嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果無左絲襪,你會點

如果無左絲襪,你會點

都吾知邊條友仔囉,要發明絲襪呢樣野出尼,仲要系比女著,搞到我地d男仔睇到硬晒,於是就好不自覺咁中晒"絲毒",如果有朝一日,突然冇左絲襪呢樣野,真系吾知點好囉...喜歡絲襪的你有同感嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁有冇問過: 點解絲襪咁有吸引力, 都係衣服配襯既一般, 可能日日都會見到有人穿, 只是一種平凡的事. 特別在於哪裡?

應該是很多人覺得若隱若現~* c1 v1 h8 w/ q! E7 W% Y) X
1 F' H2 O0 _, B% l* I
又或是很貼身吧

因為絲襪睇又靚,摸又滑。
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2015-5-9 19:46 發表   
  Y" h- j; h- y' v" d4 K因為絲襪睇又靚,摸又滑。
0 L9 g: h2 Q" h# `, |# i0 B0 T# O/ N
. |( D! t' v0 \: E% |
著又爽

引用:
原帖由 gila 於 2015-5-9 18:13 發表   ! C9 ~( g+ N( j% J
咁有冇問過: 點解絲襪咁有吸引力, 都係衣服配襯既一般, 可能日日都會見到有人穿, 只是一種平凡的事. 特別在於哪裡?
9 w( j3 X6 \( K4 O1 v( Q# M& C, f, z* ^$ r4 e$ E
咁又系喎,我都問過自己,其實都只系襪尼既者,但點解可以咁吸引?

引用:
原帖由 stefaniesha 於 2015-5-9 19:06 發表   3 o; _, a2 R0 Z7 b% _4 T
應該是很多人覺得若隱若現~
+ W4 b& {% j' i3 L+ `9 q7 r* a  g/ i$ J  s6 k5 B
又或是很貼身吧
% R2 a% _/ G7 U4 P
: b1 H6 u5 R4 C9 ^* c若隱若現既感覺真系好誘惑

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 20:07 發表   
: y6 w& ~+ @7 `0 s* _
: P* G! U+ x8 w6 y/ }6 R+ s0 X: \: ~1 z3 I
著又爽
/ X1 ?, ]  ^0 T8 v* L
, b, N8 t, H( ^, {
呢個最重要。
我最鐘意著裙著絲襪

The first Silk sock is 4 man lar

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 20:09 發表   7 m+ j6 |) j: q' M
, L/ i) C' F+ Y8 k
( i+ t. u/ O: X  Z7 X
咁又系喎,我都問過自己,其實都只系襪尼既者,但點解可以咁吸引?
* x. [# _7 ?; [* w& Q; C
# p1 W+ [3 v. @  H0 Z( @$ N# C% R( @我有諗過,亦都唔明。只知道無左絲襪,我會死。

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 18:02 發表   / N" @7 v- G0 u  p* \
都吾知邊條友仔囉,要發明絲襪呢樣野出尼,仲要系比女著,搞到我地d男仔睇到硬晒,於是就好不自覺咁中晒"絲毒",如果有朝一日,突然冇左絲襪呢樣野,真系吾知點好囉...喜歡絲襪的你有同感嗎?
# F. w% r8 H: m+ l3 {" k. I; J
- l6 ^7 [: e0 K0 f$ O5 ~
4 h* ~+ I4 \' a( e$ k. h: ]' L你睇番資料絲襪初初係俾男人著架
; b+ P9 R0 c) F" t% }  ~後來唔知做咩事女人諸左

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2015-5-12 00:06 發表   3 c8 M0 Z! D# X! k
6 _: a& Y; T  N- J# M/ h6 D
你睇番資料絲襪初初係俾男人著架
* f9 B+ E- ]$ Z# P! L後來唔知做咩事女人諸左
. j# }& B/ X! C& u- b9 B, j. E5 o7 |, b+ _3 }' Y
事實上,信不信由你:3 J& s: b; f* A/ Y5 t3 t
裙,原本係俾男人著
7 C- Y# X- p; n# p6 p絲襪,原本係俾男人著
. V" C2 e9 U, ^; A4 W, @3 ~- N高跟鞋,原本係俾男人著
- k+ n; V! c; H! i' S% l; ], Y7 j  ?; j  P
男人著
裙/絲襪/高跟鞋,, F; v! Y) y% R7 U. C
持續左幾百年,+ S. V2 S/ E/ l0 |% e
直至近一兩百年先改變!# O; a$ X$ w' e! M

嘉怡對絲襪沒有特別的偏好~~更不會因為絲襪而有特別反應...
' _, X6 K; ~- c  z5 i' B' H8 x, v5 m3 y( J
不過作為一種女裝搭配~~絲襪是有它的優點和美觀...
; O% P/ |5 ?0 l  F6 s5 D! }) F" Y5 F8 _- d; S% t. Y5 L, A
但如果有天沒有絲襪的話就穿過膝襪或乾脆露腿吧~~總不會死的...

會冇咗好多樂趣

會立即死亡lol

非常可惜

絲襪最初係男人著先. 不過事實上,女孩子/CD著係好睇啲.
0 A- p. x4 x. C: K& a6 J我諗絲滑同若隱若現,係令人心慟既原因.
5 Q1 a' z2 P2 ~" [8 G1 B- [好可惜,絲襪有數字顯示,越來越少女仔著.因為佢哋覺得係約束,無自信!!

回復 17# ladysarah 的帖子

話雖如此,但天氣一凍街上絲襪比例高左好多 :)

如果無左絲襪,會少左一種樂趣。, y% g& `& Q2 l
著了絲襪的感覺,很難形容。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!