嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問有無香港代購日本?

請問有無香港代購日本?

唔該各位!
- {0 Q- S) @  h& `有無人用過安全又方便.. o2 I- Q. x5 q' I7 H2 `
香港代購日本.
( ^4 ^, e- E+ [2 {; F可以介紹下..     唔該各位..
( P+ a4 {% M. J3 R) n+ O6 d% r! A, c4 N  t
想買..4 `! g4 Q) \2 A5 O3 L
http://translate.googleuserconte ... EnsHa48GPjhaMuyU5FA
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔係話例自己米" |  C" J% a: Z  C
1 N! e: j& K, ?! r1 D, u+ B, v& `
反正都係MIC% O" {9 J) Z3 h  E
有無考慮淘寶?
YV3S1E117XC050141

MIC唔值得代購啦……呢個款類同既有大把日本網購有

已經有日本集運,自己買再集運返黎,如想找代購google search "from japan"

引用:
原帖由 JG5446 於 2015-3-5 23:48 發表   7 H8 F+ ]+ {3 U( R, A
唔係話例自己米
3 I8 {' b" m% i  C2 x5 n1 a' W+ G: V- m
反正都係MIC8 k  Z& W6 R0 G) |9 a
有無考慮淘寶?
5 A- |# g2 A6 \% b+ ^1 m  B! e# H2 f& M: L, h
請問咩叫MIC
) C! k, A& S7 ]4 \可以介紹個網子嗎?淘寶   唔該!
( x, _. e: n9 z4 N. S& |8 K" O4 Q% R0 A: x, P) I

引用:
原帖由 wammaw 於 2015-3-5 23:59 發表   ) h/ U6 D/ f, Y" Y2 {
MIC唔值得代購啦……呢個款類同既有大把日本網購有
4 U8 |! R) R$ h6 m1 N+ E7 F  R
8 I! S6 x0 f( S3 x( W. |6 \5 P/ ~
4 l* X! E) i+ n/ H4 z
可以介紹日本網購嗎?
; F- w! t, L5 a- n$ c因為唔識日交# o% n& _. t( v; X; X
比個網子可以嗎?   唔該!

引用:
原帖由 philips2001 於 2015-3-6 18:31 發表   
- X7 v( E/ V1 q( }, T
$ }1 O% E, Q! Z! N1 ~
/ y& g% y( w. X% r# T' G. q5 |) i
; i) [2 j2 X* |8 o) O5 T" q2 l9 T可以介紹日本網購嗎?, H3 {4 R2 R* n9 k$ h, ]9 v
因為唔識日交
; b- g/ b3 q9 C% ]比個網子可以嗎?   唔該!
+ }6 f' n4 G7 [- [# Z

9 V: @- @+ ~7 I; i試下樂天啦
& k7 k! r. A" H  ~$ khttp://global.rakuten.com/zh-tw/ ... C%E3%83%BC%E3%83%AB

引用:
原帖由 wammaw 於 2015-3-23 22:58 發表   5 l- G9 L2 Q) {5 {) f
1 ]9 U( t+ x7 n
4 S2 G8 m/ S( h* _4 \5 y$ j, H% g
試下樂天啦% Y. l7 R: a) G; O3 v' w5 M
http://global.rakuten.com/zh-tw/ ... C%E3%83%BC%E3%83%AB
- Q- c) {, f7 Q2 H
唔該!等我去睇下先!