嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

回復 17# 中學生 的帖子

射咗整條有精液好麻烦洗ga,又要即刻洗。
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著住鞋訓有乜咁爽?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2015-1-15 01:05 發表   
# [7 s( t' K* o+ \3 _著住鞋訓有乜咁爽?
4 g. l7 Y7 P3 z  w0 C
只有paul con同學先至明白個種感覺% w4 O/ l% L  t/ ?% F
$ q% g! A3 A( U8 Q( W
好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹+ T- a$ E3 S! g0 J' s1 Y

4 K$ e6 B5 {4 f' y4 i4 b你唔會捨得除落黎. B- h4 l% h0 r9 Y
& S$ m! {9 V; h6 T) n/ T( }
想同樓主講2 \3 N+ P4 y0 j# p6 P9 T

. T# u+ m- s0 X: U  R5 e你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡
$ p; M1 b% k' Q9 s' l& @1 s0 g' {6 m  `! j
佢用白鞋白襪撩你
0 w7 B2 h/ d0 b, E( D# b! e9 S: e4 e
但你又著白鞋白襪$ i6 O1 v% `0 }4 s0 \7 `
# F& a8 z9 m. W( _, h
佢地平日相處都是這樣

回復 1# 中學生 的帖子

小心比人發現。

回復 20# 1388 的帖子

衰左會有咩後果😯

回復 21# yuanyi91 的帖子

我隔了幾日再用碧蓮洗得甩,反而汗所做成的漬就難洗d% A# j5 a7 {$ Y" z6 g% f  T. [* u
試吓用碧蓮丫

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
- o2 B8 x  A  j7 e2 M* m7 I+ Z9 L3 O+ b9 z9 Q5 J* n

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋2 q* @9 _! m+ C' ?7 f/ l- y
0 a- O. N5 l* L) B& o% o

回復 23# hehehe1402 的帖子

無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑, a$ b# K3 ]' J0 w, O2 V+ g
但幻想比人搞更正
* k! }# [7 {% c, B  n* p. O6 G; e另外你個icon好正! B: |2 ]2 V+ S, j

0 m& D: r# F# d& f[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 20:22 編輯 ]

回復 24# uniform 的帖子

屋企人唔理,我又唔夠膽出街
4 j0 D  T& s6 J$ H% P應該無問題掛

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:14 發表   $ z* c1 I; B- M3 G- r1 ^
其實我都係突然想著住校裙訓
1 W! V, i7 E8 p/ D你就好la,我都未試過訓訓吓射
0 ?3 `3 z% `2 o  ^4 F! t緊系唔好啦!
+ n& v1 e, f% E3 c! I( O+ Y5 h好麻煩呀!5 z: T: ?: E& Z
又要攞去洗,這次仲唔系在自己屋企,要偷偷地走去廁所洗.

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:21 發表   + o! j6 J' T5 Q2 b+ d
訓緊覺著應該唔會突然入黎掛8 a- ^; _, ~( o1 _* e
我掛校服出黎我屋企人都懶得理
8 t+ T9 X* H  U. Y* g$ p" a/ U
咁好?
/ Q% r" c4 S" m  W見到件女裝校服喎!

回復 31# kingphone 的帖子

哦,原來如此
) t& I  d1 B4 v" d. z" J但你在人地屋企玩?

回復 32# kingphone 的帖子

係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 20:18 發表   . H9 D. \4 T/ j# R; i
無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑* t. F# @4 q5 J' z  {# v
但幻想比人搞更正, R: F/ F" ^" V
另外你個icon好正
8 }) f) N. E8 B
同學^^ 嘻嘻/ z* D# K+ q" ^3 c5 z  v. T& ]) _

1 L2 x, t) H( a2 I# y9 sSweet are the days of girlhood
4 m- Y5 u# X5 v" K. G7 Y
1 w4 ~6 O3 q& c- L( {& @我鼓勵你試下著靚自己出街5 D" j0 f! o6 ~+ w& s2 H

) O' Y9 y1 e& W8 K& y  [試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服% P7 J4 H6 f! m% L8 {

' v& O; @7 N* ]: P2 C" Y我呢世都記得呢一刻!- f/ k% S- h) Z9 E8 K  N/ ^/ ?' V

# _4 }. m' J& v# Tpaul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!. u7 I7 x1 @4 @" e

' m( h* D8 t. g: x% T  Z- Q0 c) v8 E[ 本帖最後由 hehehe1402 於 2015-1-16 01:19 編輯 ]

Seems very good

回復 35# hehehe1402 的帖子

出街真好驚,自己覺得似人地未必似
$ v# V' \; |; @/ E. }咁你果次咪好Q開心,我一般就算比人問(放學娜)我也非常開心,所以我絕對能夠體會到你當時的心情
' v# H9 J5 s5 ~4 E% v出為名校生的我地真係非常之自豪

回復 36# test 的帖子

起正,真的筆墨非能形容

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-15 01:39 發表   
4 z% Y+ F7 o. e' ~
" ]  ]: c7 x% p: C" |1 D$ V; |* {1 k0 I只有paul con同學先至明白個種感覺
% U( q; y- y& x2 r  y  E0 Q# K7 C# `+ Q/ N; {: C
好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹
: P, R( a4 J; F6 z$ r7 }3 |" ~. _9 \# I
你唔會捨得除落黎
2 s1 P# x" P0 z2 F& m7 u1 a
4 Z! [% @% X( u- C! S9 I% G6 T7 `想同樓主講0 q9 i9 f& @' X2 A/ [( C

0 f7 A% }# k- D) U8 W. a- T你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡) K; k$ N# M+ K* b$ n$ X

: ^: R# V6 i1 Z/ M3 I5 l0 Q佢用白鞋白襪撩你
) J2 f3 m2 h& ^8 E+ K% A- o3 E$ C# b9 V
...
6 |6 m6 x8 v/ ^4 \# v2 X( u
# c) {: o3 u$ X, i其實我都想買佢對鞋, 但係我隻腳比較大, 唔知有無我SIZE........

回復 39# willy 的帖子

好似最大有44,我買了41# {/ P: ~* q' s5 d
我係灣仔約瑟校服買的