嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日戴bra返工出事了

今日戴bra返工出事了

今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下車, 我後面個女仔一手掌按落我背扣位... 心諗唔係呀...架車埋站停車果下我又feel 到有隻手好快速咁由上而下掃左一下,然後見到個女仔响我右手面出車, 之後佢木無表情咁回頭望左我一眼, 我都未來得切反應車門就關左, 心諗咁黑仔? 都係快快趣返公司好D, 急急腳返公司, 入到廁所已經成身濕晒, 除低件衫見到個背脊位個bra帶位係無咁濕, 個bra就吸晒汗...真樣衰 / Z. z) s- X! t) w! U) t* u8 I

0 ?' s0 }$ H. e1 J7 A+ a+ J8 |" a8 Z
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你呢段文字...係同網友分享既經驗/ A: F7 }9 D/ G( L1 w$ m
而唔係在差館落既口供...所以你都冇出事
# j+ n  k3 ^; _% H! h個女仔都落左車仲鬼記得你...死冇對證
# A9 Z& z; M4 v) T* ^+ T放工再玩多次睇下撞唔撞得翻個女仔啦

被標題嚇親...
1 Z  ^- R4 ^4 U0 W0 G4 [% b  F* C  \果然係一次"濕晒" 的好體驗

我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。8 f" M! J& }9 w
但今日好很熱啫。

都唔係俾同事見到,唔算出事

向好果面諗:% _" ^- T# J/ A1 |# O; ]! R# G
--果位女仔只係路人,你冇乜機會再見到佢6 x) L2 V1 @- R. J; q* M6 }1 `, l" n
--件事係佢落車果陣發生,你只係尷尬左幾秒,唔係尷尬一程車' O8 H# t& @# [& @, P+ A8 ]
2 o( x8 s* e3 Z1 W4 N. S5 f
所以只係小事!  {  {5 c4 c" ~7 Y% h/ {
萬一發現果個係:朋友/同事/上師/家人5 q2 J! |& H7 W5 k( K6 J5 ?
咁就麻煩啦

都唔算太大問題,佢都唔會記得你個樣.其實箸得出街就預左有風險,例如有意外發生

你個 bra 的暗花又幾靚喎

帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!

正呀,我都想有呢個經驗呀

兩次掂到未必係同一個人掛?& Y* s4 q1 h+ o% C3 H( B0 b0 I
佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.
4 ]3 w0 o) N% X2 Y$ s3 B/ X. D2 Q9 r% q  h1 I
不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.

引用:
原帖由 silkypanties 於 2014-12-11 14:02 發表   
& t6 R) |9 `% q/ J/ j! e( a今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下 ...
& o4 N, R6 Y7 o
0 A  j9 r1 g' x. @1 ?( m: x, a, ~! q如果個女仔同你微笑咁你會點?
我是莊銘珊 Alice Chong *^.^* . With love and all the best wish! ^ ^V

昨日放工再挑戰地鐵, 係比較熱但唔算迫人, 臨落車有人篤我手臂, 原來係舊同事, 第一次撞到佢, 不過今次唔驚, 因為我知佢唔會知我內裡乾坤, 打完招呼我都下車 lu, 返到屋企即刻洗左個 Bra.1 }9 ?; O; q5 t2 w3 h

/ A( [/ m) T9 o
引用:
原帖由 chantelise 於 2014-12-11 03:02 PM 發表   # I4 d; q% H2 v" I+ r& C' Y
被標題嚇親..." s/ i8 q5 D" }5 f& p; Y4 I. n' ?1 ?
果然係一次"濕晒" 的好體驗
$ c; l  \4 \( v: r
' w9 H9 n4 f# d" ?0 O真係濕晒架 " b5 _8 g, ~9 Z* S
6 F' L! @5 t( j0 H( g1 r, E
引用:
原帖由 yoyochan 於 2014-12-11 03:33 PM 發表   
& u7 O! Q$ j; O( f4 ^3 W& T5 X我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。
' O+ p: D- ^1 U& }+ k但今日好很熱啫。
5 H- J0 r1 `7 I

: X1 r$ G- _! R/ \# T' H3 E  v今日涼好多
: C7 Z4 c" p7 _$ P6 c
2 N" t% C' Z: e
引用:
原帖由 prodigaz 於 2014-12-11 03:38 PM 發表   
5 J  O6 U9 }' L3 O  m9 S, _7 r都唔係俾同事見到,唔算出事
2 f+ e% C5 E3 D% z8 @  r3 S1 ~/ Y& B4 V0 E( b9 [4 e
今次係舊同事 7 K. k; j/ K/ P

8 ~# s! t; |; X6 ]1 _' H
引用:
原帖由 suedemi 於 2014-12-11 10:52 PM 發表   , f# i: C( z4 O, Q- K' ?6 ~
你個 bra 的暗花又幾靚喎
- W( D# t2 \9 _

5 `4 j' W8 w$ M佢陪左我好耐架喇, 開始舊 lu: P$ k6 Q4 }$ L9 W" t* a
/ r! z5 T# [" R6 M! b; I$ {% F
引用:
原帖由 kathw1984 於 2014-12-12 01:28 AM 發表   
# [' y( |* t  v% c) o! S帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!
9 D' g9 o* L1 t/ m! E3 h
$ l" c7 Q" f/ S! ]
都係既, 不過香港人都係保守
; G$ t3 \% [4 |2 N
9 V" P( a7 R# s
引用:
原帖由 siuyan_7 於 2014-12-12 02:02 AM 發表   1 S2 b9 Z# L& u4 A$ P8 V
& ~4 m  h* M, E/ \- T
4 ], t. h4 E" H+ n
試下啦, 好刺激
# q- C* ]" ^& I  @0 ^/ i5 b
/ L6 ^. Y4 G( z/ B  _( }
引用:
原帖由 mac02 於 2014-12-12 03:02 AM 發表   
1 b; `$ P% C, O  R$ C2 X* u$ Z兩次掂到未必係同一個人掛?
- n  V  y. x! w+ R) ~- F$ Q2 G6 m佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.
+ ^% o, I/ @: K! Z
$ d6 h9 }' B' G7 {" D不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.
8 R7 ?0 Y" [5 B5 R/ E8 u2 a
* M; ?( X5 R6 z. i: [. I& ]我覺得係同一個人, 唔係點會會端端掃人背脊喎2 F# B+ s, ^' _
8 R( q( E  m: O
引用:
原帖由 AliceChong 於 2014-12-12 03:06 AM 發表   ' U+ o. B$ o! a* A" {

?6 e$ K/ r; {  C如果個女仔同你微笑咁你會點?
) G5 I6 e' h- p$ \
/ O) O+ J3 l# G0 h0 F4 @4 n) S來唔切反應

今日凍左好多, 又係戴bra好機會, 可惜唔知醒, 遲左起身, 趕唔切, 唯袋住返公司, 放工先有得戴

今日戴呢款, 快D到放工啦...2 o, @. V9 o; i% g" P
& N, _# M8 C7 h8 a6 q

我今日都有帶BRA返工~~

樓主,你著咩碼,著左後現唔現?

@@反正不認識,知道了都無野
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)