嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日戴bra返工出事了

今日戴bra返工出事了

今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下車, 我後面個女仔一手掌按落我背扣位... 心諗唔係呀...架車埋站停車果下我又feel 到有隻手好快速咁由上而下掃左一下,然後見到個女仔响我右手面出車, 之後佢木無表情咁回頭望左我一眼, 我都未來得切反應車門就關左, 心諗咁黑仔? 都係快快趣返公司好D, 急急腳返公司, 入到廁所已經成身濕晒, 除低件衫見到個背脊位個bra帶位係無咁濕, 個bra就吸晒汗...真樣衰
0 C2 e8 P0 U# u8 W1 o
- e. Q# J8 X/ J: W$ ?
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你呢段文字...係同網友分享既經驗* n6 S2 S& c) n' Z. ~
而唔係在差館落既口供...所以你都冇出事
, v, g, J# z  u# a. N& T( ~$ p" {個女仔都落左車仲鬼記得你...死冇對證
- C, q" l- V2 ]& n9 p* V5 T放工再玩多次睇下撞唔撞得翻個女仔啦

被標題嚇親...
+ H' m( @$ X0 j; V8 W, G. B果然係一次"濕晒" 的好體驗

我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。
: `' O: p8 J1 o但今日好很熱啫。

都唔係俾同事見到,唔算出事

向好果面諗:% J: B3 t+ V% I: O: H3 m
--果位女仔只係路人,你冇乜機會再見到佢
3 F# a; n' c9 O# P+ K--件事係佢落車果陣發生,你只係尷尬左幾秒,唔係尷尬一程車
& M- B7 C& J5 P0 Z3 I- P& p  @& C& L
5 K8 u9 g/ z- d  p9 l- b2 b所以只係小事!
! ^1 g3 u7 A; m3 H7 n  A" {萬一發現果個係:朋友/同事/上師/家人
; ]4 w3 w. H# e8 g8 r' O% m咁就麻煩啦

都唔算太大問題,佢都唔會記得你個樣.其實箸得出街就預左有風險,例如有意外發生

你個 bra 的暗花又幾靚喎

帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!

正呀,我都想有呢個經驗呀

兩次掂到未必係同一個人掛?4 y  X: b: y- h8 D! M- w' Z
佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.
( f- H0 R* s, `/ \" A1 w
( D) V9 O7 ~$ G不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.

引用:
原帖由 silkypanties 於 2014-12-11 14:02 發表   . D  v5 w6 k& M& M/ r' n7 J
今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下 ...
& ?& k4 c9 J. M$ A% i3 Y7 i& ]) A4 j* u  E, }# }
如果個女仔同你微笑咁你會點?
我是莊銘珊 Alice Chong *^.^* . With love and all the best wish! ^ ^V

昨日放工再挑戰地鐵, 係比較熱但唔算迫人, 臨落車有人篤我手臂, 原來係舊同事, 第一次撞到佢, 不過今次唔驚, 因為我知佢唔會知我內裡乾坤, 打完招呼我都下車 lu, 返到屋企即刻洗左個 Bra.; X+ C/ Z0 q8 U. A  ?* m/ |

- R9 q9 s, T$ |5 b5 u% i* M7 T2 ?
引用:
原帖由 chantelise 於 2014-12-11 03:02 PM 發表   - r0 {1 _5 a3 I  H/ U# O
被標題嚇親...6 t3 d4 s4 \2 j  b# K. Y2 X
果然係一次"濕晒" 的好體驗
# s9 _: |' V- y1 h' R* o2 M
0 }3 [8 d7 a$ x3 c- C. A4 a
真係濕晒架 : Z- w- O. Z+ b# G+ T& ]: f( ~
4 {; ]9 {7 `; q. n
引用:
原帖由 yoyochan 於 2014-12-11 03:33 PM 發表   
5 a* s0 S0 k/ k% f. _% Z我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。
# j4 p  N$ t: W5 X& h但今日好很熱啫。
* ], b  f+ n" z( z1 ~2 X( |

/ U' s+ c2 D3 w" N今日涼好多 & R' f  u2 O) L7 r9 x# d
- n7 |3 X9 H+ C3 u; l6 R5 U9 }, p
引用:
原帖由 prodigaz 於 2014-12-11 03:38 PM 發表   
4 s# M1 @5 `. Y! U! Q. y都唔係俾同事見到,唔算出事
: M/ n1 S1 O# _1 K& G
" D  w/ L6 v8 n- R8 g  r' O6 g0 v# K今次係舊同事
" D0 |% a$ z! A& ~5 S+ s+ M/ ], c
: Z  x% U  W+ d% a6 K- }
引用:
原帖由 suedemi 於 2014-12-11 10:52 PM 發表   
. H# c2 n5 t% V8 C$ _$ x8 O你個 bra 的暗花又幾靚喎
1 [9 q2 u! T2 s( c; L& a. q4 ^

1 H% q% Z' v: p; |佢陪左我好耐架喇, 開始舊 lu
* d  Q5 \3 T& }+ R. \) b- c3 M* ?
引用:
原帖由 kathw1984 於 2014-12-12 01:28 AM 發表   6 {3 E6 X- S5 J- ?7 F
帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!
4 s  I  `' f% `, C

0 |$ M0 I. h8 A& |都係既, 不過香港人都係保守
6 F# G6 m. s# y7 ]3 b: c) R& V# e" M$ G
引用:
原帖由 siuyan_7 於 2014-12-12 02:02 AM 發表   $ J5 n( z5 n' H* J) E! S
( f- j9 f0 ]$ N% O
  s& U# X& P, L0 N1 a試下啦, 好刺激
, q; W7 ]8 L0 w$ e: B* n- t4 C/ r3 b: J
引用:
原帖由 mac02 於 2014-12-12 03:02 AM 發表   
: k0 k3 {3 X1 i兩次掂到未必係同一個人掛?
& }* z2 z: H3 I$ H# X4 A* {2 S1 }佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.$ W& Z, ^/ ^* o9 E' `0 i

9 K. }+ `$ I. R* c不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.
$ e; `" u: z) q1 u& r; j; |* R& |" x' r( M
我覺得係同一個人, 唔係點會會端端掃人背脊喎1 \5 `9 I) x8 |' S: x$ X

# x; M7 W* i# M9 I6 d5 y# V
引用:
原帖由 AliceChong 於 2014-12-12 03:06 AM 發表   , i- z9 x8 d& v

; d3 q, t; g6 f9 H' ~如果個女仔同你微笑咁你會點?
6 a5 T- T* c" v, J& W0 S7 t- {  b# [. U
來唔切反應

今日凍左好多, 又係戴bra好機會, 可惜唔知醒, 遲左起身, 趕唔切, 唯袋住返公司, 放工先有得戴

今日戴呢款, 快D到放工啦...& F7 r6 `! S, y9 s
- R' G: O; m* W

我今日都有帶BRA返工~~

樓主,你著咩碼,著左後現唔現?

@@反正不認識,知道了都無野
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)