g- ?& I9 B3 y1 H
# M" c# b* C! u# j: X! O3 O今次係舊同事
& _4 {) v) }" H3 R
3 i& h0 \! j4 l5 n& c$ h
引用:
原帖由 suedemi 於 2014-12-11 10:52 PM 發表   
7 P3 }, ]  a, p你個 bra 的暗花又幾靚喎
/ }) z* I1 d( {* i4 I6 M) g9 o9 S; T6 ?$ O/ c1 L
佢陪左我好耐架喇, 開始舊 lu$ L5 g; K# l0 Z, X8 e1 H" P9 s3 h5 E
4 y/ x; x# P/ J/ ~; k3 ^( i$ W
引用:
原帖由 kathw1984 於 2014-12-12 01:28 AM 發表   
0 |- s* ?8 [8 C! g4 A* g7 g# V帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!
6 w& p, `, T" t. ^! B" W8 \
$ i- L7 [1 h0 `; F" l都係既, 不過香港人都係保守
6 p, E0 o9 w* l' {) c3 N$ s
6 X# c. m- ]" c' L1 w8 [3 k! o% a
引用:
原帖由 siuyan_7 於 2014-12-12 02:02 AM 發表   " d) M7 }) F) |0 p/ [
3 ?2 u6 \6 G% a7 \4 k7 U

1 U  S! I* S6 ], M) v9 K' G' U$ c試下啦, 好刺激
% `7 n1 X% \* T  u1 B/ h
6 \$ E& x1 A6 Q  f9 |- C' q
引用:
原帖由 mac02 於 2014-12-12 03:02 AM 發表   2 L; {; S9 \9 a2 ^* O% k* F/ E
兩次掂到未必係同一個人掛?
. b' m$ l9 h# y佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.
5 V  p9 C- @) L  n' Z; M4 p9 T- g4 s% e' C/ O
不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.
  v. `9 ^/ q0 f
# S7 ], Y" g7 L6 u$ ]/ E我覺得係同一個人, 唔係點會會端端掃人背脊喎
4 |" r# r' G6 _  C8 V0 C' e* s! P) y4 t. V
引用:
原帖由 AliceChong 於 2014-12-12 03:06 AM 發表   & u' N; X7 z; U  o6 U! ?
; N4 |6 N# |" d8 U2 u" a3 e
如果個女仔同你微笑咁你會點?
2 w" D9 w! K4 c3 T+ v8 i! b/ |" W; L; ^/ k/ p
來唔切反應

今日凍左好多, 又係戴bra好機會, 可惜唔知醒, 遲左起身, 趕唔切, 唯袋住返公司, 放工先有得戴

今日戴呢款, 快D到放工啦...
  v$ L) _' L8 p7 R6 r" O+ D9 q/ o5 O2 V9 l% z. P

我今日都有帶BRA返工~~

樓主,你著咩碼,著左後現唔現?

@@反正不認識,知道了都無野
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)