嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問有無香港代購日本?

請問有無香港代購日本?

唔該各位!
! A: q4 |/ P- O% V: X4 F2 ~8 I有無人用過安全又方便.! ?- ~2 \% ]9 o
香港代購日本.# t3 p4 l/ t( r& l
可以介紹下..     唔該各位..7 d. R0 G+ a2 @- U. U$ F, v. _. Z
9 e* ^7 P' ~' r7 ]$ ]) J! V  w6 s
想買..8 W% Y7 o9 k# A. D! `6 G
http://translate.googleuserconte ... EnsHa48GPjhaMuyU5FA
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔係話例自己米' b7 p8 ~6 \6 @- J

+ Y+ A. u$ w! I' T: i  {反正都係MIC
5 `  G7 b7 J8 u9 W有無考慮淘寶?
YV3S1E117XC050141

MIC唔值得代購啦……呢個款類同既有大把日本網購有

已經有日本集運,自己買再集運返黎,如想找代購google search "from japan"

引用:
原帖由 JG5446 於 2015-3-5 23:48 發表   
4 _6 N1 o# R0 ~8 ^4 o唔係話例自己米
8 j. S. R, E% ]
) n; W: A& Q) e" S; h反正都係MIC0 o% s( F( U- L& O% X+ M
有無考慮淘寶?
- t$ L9 `  ^- o  ^
9 v! ~$ w  L% ^/ U請問咩叫MIC( v; P2 B7 A* q% N* f" H
可以介紹個網子嗎?淘寶   唔該!
0 A7 `2 y: k% X! [
( x! P9 L5 a9 ]4 a' P% n* W[ 本帖最後由 philips2001 於 2015-3-6 18:30 編輯 ]

引用:
原帖由 wammaw 於 2015-3-5 23:59 發表   
1 |9 [2 i6 [: A2 _$ p3 lMIC唔值得代購啦……呢個款類同既有大把日本網購有
: ^. _' l; ~4 {: i  i' E
' [( H  x# ?3 {* }( z  `. O& L2 T. d( \- F6 t  Y, Q
可以介紹日本網購嗎?
) N. C' q3 f) ^+ m" f6 D1 ?因為唔識日交
! d2 ~5 Y$ v- {" ?7 ~比個網子可以嗎?   唔該!

引用:
原帖由 philips2001 於 2015-3-6 18:31 發表   
5 c7 ?- q7 b; F6 q, e% g
6 z* o) C/ G9 X# `$ G$ m5 u: v( {" c/ z: w6 C; i* s; B  d

4 T8 F% D% Q  w. f3 y可以介紹日本網購嗎?% X" G$ J* A9 ]4 i6 j& b2 b
因為唔識日交
  f; |% h5 N& s, ]3 }比個網子可以嗎?   唔該!
- ^" W( u% ]/ j4 K1 L& Y" N

/ y$ u) O. E! h9 L試下樂天啦  r7 o  a1 o7 d' ]
http://global.rakuten.com/zh-tw/ ... C%E3%83%BC%E3%83%AB

引用:
原帖由 wammaw 於 2015-3-23 22:58 發表   
2 {$ }1 A/ D4 b; I
9 ~* F1 i  Q; P  A5 V& B' f; t7 x- K& r
試下樂天啦5 ]3 A; v( ]) z5 P3 |, `
http://global.rakuten.com/zh-tw/ ... C%E3%83%BC%E3%83%AB
3 |$ z1 K4 o6 i唔該!等我去睇下先!