嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

回復 17# 中學生 的帖子

射咗整條有精液好麻烦洗ga,又要即刻洗。
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著住鞋訓有乜咁爽?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2015-1-15 01:05 發表   3 R) p9 c' u8 b
著住鞋訓有乜咁爽?
8 ?0 b$ M* a% e. h只有paul con同學先至明白個種感覺
# I5 y. h) t: {% s5 m. f# [3 I) v7 b3 D: G6 s
好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹& n8 {3 W) p( H, x% ?

* N9 ]4 z" p) X  T2 t你唔會捨得除落黎
4 |/ v8 |" x6 x7 u2 \* D7 @* [
6 i: u# \7 ]  M9 S" s* d想同樓主講- F  N6 P: M9 J

; T6 b4 Q. c) \% u7 [( V' i你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡
0 _9 ]: E" T9 _* j- s9 k. W% E3 y9 K" q2 U' H2 ~5 {
佢用白鞋白襪撩你
: {" M% ~3 D7 O: E. m  ?
, g- N: S7 y' \: l& h0 q' d但你又著白鞋白襪
$ ^, @" ?. f* P% l: Q6 c- j; v2 V$ J$ T6 V
佢地平日相處都是這樣

回復 1# 中學生 的帖子

小心比人發現。

回復 20# 1388 的帖子

衰左會有咩後果😯

回復 21# yuanyi91 的帖子

我隔了幾日再用碧蓮洗得甩,反而汗所做成的漬就難洗d
, M' z- P; }) o0 B. t! v( h5 Z試吓用碧蓮丫

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
4 y4 U/ s( {! e# i5 h" p
. `- {" D! c4 i/ m( g, {% U[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 22:35 編輯 ]

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋$ w& K' g7 U6 m! p* Y

0 X% |; i( {/ Y( R, j[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 22:34 編輯 ]

回復 23# hehehe1402 的帖子

無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑7 e" v1 C1 A) M4 @* K( Q( b
但幻想比人搞更正2 J" h. N  ?2 _
另外你個icon好正
2 c9 V( G; |" k7 E* ^
% r; ?+ S7 O; p, o7 [[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 20:22 編輯 ]

回復 24# uniform 的帖子

屋企人唔理,我又唔夠膽出街# C+ a' E) [* q9 |5 x$ ]+ ~9 o
應該無問題掛

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:14 發表   ; E7 k4 K1 D* j
其實我都係突然想著住校裙訓1 P* n; r4 b# L- M" r; k$ d1 T4 Y
你就好la,我都未試過訓訓吓射
% x& r- p. u! l" u緊系唔好啦!. v9 U$ K7 O! t. N. A: n5 j2 G
好麻煩呀!
5 D- H- [( I# @9 y1 K5 I又要攞去洗,這次仲唔系在自己屋企,要偷偷地走去廁所洗.

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:21 發表   
; P. |6 Q! p: [6 r. l. |2 f訓緊覺著應該唔會突然入黎掛7 V* ?5 i, r# P$ l  u+ q8 ~
我掛校服出黎我屋企人都懶得理
+ ~! b+ o5 |; }7 |3 y* I( [' A" h咁好?
0 m1 Q' B1 h$ i# y9 e/ z, @5 W見到件女裝校服喎!

回復 31# kingphone 的帖子

哦,原來如此
2 a9 W0 s, q; i/ d6 N- y但你在人地屋企玩?

回復 32# kingphone 的帖子

係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 20:18 發表   2 U9 B( b+ e3 j
無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑  ~: @1 T2 i0 t' C& d) s7 m* k
但幻想比人搞更正  M$ j& ~) Q% ]5 B9 U; ~0 |6 U  N
另外你個icon好正
. d1 M. B" E& G5 \9 Z1 G& a同學^^ 嘻嘻
' F0 Z! @# X7 c! A+ [% _
+ h$ f8 a! r' ?9 f/ J8 T1 }Sweet are the days of girlhood
8 N; b/ p. }& d" d( F+ Y
2 ~: O1 a. S$ k1 ?. C2 I我鼓勵你試下著靚自己出街( W& r6 h5 [& ^; U9 @

' j2 z6 Q, K" n# D試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服$ v/ |4 V: ^& l  e
. P$ s% ?( G# X# x5 I" V& v1 F
我呢世都記得呢一刻!4 c6 F! _8 J9 F! ]# C* i3 I2 U
; ]1 S9 }. V& }+ L/ v6 k4 P5 ]4 o
paul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!) A# \. Q! ?7 k; g6 z1 n9 l$ B, x

+ w- L5 {% v% {; V! _$ S[ 本帖最後由 hehehe1402 於 2015-1-16 01:19 編輯 ]

Seems very good

回復 35# hehehe1402 的帖子

出街真好驚,自己覺得似人地未必似 9 s3 {* z& b# h( F. e
咁你果次咪好Q開心,我一般就算比人問(放學娜)我也非常開心,所以我絕對能夠體會到你當時的心情
( B+ S7 s! O- A  }9 H出為名校生的我地真係非常之自豪

回復 36# test 的帖子

起正,真的筆墨非能形容

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-15 01:39 發表   
( L9 l; E7 r9 N6 _* i- m0 _, A! b* q7 c, A; ?
只有paul con同學先至明白個種感覺# j  E+ q' E$ T* e; W2 v

, E; j9 H. C. W+ n好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹2 v6 P; n% `0 y& ]
! w# t7 K# ?7 k6 O% |; c2 b
你唔會捨得除落黎
" b. `, s9 T3 V- v- Z# b0 J1 `' t- F
想同樓主講
" N* z/ n4 `- U* E' B& U
$ o8 U* m) r2 ~8 U8 C你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡
: z" ]# h9 ^$ V  D
% @  ?7 J7 s- h% L: g3 q佢用白鞋白襪撩你
( n9 a% f2 K6 }/ g  `! w2 v/ \/ |6 d7 d2 L5 ~' p% \
...
0 F& Z* D( x5 g( o- p) R0 G7 D
# ?+ I7 {# C: V
其實我都想買佢對鞋, 但係我隻腳比較大, 唔知有無我SIZE........

回復 39# willy 的帖子

好似最大有44,我買了41
+ U" f2 r0 i2 q/ x. t$ U/ {. g, R我係灣仔約瑟校服買的