嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

回復 17# 中學生 的帖子

射咗整條有精液好麻烦洗ga,又要即刻洗。
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著住鞋訓有乜咁爽?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2015-1-15 01:05 發表   
& Z  O' s& ?- e- u! ^+ e% a; K著住鞋訓有乜咁爽?
: z8 f, @' C, ?% O只有paul con同學先至明白個種感覺3 ]% Y% o. ~) o, M. Q

# W4 G8 {0 ^+ i& B2 g. ^好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹8 l' [3 ?6 l1 `$ |0 U
/ B& L; P1 a' N
你唔會捨得除落黎. p7 |1 K4 l7 p! g2 R

+ E2 C% Q. d7 R) u想同樓主講
/ r5 x( L2 L+ t2 f; O- e) g. x  s6 u: e' y& y5 \
你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡- H5 O  L: b5 B9 p( l
# p( }5 G/ U! ]' l$ Y! |
佢用白鞋白襪撩你+ ^* M, {( Q: C7 A& e- q! z0 w

6 S& X! q8 m6 m! j5 d但你又著白鞋白襪/ t7 e1 m3 e( d7 T8 b

' |* c/ U* i4 }7 o2 |5 t. p佢地平日相處都是這樣

回復 1# 中學生 的帖子

小心比人發現。

回復 20# 1388 的帖子

衰左會有咩後果😯

回復 21# yuanyi91 的帖子

我隔了幾日再用碧蓮洗得甩,反而汗所做成的漬就難洗d+ |# I+ F3 P; \$ D5 [+ e5 d
試吓用碧蓮丫

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋- E/ E" ?; Y6 n! [% z
8 u0 ?8 {/ c9 \4 ?

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
  b: r) Z; B$ ~! G+ U  u( M+ [6 l8 C! U1 n' @. u

回復 23# hehehe1402 的帖子

無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑- x' R' m+ @- \
但幻想比人搞更正
$ f9 {& ^4 I8 n% v) [" R) b7 J6 u另外你個icon好正
# d3 t. y6 W6 G5 s  f
& l; c7 q- J0 a" a$ y[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 20:22 編輯 ]

回復 24# uniform 的帖子

屋企人唔理,我又唔夠膽出街4 }8 A. M. c: t' \. `; a
應該無問題掛

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:14 發表   % x) |. t$ J: ^4 R6 j7 v8 _
其實我都係突然想著住校裙訓
0 _4 i  t0 F* F( H% M7 A你就好la,我都未試過訓訓吓射
& g- N( g/ Q0 g6 G$ l緊系唔好啦!. @6 Z& \9 Z: n7 q: y% Z" |
好麻煩呀!
4 H$ y: E- _! u  E7 G$ u又要攞去洗,這次仲唔系在自己屋企,要偷偷地走去廁所洗.

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:21 發表   
) F* p: ]: K  J6 |訓緊覺著應該唔會突然入黎掛7 q9 e) K" m' B2 k) c
我掛校服出黎我屋企人都懶得理
( L  x( ]7 g* @& T( t  P咁好?2 d2 v4 r; t% P& h: t
見到件女裝校服喎!

回復 31# kingphone 的帖子

哦,原來如此2 s; ?2 f! X% t9 t5 |
但你在人地屋企玩?

回復 32# kingphone 的帖子

係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 20:18 發表   
" n8 K9 W$ |, [/ |1 Z/ o* m無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑
# d2 k, H$ Q7 b: w& Q但幻想比人搞更正" Z. _/ ^1 G) n0 l/ H  o
另外你個icon好正
5 o6 ?8 W# x5 w* y: A同學^^ 嘻嘻4 U3 `* C9 r) c
* s& \0 a  w( J6 p$ S3 o5 m5 Z  w; b
Sweet are the days of girlhood* D" O4 p3 n9 j" _/ N
; I. V, E7 z' W4 p7 r4 _7 d
我鼓勵你試下著靚自己出街' h1 }" L1 G0 Q! v; h2 y
& y/ P7 {/ z6 w6 D4 E& m6 i( L, K
試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服
- U9 Z3 g7 L, l- b9 |5 j6 ?8 s& J1 E& c9 L
我呢世都記得呢一刻!- o* o+ u7 j; M; X

0 J4 q; a6 M9 s4 B+ l4 s- apaul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!
2 V4 Z9 c' y; a+ w, T3 ~3 ]) c0 i. p7 H0 e6 t

Seems very good

回復 35# hehehe1402 的帖子

出街真好驚,自己覺得似人地未必似 5 F1 J- l& X6 A' [5 F9 |; T
咁你果次咪好Q開心,我一般就算比人問(放學娜)我也非常開心,所以我絕對能夠體會到你當時的心情
& _. ]3 U- [9 @; K出為名校生的我地真係非常之自豪

回復 36# test 的帖子

起正,真的筆墨非能形容

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-15 01:39 發表   # C/ b+ o3 D/ e5 `1 B6 P

2 K3 W$ ?% B# a" `! l$ s只有paul con同學先至明白個種感覺" d: T% F6 x; Z3 C9 t
5 ^% \1 O; W" ~2 w
好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹
) m/ w, `; A% o  W# b+ F
+ m1 Z  g' V1 K( C# m你唔會捨得除落黎5 V5 o9 v2 t" L7 q1 l( M
7 _3 a0 }% v: J. f
想同樓主講4 L- j5 D: D  c/ Y$ V
2 U5 n! J: V; P6 C
你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡* ~  \; P5 u8 d" r8 W* c" ?

# {# w; z( n6 K- f& A  o佢用白鞋白襪撩你
; u; {0 P- P- T2 E8 g7 k5 |3 l# L' ]0 G" m
...
: }' P/ I( |* p! @6 z  o7 C" `
7 A: K: M1 h& o" |
其實我都想買佢對鞋, 但係我隻腳比較大, 唔知有無我SIZE........

回復 39# willy 的帖子

好似最大有44,我買了41
6 @; y# s; _, j' f我係灣仔約瑟校服買的