嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日戴bra返工出事了

今日戴bra返工出事了

今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下車, 我後面個女仔一手掌按落我背扣位... 心諗唔係呀...架車埋站停車果下我又feel 到有隻手好快速咁由上而下掃左一下,然後見到個女仔响我右手面出車, 之後佢木無表情咁回頭望左我一眼, 我都未來得切反應車門就關左, 心諗咁黑仔? 都係快快趣返公司好D, 急急腳返公司, 入到廁所已經成身濕晒, 除低件衫見到個背脊位個bra帶位係無咁濕, 個bra就吸晒汗...真樣衰
; F8 b/ R% M# G$ ]$ e& x* E0 m$ L9 P3 b8 @0 `. A* b9 T

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你呢段文字...係同網友分享既經驗
9 \. N5 r0 [% X而唔係在差館落既口供...所以你都冇出事
" g; p; n) v+ X  \9 s  g個女仔都落左車仲鬼記得你...死冇對證' W/ _$ u7 Y7 D4 t
放工再玩多次睇下撞唔撞得翻個女仔啦

被標題嚇親...) a9 d: @4 `, R( Y2 D
果然係一次"濕晒" 的好體驗

我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。2 `; L# b8 a2 s1 V' R! ~
但今日好很熱啫。

都唔係俾同事見到,唔算出事

向好果面諗:1 j/ ?/ S7 q$ A: }# `
--果位女仔只係路人,你冇乜機會再見到佢8 q& E* r: S- X9 Z
--件事係佢落車果陣發生,你只係尷尬左幾秒,唔係尷尬一程車
7 Z. n; n. Z, F7 W0 |+ x- Y0 G. z8 t) D  I3 ~# p$ A2 R
所以只係小事!
) j, G; U+ Y* b" ?6 a+ k萬一發現果個係:朋友/同事/上師/家人
4 s' g! _' `3 a咁就麻煩啦

都唔算太大問題,佢都唔會記得你個樣.其實箸得出街就預左有風險,例如有意外發生

你個 bra 的暗花又幾靚喎

帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!

正呀,我都想有呢個經驗呀

兩次掂到未必係同一個人掛?# H8 D' G$ Y  d2 c5 @8 U8 A
佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡./ S6 m6 H. m4 M: w- y& O# {  W

8 i1 S; a# |7 S( n1 Q不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.

引用:
原帖由 silkypanties 於 2014-12-11 14:02 發表   9 l  t( u/ [6 y/ A* _9 i& b# o9 `8 a
今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下 ...
5 a2 a+ u$ ?$ b" L. J+ t5 i

' m) |" u( W% O9 V5 b6 V如果個女仔同你微笑咁你會點?
我是莊銘珊 Alice Chong *^.^* . With love and all the best wish! ^ ^V

昨日放工再挑戰地鐵, 係比較熱但唔算迫人, 臨落車有人篤我手臂, 原來係舊同事, 第一次撞到佢, 不過今次唔驚, 因為我知佢唔會知我內裡乾坤, 打完招呼我都下車 lu, 返到屋企即刻洗左個 Bra.
' _- S, k$ F. P0 p( l: q% }1 e( t
) h8 ^4 h/ g6 j+ I  M( b. ~
引用:
原帖由 chantelise 於 2014-12-11 03:02 PM 發表   
6 p! x0 k/ K! A5 v被標題嚇親...
9 }$ Z0 [+ x4 P, j果然係一次"濕晒" 的好體驗
( ~% o' r9 P. b9 s% Y, z! X4 B+ q1 d% y, U7 N& g7 g, A0 ^
真係濕晒架
+ g  ?. z+ _6 `, L! Q3 U$ E) P5 I. {/ I! T8 G* a
引用:
原帖由 yoyochan 於 2014-12-11 03:33 PM 發表   
  S5 C8 C. Y6 r( t5 a& D# `) J我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。
  Z: C/ `4 d% a4 M2 \1 K但今日好很熱啫。
6 ~+ F) A& m4 q9 ?# v! {5 P& Q
" m) A, R2 {3 ?8 j" M" Q今日涼好多 ; n5 Q2 q6 }" s  K& X9 x0 N, d4 C

) H, z. s) L* Y/ N* n
引用:
原帖由 prodigaz 於 2014-12-11 03:38 PM 發表   5 A4 S, ]  G. U
都唔係俾同事見到,唔算出事
  l7 v- _9 A0 Y- S% G

! N3 }6 A) K5 `, o3 S今次係舊同事 - H6 O( m& _) C3 {
, c+ A# n7 D# x3 [3 e* Z. O
引用:
原帖由 suedemi 於 2014-12-11 10:52 PM 發表   * `  |' H' D, l# V* b' `
你個 bra 的暗花又幾靚喎
4 C! @! g" N8 Q, f, g: R

( I/ i5 ~1 J- s5 D' z0 h佢陪左我好耐架喇, 開始舊 lu
/ S4 q& j6 W2 [% q! h; p2 S8 @5 C0 q0 h& }; @
引用:
原帖由 kathw1984 於 2014-12-12 01:28 AM 發表   # o1 L: m: G. Y, S1 |% B
帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!
' E# G) E' p" R. r

. i# A. m; r7 k3 G( d7 J& t9 ~都係既, 不過香港人都係保守
! I1 o+ ~2 @$ z" F
1 x3 `  u# o) [( z2 I
引用:
原帖由 siuyan_7 於 2014-12-12 02:02 AM 發表   ) @, m* h: B& `
1 N1 A# }5 f6 c: \/ k& K

4 R  _: ]& q( m試下啦, 好刺激
; z2 a) I5 x0 C; R, j4 Y: O! E0 E4 P' ?; I2 \
引用:
原帖由 mac02 於 2014-12-12 03:02 AM 發表   
; O, v9 M+ d* K( i3 m( t兩次掂到未必係同一個人掛?
; D. ~7 ~1 s, X, y' p- d佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.
0 F5 u8 C; {' }* x* ^
% I3 e+ T  T, C8 E( k6 @' t不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.
( c& H/ [0 |1 `0 W/ v9 X0 U. ^- K( N% V0 P6 d5 ?! |' `- h
我覺得係同一個人, 唔係點會會端端掃人背脊喎6 L4 M% W, r8 S$ M. V% V: \4 D
2 P/ [+ t, H! I7 b
引用:
原帖由 AliceChong 於 2014-12-12 03:06 AM 發表   
" G. L+ q2 ]. b4 c6 m8 C, m7 G. J$ C+ {* A3 d4 q7 s; R- J
如果個女仔同你微笑咁你會點?
: T6 Y9 i" k/ I0 t6 s$ ]# \2 x1 t+ [( ~2 _( S- Z, v
來唔切反應

今日凍左好多, 又係戴bra好機會, 可惜唔知醒, 遲左起身, 趕唔切, 唯袋住返公司, 放工先有得戴

今日戴呢款, 快D到放工啦...
  c& s7 G7 d! a- B7 k3 V0 f5 r) W* ?( o! ?% T- y+ N7 x

我今日都有帶BRA返工~~

樓主,你著咩碼,著左後現唔現?

@@反正不認識,知道了都無野
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)