嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日戴bra返工出事了

今日戴bra返工出事了

今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下車, 我後面個女仔一手掌按落我背扣位... 心諗唔係呀...架車埋站停車果下我又feel 到有隻手好快速咁由上而下掃左一下,然後見到個女仔响我右手面出車, 之後佢木無表情咁回頭望左我一眼, 我都未來得切反應車門就關左, 心諗咁黑仔? 都係快快趣返公司好D, 急急腳返公司, 入到廁所已經成身濕晒, 除低件衫見到個背脊位個bra帶位係無咁濕, 個bra就吸晒汗...真樣衰
  ~7 \  i$ ^8 A9 i2 T$ v# c5 N# S/ P4 e. L0 e) g* J" U- w3 s, k% y. j5 m

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你呢段文字...係同網友分享既經驗, ]1 K/ W( Q* N* ~9 b. Z
而唔係在差館落既口供...所以你都冇出事2 v0 t: n/ t* C* `. I& U2 Y7 P  w
個女仔都落左車仲鬼記得你...死冇對證* o7 U: k+ |# O
放工再玩多次睇下撞唔撞得翻個女仔啦

被標題嚇親...
# I- b+ T( _( v) ^+ u2 k8 o3 t+ K果然係一次"濕晒" 的好體驗

我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。& L( V: s9 D$ I& ~  E
但今日好很熱啫。

都唔係俾同事見到,唔算出事

向好果面諗:/ I; x! Q. ^/ ~8 n' a, d9 j
--果位女仔只係路人,你冇乜機會再見到佢, E  `1 b- _& M0 ~
--件事係佢落車果陣發生,你只係尷尬左幾秒,唔係尷尬一程車; }+ c9 g" ~* B

! C3 ^! O* c' D9 T4 X所以只係小事!8 a& `5 u# R* U# j. g' w9 P: \
萬一發現果個係:朋友/同事/上師/家人3 y) s$ E3 f* V3 Y0 W1 R
咁就麻煩啦

都唔算太大問題,佢都唔會記得你個樣.其實箸得出街就預左有風險,例如有意外發生

你個 bra 的暗花又幾靚喎

帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!

正呀,我都想有呢個經驗呀

正呀,我都想有呢個經驗呀

兩次掂到未必係同一個人掛?
" p9 n9 Z7 }) P7 e6 N9 ~/ i" O佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.
  F; m4 u. r# j( V$ L/ F& u9 F% g5 ]7 Z4 N: v  x0 @: O
不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.

引用:
原帖由 silkypanties 於 2014-12-11 14:02 發表   
0 d5 U1 Z- v. J5 b" e今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下 ...
# e0 w  j2 h& U. {: F( g, m& G8 s+ |

M" Z% F3 ]# s4 V/ x如果個女仔同你微笑咁你會點?
我是莊銘珊 Alice Chong *^.^* . With love and all the best wish! ^ ^V

昨日放工再挑戰地鐵, 係比較熱但唔算迫人, 臨落車有人篤我手臂, 原來係舊同事, 第一次撞到佢, 不過今次唔驚, 因為我知佢唔會知我內裡乾坤, 打完招呼我都下車 lu, 返到屋企即刻洗左個 Bra.
) L9 C6 E+ x0 U" B. b
% T7 p* D' Q* N
引用:
原帖由 chantelise 於 2014-12-11 03:02 PM 發表   : @: \- H  y: Q) O
被標題嚇親...1 U8 H" r- f4 P. h3 Z; C" y
果然係一次"濕晒" 的好體驗
/ ~' `) M, S3 p% c* R
( E. N/ K4 H  r0 m* D( F6 S7 H" F! A
真係濕晒架
0 e3 z+ a+ {# L$ J4 z' X& E( A! \# {6 Y# v1 m
引用:
原帖由 yoyochan 於 2014-12-11 03:33 PM 發表   / ]6 B5 K! o0 e! ~9 i
我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。+ f5 F3 x0 z# T# ^2 l6 l2 I" n
但今日好很熱啫。
$ P9 \+ u; k" K* g/ X2 n& V. ^5 V3 I
4 D6 D! E0 m( T9 ~( z
今日涼好多
/ V  f. _  `2 W8 c0 t7 H
/ I" [1 X" g( \6 d- i5 C( a
引用:
原帖由 prodigaz 於 2014-12-11 03:38 PM 發表   
- m' H" w8 h8 r9 W: `' |* W都唔係俾同事見到,唔算出事
# V+ m- {" k; I  V7 Y/ e8 u+ S
. ?# ~- [9 x# [今次係舊同事 - a, e2 i( [9 v. K$ b' _

' \4 i7 H0 b3 P. w/ N0 @/ ?: j
引用:
原帖由 suedemi 於 2014-12-11 10:52 PM 發表   
* s1 n% G/ a4 h" `& L. _3 {你個 bra 的暗花又幾靚喎
3 X# o; S9 x& s5 n: N: P: f
) j! A+ r6 E8 p( d/ y: A/ O/ X) o
佢陪左我好耐架喇, 開始舊 lu
" V* O4 a. a0 o+ L( @! e' ^3 b9 z: J' C2 `7 i" E5 u: r
引用:
原帖由 kathw1984 於 2014-12-12 01:28 AM 發表   
: U$ ]# {1 M3 C. M7 d, o帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!
7 }9 h& `, p8 ^' [

) l" W# k8 l5 m" s( P7 t  W/ j都係既, 不過香港人都係保守4 F) X# A8 g9 ?) J8 v
' w7 K$ Q) a, w6 c& a
引用:
原帖由 siuyan_7 於 2014-12-12 02:02 AM 發表   
7 g5 v8 g) r2 x) |$ v4 d& L正呀,我都想有呢個經驗呀
0 G- L9 u0 X8 u( ~3 Z6 d( G0 N
5 O) t7 i- v5 m. M/ Y試下啦, 好刺激7 B7 q8 ]" y0 v9 x: y" h

5 W  S3 i4 F6 q/ ]) ?) D  p
引用:
原帖由 mac02 於 2014-12-12 03:02 AM 發表   
6 \& J. B" ?$ M# `, t3 G兩次掂到未必係同一個人掛?
/ ?4 _6 h( H6 s8 d0 C5 _/ A, `佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.2 M8 b- C7 p6 t* J
9 T1 Y: n4 n6 I3 `6 d: w
不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.
# w4 F8 s! P% k4 }( V: P
; ]1 f# K* N* R, u我覺得係同一個人, 唔係點會會端端掃人背脊喎
8 N( z" c6 N4 w- J- Z
. A! L/ ^: q* W8 K0 o: u" x
引用:
原帖由 AliceChong 於 2014-12-12 03:06 AM 發表   2 A$ T3 h0 ]/ ~  j2 y

4 P- A5 T- _" O& c. |8 M" O如果個女仔同你微笑咁你會點?
5 w/ y3 X. c: b6 a
5 s  V7 ^$ M6 s$ Z) l) l1 x/ V來唔切反應

今日凍左好多, 又係戴bra好機會, 可惜唔知醒, 遲左起身, 趕唔切, 唯袋住返公司, 放工先有得戴

今日戴呢款, 快D到放工啦...
# {: R* k. D) S- r: x) |. r
/ V0 q' z; F0 ~$ i8 o3 X; D; ]

我今日都有帶BRA返工~~

樓主,你著咩碼,著左後現唔現?

@@反正不認識,知道了都無野
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)