嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想找香港cd一起扮cd出街,結交朋友

想找香港cd一起扮cd出街,結交朋友

本人十分喜歡扮女孩子,想結交一些新朋友一起出街及交流心得  6 z- f9 L' \1 I0 N) D% U- U
[email protected]
覺得好的就按一下感謝吧~~

你著開咩女仔衫?- S5 R$ b; p: t  n- P7 @
我多數著校服裙~

any photo?

我都想

我都鍾意扮女仔~~add me
2 A* Q/ H- W. a8 m) L
1 K8 ]# V, H" L, w  f2 o[email protected]

淨係你cd既話得唔得,我都想有人陪吓

i want join and walk with you all....
9 S2 W+ J5 Q9 y* T& T) |6 ?* obut i not a cd,may i join

搵個鐘意扮男仔既女仔,一齊CD出街,正呀!

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-29 20:36 發表
% b: E& d6 P! ]  ?' M: N搵個鐘意扮男仔既女仔,一齊CD出街,正呀!
& `: I! e' U( X! V: Y5 `8 \
" q) E8 W  N) v3 U7 n8 _; G$ h; a* A: {
我會 不過要搵過地方變身先得

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-29 21:29 發表 5 P+ Q, u" T: H# ^, C: C& K1 \
8 V" s6 U) z2 o& w2 Q9 @1 v
* X, a, @7 h7 r: O. Z
我會 不過要搵過地方變身先得
9 f- u! \' J0 K; t+ U
) q) {7 n' D, C2 T- N& [% }$ f1 p3 d
! J- q# v1 e+ x  F$ E# H我驚你出街嚇親人

可以add我∼大家交流一下

預埋我呀,[email protected],唔該。

你地出左街未呀,等埋我

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-8-5 12:36 發表   * ^7 A; @4 R; r2 J
9 T7 @$ r5 X, ]$ c

, s+ M8 e% M/ m3 `2 Q# l' b( M, B9 E9 A3 @
我驚你出街嚇親人
* f' z. V) e( T8 a  ^$ K9 \/ H- k
7 l, M4 o. Z1 P# `2 L7 d' Egrilboy 我唔知你個樣係點亦唔想知 不過你份人態度都唔係見得好好
" \: Y( c. ^9 t- S睇你說話態度沒有餘地 係姊妹個post到踩人幾腳黎
+ @2 k! A, i( R. V0 T" v  r你做人都幾心胸狹窄 有d姊妹都著得幾好睇 你就捉雞毛蒜皮
, e2 b! v  ~6 R/ j) H2 V; q著得唔好睇或者身材唔好 打撃姊妹自信心 你就好似一隻癲蟹咁用蟹鉗狹人咁6 v, T. o) D- q0 Q7 V' \' k4 E5 S
亦好似見到一個你心目中唔鍾意幾野想係呢個世界上永遠消失(如果你係地球公主的話: 不過你無可能係)
: \  A, F8 u. e' F( f/ S9 m對人對事你就係見到唔滿意就會出你既情、緒、發、動

引用:
原帖由 音樂家 於 2010-1-12 19:16 發表   
4 A- }7 Q' V7 D2 P. F2 G/ i, V; o! A. o* Q& \/ m0 V0 a/ j+ l

# s$ ?( h# ^* \grilboy 我唔知你個樣係點亦唔想知 不過你份人態度都唔係見得好好 % w0 w+ h3 H9 \5 c' H  C; d0 c) s
睇你說話態度沒有餘地 係姊妹個post到踩人幾腳黎
9 j4 I7 E! }7 H7 V3 \1 Y" m你做人都幾心胸狹窄 有d姊妹都著得幾好睇 你就捉雞毛蒜皮 7 V# U$ E4 E1 c- s& D* j
著得唔好睇或者身材唔好 打 ...
& [0 z- k/ a5 V& c3 |* E0 B6 `* z  Y- X* B0 Z& z: Y
+ M% K6 Q4 B4 r! h+ p
佢不嬲都系咁嫁啦..!!: a4 S0 l6 v% y/ |+ B' p
有時睇到都有d火..# p1 q& Y9 C$ L) T
真系好想知道佢系點ga 樣囉..- t! G1 Q  T4 @& I& |
旦可能佢講ga野 有可能系同更自己講囉

回復 14# 音樂家 的帖子

說得對!
0 b" h6 s6 J+ G& D1 p) Q! y  kCD呢個圈子已經唔係為外界所包容: e) t, y2 B1 l1 d3 i
所以更需要我地大家圈內人更互相尊重同包容!
$ b5 q5 b* ]4 A; Y- k( s# b: l) D7 P' {$ O0 r
加上CD始終唔係真正ge女人...
2 u, I. n5 g8 e8 d4 W有不足是一定的了
- [9 J. }+ m% m3 m' c/ v8 y( }) I- Y) [" n6 i) s/ H4 L: @
我的心裡...住著一個女孩子

我唔係想鬧佢 而係想佢諗吓人地(支持、感受同諒解)
$ ~3 g( B9 {+ d# a9 A5 F! k  i唔好諗自已咁自私 呢個世界唔係得佢一個2 Q, B/ G' i/ j
一山還有一山高(人比人比死人) 希望明白呢個道理: Y3 P7 M% d0 Q$ p8 r4 \

& c" ^# |1 O& Z$ |- K[ 本帖最後由 音樂家 於 2010-1-12 19:44 編輯 ]

我只係說出我想說的話
( `$ B* C& o+ ?$ p# F有不足既地方要改好出奇咩,我都好接受人地既批評3 f- S% K3 s5 w5 g2 M( Y
我說話已經好仁慈,比起其他討論區,我至少一定留有餘地0 I8 f) i% s/ ]* y3 `* _
如果你地有咩唔滿意大可對我作出不是

我一個星期總有一晚CD出街行o下,而我女友又會著黑絲一齊陪我 ~

我著女裝
# L6 ~4 @0 b" l; j咁算唔算?