嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日戴bra返工出事了

今日戴bra返工出事了

今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下車, 我後面個女仔一手掌按落我背扣位... 心諗唔係呀...架車埋站停車果下我又feel 到有隻手好快速咁由上而下掃左一下,然後見到個女仔响我右手面出車, 之後佢木無表情咁回頭望左我一眼, 我都未來得切反應車門就關左, 心諗咁黑仔? 都係快快趣返公司好D, 急急腳返公司, 入到廁所已經成身濕晒, 除低件衫見到個背脊位個bra帶位係無咁濕, 個bra就吸晒汗...真樣衰
  t! x& V) L6 _$ I  e* n( M: D7 U; X

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你呢段文字...係同網友分享既經驗
3 d9 k9 w$ r/ q% q6 b" U- ?而唔係在差館落既口供...所以你都冇出事7 Q4 d( y- e. v- v$ o8 F
個女仔都落左車仲鬼記得你...死冇對證& E+ y( U5 i! G5 u0 D
放工再玩多次睇下撞唔撞得翻個女仔啦

被標題嚇親...
, a3 K% n% g3 z) W9 Y/ C! W# D果然係一次"濕晒" 的好體驗

我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。
+ y9 v5 I+ g6 L但今日好很熱啫。

都唔係俾同事見到,唔算出事

向好果面諗:9 V& ]& I5 Z, H: ]
--果位女仔只係路人,你冇乜機會再見到佢
7 s- x8 k- p8 o% b& P* L/ ~0 [--件事係佢落車果陣發生,你只係尷尬左幾秒,唔係尷尬一程車# W' p6 d& h  E( K
6 S$ Y* A+ D" M
所以只係小事!
2 b2 \3 S% h+ F5 ]* u4 ~0 C  `萬一發現果個係:朋友/同事/上師/家人1 X0 `: S  v+ M
咁就麻煩啦

都唔算太大問題,佢都唔會記得你個樣.其實箸得出街就預左有風險,例如有意外發生

你個 bra 的暗花又幾靚喎

帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!

正呀,我都想有呢個經驗呀

正呀,我都想有呢個經驗呀

兩次掂到未必係同一個人掛?
4 k1 ?6 B. h4 N2 F佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.
4 n6 {1 }( C$ R0 L9 J- J% [$ L1 }$ E" f# Y% c
不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.

引用:
原帖由 silkypanties 於 2014-12-11 14:02 發表   
: m  M0 w7 n* ?7 @. a5 p2 A今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下 ...
+ |* r3 ^) m9 ?: F" ^2 ?1 k, T0 U4 P; v& y( a! Y; G: U
如果個女仔同你微笑咁你會點?
我是莊銘珊 Alice Chong *^.^* . With love and all the best wish! ^ ^V

昨日放工再挑戰地鐵, 係比較熱但唔算迫人, 臨落車有人篤我手臂, 原來係舊同事, 第一次撞到佢, 不過今次唔驚, 因為我知佢唔會知我內裡乾坤, 打完招呼我都下車 lu, 返到屋企即刻洗左個 Bra.5 I+ z* [( R6 W+ f( c5 f9 H

! O8 @/ @1 a" [/ r) Z! v/ ]
引用:
原帖由 chantelise 於 2014-12-11 03:02 PM 發表   
- @3 H$ s- s: }被標題嚇親...0 t6 ^$ `, d5 A2 F' x6 z
果然係一次"濕晒" 的好體驗
8 G! G( n: O9 @
; `& W2 p% d# }  d
真係濕晒架
! D, Y# ?! B/ o6 Q$ W
6 m0 o; F" M2 I- H% d! i
引用:
原帖由 yoyochan 於 2014-12-11 03:33 PM 發表   
- O6 I9 m4 G* B4 M7 o8 F我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。9 S2 X: N% |0 r* }* A. x
但今日好很熱啫。
" ~! {# h8 B. n4 P! L) g

# {3 k, d/ C2 A今日涼好多 ) q! E% o% m& b+ R, i

) Y8 U8 c! {7 Z' `3 R7 g4 a2 F
引用:
原帖由 prodigaz 於 2014-12-11 03:38 PM 發表   6 O: I& a8 g0 z* M. Z
都唔係俾同事見到,唔算出事
* z: d' O* h3 M# W5 }
8 E% O; |, Q. t
今次係舊同事 8 i: T6 ~5 u3 U

& t/ j6 h: Z2 U! t% ?6 q5 \
引用:
原帖由 suedemi 於 2014-12-11 10:52 PM 發表   1 Y- [: T/ X" K( P4 C
你個 bra 的暗花又幾靚喎
! R* q2 I* b2 P; {* _4 l$ a# r

6 c$ q* J+ ^) B( G/ u) ^' s; i佢陪左我好耐架喇, 開始舊 lu
8 W) [. r8 j# t5 _9 N3 z6 R% ~' Q4 P  r
引用:
原帖由 kathw1984 於 2014-12-12 01:28 AM 發表   4 V" m2 l7 g" s' q0 w' K
帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!
6 @, M) s  t, M& j2 q
; t7 Q5 m6 A3 P* N3 L* P都係既, 不過香港人都係保守' ^, C( M6 s( N8 @4 K, z6 |

! J$ a, P6 g* {# R. |: c* A/ w/ \
引用:
原帖由 siuyan_7 於 2014-12-12 02:02 AM 發表   
3 _& w2 U3 R" X& }正呀,我都想有呢個經驗呀
- k- W( a" u% v$ h# Y; P% W2 A
( [0 K! v0 h5 ?' Y
試下啦, 好刺激
# I9 U* H8 D7 k- @- X1 y' T6 ?. U9 h: m9 t4 ~8 {+ G
引用:
原帖由 mac02 於 2014-12-12 03:02 AM 發表   
1 t2 d+ d7 {; K# `4 I兩次掂到未必係同一個人掛?
7 \1 c2 w, w4 i" f: T2 B佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.
( ]2 I- e3 B6 }
) w, X' D' I' I& O# x不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.
' _8 r  v# f( E0 S
, o6 Y% N0 Z3 i, t& J6 Q9 \
我覺得係同一個人, 唔係點會會端端掃人背脊喎% O- ]1 q& Y% Z7 ]
# _% T% }" H" K/ I8 R
引用:
原帖由 AliceChong 於 2014-12-12 03:06 AM 發表   7 o+ o2 U5 W$ U8 X" V& E

4 J; t( m: l7 [! V" u如果個女仔同你微笑咁你會點?
. e- b( g3 A% M

1 Z' E  ^  ^# J# o1 |來唔切反應

今日凍左好多, 又係戴bra好機會, 可惜唔知醒, 遲左起身, 趕唔切, 唯袋住返公司, 放工先有得戴

今日戴呢款, 快D到放工啦...
7 p) [) w9 T6 J( r  H. s$ N9 l; I7 q* H$ Z

我今日都有帶BRA返工~~

樓主,你著咩碼,著左後現唔現?

@@反正不認識,知道了都無野
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)