嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

回復 17# 中學生 的帖子

射咗整條有精液好麻烦洗ga,又要即刻洗。
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著住鞋訓有乜咁爽?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2015-1-15 01:05 發表   
' {5 p, {, x% X6 N$ i) @( N9 K8 o; s著住鞋訓有乜咁爽?
! c8 ?7 \- j/ C- |% U7 o' u只有paul con同學先至明白個種感覺
; i0 a$ G% z0 d9 d& D  H
1 x. R* m5 D# ?/ h# a+ r7 P好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹
% @8 `0 N3 J6 ?# L' q: K6 G* Z5 s
你唔會捨得除落黎
6 S4 t  ^0 y8 e( ?6 ?" D
) M6 f) M" ~8 n; w7 ^' L7 k6 z想同樓主講
: e: _# X) k; B, M6 K! s2 b& x. M
5 h' A3 D* g( h你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡* O+ n" _* w' x: l6 V  w6 e
- b: T% U# S. o: e% t0 v
佢用白鞋白襪撩你
7 ?% S) J+ a( w/ {
5 w; g6 O/ F2 f& ?但你又著白鞋白襪
/ T- L! e" E: |/ I7 z7 D* o) H
  w; e3 J% }5 v; b' Y0 v佢地平日相處都是這樣

回復 1# 中學生 的帖子

小心比人發現。

回復 20# 1388 的帖子

衰左會有咩後果😯

回復 21# yuanyi91 的帖子

我隔了幾日再用碧蓮洗得甩,反而汗所做成的漬就難洗d0 S, O0 v$ Z- C% q( F* p5 S
試吓用碧蓮丫

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
& X1 y  w& M) `2 r8 e) ~; \6 i# f. T; I0 H6 i2 n1 @

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
# C8 b# k+ w& t" Q
; d3 p) ?. w( L7 U. s& `0 H[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 22:34 編輯 ]

回復 23# hehehe1402 的帖子

無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑
+ X+ N# }1 _6 s4 z但幻想比人搞更正  K' A0 h3 u9 n: Z7 |9 [! G8 T0 B/ R
另外你個icon好正
9 E5 p  v! o& n  L$ }! \6 }
5 ]" |0 ~& A  {2 E[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 20:22 編輯 ]

回復 24# uniform 的帖子

屋企人唔理,我又唔夠膽出街2 O. U5 l; P* G$ `4 j* T
應該無問題掛

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:14 發表   
4 c' W7 h* B) }其實我都係突然想著住校裙訓
; Z* j4 j$ w8 t6 s8 l你就好la,我都未試過訓訓吓射
, Y3 P) f" L, n3 t) M
緊系唔好啦!
- ~3 Q* X, a1 s$ S( R( [好麻煩呀!
9 p2 v* A( g5 |- b3 m# r% N又要攞去洗,這次仲唔系在自己屋企,要偷偷地走去廁所洗.

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:21 發表   
6 }" {8 n9 e9 y  c訓緊覺著應該唔會突然入黎掛
. L" `% _/ s$ G7 D我掛校服出黎我屋企人都懶得理
' S' y5 |2 y# n7 Z: r8 c咁好?& y) p1 i& d1 C( F
見到件女裝校服喎!

回復 31# kingphone 的帖子

哦,原來如此: A( ]% X: v. K1 ^4 B
但你在人地屋企玩?

回復 32# kingphone 的帖子

係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 20:18 發表   0 |2 z1 U$ _8 ~
無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑$ `0 D- i+ a2 Z( u: ?2 ]- c, Z
但幻想比人搞更正* l% k* ^+ f% ^- T8 U' D, u# o6 z
另外你個icon好正
+ D; z+ Y4 j$ P6 e4 a! o同學^^ 嘻嘻
! h% _. X  z7 x% z! C  q' `. M) h1 c+ O- ]$ C
Sweet are the days of girlhood: z. _* a4 h/ i' N) z; d! [

/ p9 s: D: m4 ]3 U) D- l我鼓勵你試下著靚自己出街( b! S1 v& i" r

6 f1 S. t4 x  c4 o8 [( H試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服
0 ?5 `2 D0 ^! j7 w/ A, U$ H+ Z. v* N% K+ W
我呢世都記得呢一刻!
0 v% O' i7 Y, m8 W+ o0 J$ x2 l3 b% S- f* V) G6 K
paul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!9 }. ~8 P5 J  f: K4 }5 C+ l
" M7 ^2 f+ p& n' u

Seems very good

回復 35# hehehe1402 的帖子

出街真好驚,自己覺得似人地未必似
7 f  D5 s* R9 p; y/ w咁你果次咪好Q開心,我一般就算比人問(放學娜)我也非常開心,所以我絕對能夠體會到你當時的心情
7 o/ n" b! K4 A% X! q* }出為名校生的我地真係非常之自豪

回復 36# test 的帖子

起正,真的筆墨非能形容

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-15 01:39 發表   
$ y$ |/ {, }: Z; C8 R
# W. o* ?1 G2 C1 i只有paul con同學先至明白個種感覺& V/ o+ G5 y" `- g( N0 {; U
& L" M9 g8 L" f. t2 G
好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹! t0 n; z" L. y& I. H/ G$ X- ]2 L

2 I) z+ G: ~7 h你唔會捨得除落黎
/ W3 ]" d7 ?8 C, m9 t
$ z& C) f+ N: J( A想同樓主講9 N* U: g9 t4 T6 _% }$ k# f

# d9 O/ ]7 R' v- a  _) k, F你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡9 A# U9 G6 {. ~# [
+ G- m) r3 I5 V, K. q
佢用白鞋白襪撩你
& l4 q, P! d% x* K5 {& k" d
; s+ X  h% S# N* |- U- m8 h2 q' \ ...
/ a) i5 w+ c. p
- Z, j  H. z- D- ^% ?" ]5 j7 F3 v
其實我都想買佢對鞋, 但係我隻腳比較大, 唔知有無我SIZE........

回復 39# willy 的帖子

好似最大有44,我買了41
% z* x6 u0 D/ j# A我係灣仔約瑟校服買的