嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果無左絲襪,你會點

如果無左絲襪,你會點

都吾知邊條友仔囉,要發明絲襪呢樣野出尼,仲要系比女著,搞到我地d男仔睇到硬晒,於是就好不自覺咁中晒"絲毒",如果有朝一日,突然冇左絲襪呢樣野,真系吾知點好囉...喜歡絲襪的你有同感嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁有冇問過: 點解絲襪咁有吸引力, 都係衣服配襯既一般, 可能日日都會見到有人穿, 只是一種平凡的事. 特別在於哪裡?

應該是很多人覺得若隱若現~
# V5 D- h8 O- ]' d9 @# d0 a: N/ R( j9 Y5 m) Q/ H
又或是很貼身吧

因為絲襪睇又靚,摸又滑。
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2015-5-9 19:46 發表   
7 J5 C5 g$ {9 x5 Y+ e% ?9 i' z因為絲襪睇又靚,摸又滑。
( R2 f5 ?0 j. m  Z5 K# `

4 W  J. N  }( _, ?* L著又爽

引用:
原帖由 gila 於 2015-5-9 18:13 發表   $ q7 L) F, v1 z) ]5 c4 f
咁有冇問過: 點解絲襪咁有吸引力, 都係衣服配襯既一般, 可能日日都會見到有人穿, 只是一種平凡的事. 特別在於哪裡?
& _% _6 x4 @4 w2 X3 j

" z5 V3 h$ {% }$ c( H9 N( M) i: P. }% U咁又系喎,我都問過自己,其實都只系襪尼既者,但點解可以咁吸引?

引用:
原帖由 stefaniesha 於 2015-5-9 19:06 發表   
5 x1 ?) O& Q5 [* p/ z5 y0 r! _0 v應該是很多人覺得若隱若現~. u8 F* z' N/ i( R% i9 F- D
: G( ~) d: c) R/ u5 V2 T; E; [+ j
又或是很貼身吧
5 D6 t( b! N- M% @% L4 t
( ]# ^, U, m' S8 h. a5 B  H若隱若現既感覺真系好誘惑

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 20:07 發表   
. q* A# f: c/ R$ U
9 Z- b' z( h# g6 Y  |
& u0 ~3 d  E- i2 N著又爽
3 v, k+ ~. b. F
( T) D0 O- g3 P
呢個最重要。
我最鐘意著裙著絲襪

The first Silk sock is 4 man lar

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 20:09 發表   + @( ]4 ?% U, k5 u0 |! r( E
6 O: g# M* N: r+ z! w* F  N5 u
8 W3 m& [6 K  B# D! ]3 x; [% A& V  h
咁又系喎,我都問過自己,其實都只系襪尼既者,但點解可以咁吸引?
  ~" G! I8 f. _: V( d& v* t  q
) ^5 }  n6 m3 j我有諗過,亦都唔明。只知道無左絲襪,我會死。

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 18:02 發表   
. n* ?5 k* J% ]$ ^' d1 q! a  K1 Z都吾知邊條友仔囉,要發明絲襪呢樣野出尼,仲要系比女著,搞到我地d男仔睇到硬晒,於是就好不自覺咁中晒"絲毒",如果有朝一日,突然冇左絲襪呢樣野,真系吾知點好囉...喜歡絲襪的你有同感嗎?
& i% @! {0 ^* a3 t- M# i  B- `4 s
' A8 Y- x3 x" b- i% W3 M2 q
1 y& u/ p3 {0 r9 U# H3 [你睇番資料絲襪初初係俾男人著架
7 L1 G' g1 v! L. E; ~後來唔知做咩事女人諸左

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2015-5-12 00:06 發表   
1 w8 y$ U, `, k+ q" D$ v1 J4 v1 m3 N" r6 b+ f% ]3 o  O* B9 u4 W
你睇番資料絲襪初初係俾男人著架2 N' \: Q8 A/ w& p
後來唔知做咩事女人諸左
' j/ V$ \- m! f* [

/ @# I9 W: p! R! Z; ]事實上,信不信由你:& x7 }. [# C8 M
裙,原本係俾男人著4 D1 w' a/ \! o6 W8 D. S
絲襪,原本係俾男人著+ m; c" q& G( i$ ^: z# C
高跟鞋,原本係俾男人著
; H% D( I' c/ x4 e: S* J- W# M
5 Y7 g" u: o4 v1 C  ~  N男人著
裙/絲襪/高跟鞋,% y/ ^4 j6 I2 X2 u4 |, a/ V% s  |
持續左幾百年,: Z5 s2 p& O, x% Z9 R
直至近一兩百年先改變!
+ f5 _+ i! Y+ _, w$ b. J- J( V

嘉怡對絲襪沒有特別的偏好~~更不會因為絲襪而有特別反應...8 r' K! J+ @/ b# o3 {. x
6 L1 v& g  n. t5 J  [
不過作為一種女裝搭配~~絲襪是有它的優點和美觀...
. J  l7 _  Z" l( g* P4 h8 ^
" I* y+ R# E$ T6 ~; ^. R但如果有天沒有絲襪的話就穿過膝襪或乾脆露腿吧~~總不會死的...

會冇咗好多樂趣

會立即死亡lol

非常可惜

絲襪最初係男人著先. 不過事實上,女孩子/CD著係好睇啲.- `  E. z1 l8 M/ n
我諗絲滑同若隱若現,係令人心慟既原因., l0 k. j- S- O
好可惜,絲襪有數字顯示,越來越少女仔著.因為佢哋覺得係約束,無自信!!

回復 17# ladysarah 的帖子

話雖如此,但天氣一凍街上絲襪比例高左好多 :)

咁又系喎,我都問過自己,其實都只系襪尼既者,但點解可以咁吸引?

如果無左絲襪,會少左一種樂趣。
; r; s2 _; }2 A! F+ P著了絲襪的感覺,很難形容。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!