嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想找香港cd一起扮cd出街,結交朋友

想找香港cd一起扮cd出街,結交朋友

本人十分喜歡扮女孩子,想結交一些新朋友一起出街及交流心得  
" U) L" |- I) l4 ~1 s' C% M2 Q& V9 k[email protected]
覺得好的就按一下感謝吧~~

你著開咩女仔衫?7 p) U, |2 J/ M* W2 F
我多數著校服裙~

any photo?

我都想

我都鍾意扮女仔~~add me3 j5 [  l# Q% L4 D0 H, m2 L
+ a* d: m! l, n5 a2 b+ w
[email protected]

淨係你cd既話得唔得,我都想有人陪吓

i want join and walk with you all....
* h( t1 y7 w3 U# u1 r9 v. V; s, t# Abut i not a cd,may i join

搵個鐘意扮男仔既女仔,一齊CD出街,正呀!

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-29 20:36 發表
$ y: ~' N7 ]( ~$ R8 T2 Q; ~搵個鐘意扮男仔既女仔,一齊CD出街,正呀!
! b* m4 {+ J2 D& C/ e% ]1 ~( U" {/ e
我會 不過要搵過地方變身先得

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-29 21:29 發表
: m1 `" f( C! B4 }
0 u0 D; v6 ~6 p$ j, X6 x0 L
6 D$ B/ ^& d* a9 }$ s* w6 Y% V0 t我會 不過要搵過地方變身先得
% [' |2 q; ~/ K+ t; ]- @& t% g0 Z

* @$ u' |8 l! c6 k* I( d8 [3 C% }8 \# ?: r
我驚你出街嚇親人

可以add我∼大家交流一下

預埋我呀,[email protected],唔該。

你地出左街未呀,等埋我

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-8-5 12:36 發表   ; _6 {: U1 G$ {& z; n
2 n7 t6 O! Q. u" \& }' _% }! J4 N
, g6 [7 i( i9 d& F" M* ~
; c  q! D# a2 ]# P, c6 d9 |5 Z
我驚你出街嚇親人
6 Q& o( l- K2 t5 s0 S& A+ \' K  O# p; m) l3 z  I
grilboy 我唔知你個樣係點亦唔想知 不過你份人態度都唔係見得好好 . s6 l. I) h' x( p, B. e4 C( V9 H
睇你說話態度沒有餘地 係姊妹個post到踩人幾腳黎 ( j5 s7 x; b3 \! `, e
你做人都幾心胸狹窄 有d姊妹都著得幾好睇 你就捉雞毛蒜皮
2 h/ ~! L8 Q3 I8 P, F2 P8 C著得唔好睇或者身材唔好 打撃姊妹自信心 你就好似一隻癲蟹咁用蟹鉗狹人咁8 s4 {' `2 E8 Q
亦好似見到一個你心目中唔鍾意幾野想係呢個世界上永遠消失(如果你係地球公主的話: 不過你無可能係)
; @- U# d! z3 e對人對事你就係見到唔滿意就會出你既情、緒、發、動

引用:
原帖由 音樂家 於 2010-1-12 19:16 發表   
( _3 ?+ F" s& y6 M) x; g4 [
4 b6 J0 Y- B, o. `& {, b3 H5 U5 e
2 P0 E% R: t' `1 K) [grilboy 我唔知你個樣係點亦唔想知 不過你份人態度都唔係見得好好
+ ~/ p5 [2 L  N4 w睇你說話態度沒有餘地 係姊妹個post到踩人幾腳黎 / ^* C+ S( Q& x
你做人都幾心胸狹窄 有d姊妹都著得幾好睇 你就捉雞毛蒜皮 $ ~7 y* p! ~' ?8 s
著得唔好睇或者身材唔好 打 ...
5 [9 t; A0 r% X3 V6 a$ }9 E2 I' l6 x1 A8 O, o/ w  N* v1 [2 P' j% ?

) u$ I7 X  K3 e- {佢不嬲都系咁嫁啦..!!
1 f+ c8 S* q, D/ a4 K有時睇到都有d火..# Y3 u" T$ I1 ?  U. c3 l) w
真系好想知道佢系點ga 樣囉..% W7 J* a1 S; F' K4 V9 _
旦可能佢講ga野 有可能系同更自己講囉

回復 14# 音樂家 的帖子

說得對!& m$ G: M& ~- Q6 O, D
CD呢個圈子已經唔係為外界所包容
6 W: [: E% L+ K" w所以更需要我地大家圈內人更互相尊重同包容!
3 V; _. p- T1 H$ x5 e) `' [2 A# A9 y$ A: I7 H
加上CD始終唔係真正ge女人...
, q2 K5 S/ J/ Q" t& `: m有不足是一定的了
. {* P! l) ~% {
; }5 `* h) T8 t* J[ 本帖最後由 *雯* 於 2010-1-12 19:30 編輯 ]
我的心裡...住著一個女孩子

我唔係想鬧佢 而係想佢諗吓人地(支持、感受同諒解)0 e& ^( Q6 v, [% Q
唔好諗自已咁自私 呢個世界唔係得佢一個
  k% m2 }' ?! r一山還有一山高(人比人比死人) 希望明白呢個道理
- \8 w/ U& Y# L. \  P
- D6 n. d  ~: ~) r& N; X[ 本帖最後由 音樂家 於 2010-1-12 19:44 編輯 ]

我只係說出我想說的話
" `$ |+ }1 H* v: u3 t8 \% E有不足既地方要改好出奇咩,我都好接受人地既批評- }, A/ L/ f% m1 M) D
我說話已經好仁慈,比起其他討論區,我至少一定留有餘地
: A5 \5 b' I, s. H' v0 W2 q如果你地有咩唔滿意大可對我作出不是

我一個星期總有一晚CD出街行o下,而我女友又會著黑絲一齊陪我 ~

我著女裝
. M( Z$ d  [8 B咁算唔算?