嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日戴bra返工出事了

今日戴bra返工出事了

今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下車, 我後面個女仔一手掌按落我背扣位... 心諗唔係呀...架車埋站停車果下我又feel 到有隻手好快速咁由上而下掃左一下,然後見到個女仔响我右手面出車, 之後佢木無表情咁回頭望左我一眼, 我都未來得切反應車門就關左, 心諗咁黑仔? 都係快快趣返公司好D, 急急腳返公司, 入到廁所已經成身濕晒, 除低件衫見到個背脊位個bra帶位係無咁濕, 個bra就吸晒汗...真樣衰 , G/ Y! w' Q( X" d4 p7 ?

& f1 b& P( p+ v8 }7 E; E
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你呢段文字...係同網友分享既經驗
& d9 x1 |2 z7 w# V& V7 E4 K% H而唔係在差館落既口供...所以你都冇出事
6 v9 {- V1 z, p個女仔都落左車仲鬼記得你...死冇對證2 O1 z! b4 F* E. |% J/ Z
放工再玩多次睇下撞唔撞得翻個女仔啦

被標題嚇親...
" ^- ?# B, X9 e+ z; |" L果然係一次"濕晒" 的好體驗

我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。
3 @9 T3 X, N) I" B但今日好很熱啫。

都唔係俾同事見到,唔算出事

向好果面諗:# h3 M6 t! |+ C
--果位女仔只係路人,你冇乜機會再見到佢
; h4 @: x0 q& F& c--件事係佢落車果陣發生,你只係尷尬左幾秒,唔係尷尬一程車
* l! d  P7 W6 V8 L" y  F  |& k# u
所以只係小事!
' s4 q* n6 U+ u& j/ Z* ?! `萬一發現果個係:朋友/同事/上師/家人* o% V* M& s1 g: {
咁就麻煩啦

都唔算太大問題,佢都唔會記得你個樣.其實箸得出街就預左有風險,例如有意外發生

你個 bra 的暗花又幾靚喎

帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!

正呀,我都想有呢個經驗呀

兩次掂到未必係同一個人掛?
2 J  |5 |" Z" _8 b2 {# q" O+ y, N8 E佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.; g9 D, R2 Q# i' U5 v/ Z

3 z* e' P3 ]- I+ \( }不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.

引用:
原帖由 silkypanties 於 2014-12-11 14:02 發表   
: s; }+ }  w' M# {( d- c! o4 P- K今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下 ...
$ _. z, J# P2 Q9 U, R% U1 `" _% O  B% [* s' `3 U! M) `* R
如果個女仔同你微笑咁你會點?
我是莊銘珊 Alice Chong *^.^* . With love and all the best wish! ^ ^V

昨日放工再挑戰地鐵, 係比較熱但唔算迫人, 臨落車有人篤我手臂, 原來係舊同事, 第一次撞到佢, 不過今次唔驚, 因為我知佢唔會知我內裡乾坤, 打完招呼我都下車 lu, 返到屋企即刻洗左個 Bra.8 Q: ?" x9 F' X1 t
: O0 p1 _5 k3 f
引用:
原帖由 chantelise 於 2014-12-11 03:02 PM 發表   1 X2 l& m; e  R# Z0 P. |7 z
被標題嚇親...+ L! Z. i+ W1 u( H
果然係一次"濕晒" 的好體驗
- A& T' v6 A$ m/ K
7 W% T( c1 d. x2 R, ^: w! K
真係濕晒架 " _: q* D  P4 s; S

/ U( Y, p, @2 R& [/ {" u: a1 b
引用:
原帖由 yoyochan 於 2014-12-11 03:33 PM 發表   + f0 o1 Y$ a5 J- G
我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。3 h( v/ q) w  z0 P8 r
但今日好很熱啫。
- c5 i4 c: e1 b/ @: u
$ v! c( o# _' y
今日涼好多 - I* z3 h  @! x
8 g1 x2 h9 |% W* N8 P
引用:
原帖由 prodigaz 於 2014-12-11 03:38 PM 發表   
( j1 ?4 f" f' I; r都唔係俾同事見到,唔算出事
1 l$ O7 @8 v7 N

& E( N- X7 d; B+ R- s8 r- n今次係舊同事
, o: s7 N. T3 Q4 u0 P1 G/ N2 T
1 Y% K5 U: h3 p! `% q
引用:
原帖由 suedemi 於 2014-12-11 10:52 PM 發表   
2 }, ]2 A2 U# I: R7 Z8 N2 l你個 bra 的暗花又幾靚喎
* x; G7 [$ o" J" K& y! M( }
  v/ D  N6 j9 t& h$ Y佢陪左我好耐架喇, 開始舊 lu2 U* \$ T$ t: C4 M) h
3 p, Y% \% z- a3 l" y
引用:
原帖由 kathw1984 於 2014-12-12 01:28 AM 發表   
' N& W) n; w# a% @4 y; g帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!
" w+ G; _/ @* o; O# J9 z3 ]* ^) U4 K* a2 k

! M: m6 s. _/ E4 {4 i% P. ?都係既, 不過香港人都係保守. \- ?% b' r# s! @. T! A- K
" a! C& {3 b& U; j6 R  ?, O% B) `
引用:
原帖由 siuyan_7 於 2014-12-12 02:02 AM 發表   9 g1 e3 Y/ G& ~+ l3 B1 L. W' O
; q0 N8 O) y0 r6 j
/ \; o% S( f/ |
試下啦, 好刺激
8 S3 b+ {' K: j6 p* P4 I: F8 v4 F0 K. i. ?
引用:
原帖由 mac02 於 2014-12-12 03:02 AM 發表   
! g% O7 |* a2 ?. Z0 z6 F兩次掂到未必係同一個人掛?
  Q. k- n- m; V佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.
5 L0 |+ g! C) d, h+ J4 {) f" Q3 g0 b) o! o' \! @* n' }
不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.
" E+ M. ]+ K+ z) x  `4 N$ ^2 M: o5 ]# F5 O$ o
我覺得係同一個人, 唔係點會會端端掃人背脊喎6 V# e" `$ d. i4 O: M
  N; h! w$ [5 s# d* c- E
引用:
原帖由 AliceChong 於 2014-12-12 03:06 AM 發表   
( Y/ u4 S1 K' k, a6 r( ?) |  y
如果個女仔同你微笑咁你會點?
. ?; s  y+ A+ N( |
9 k. H1 ~$ z- v1 N7 D* a/ N來唔切反應

今日凍左好多, 又係戴bra好機會, 可惜唔知醒, 遲左起身, 趕唔切, 唯袋住返公司, 放工先有得戴

今日戴呢款, 快D到放工啦...
3 a" F3 t) B/ j+ }1 a7 c! _1 W" _- n$ X7 C% Y

我今日都有帶BRA返工~~

樓主,你著咩碼,著左後現唔現?

@@反正不認識,知道了都無野
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)