嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果無左絲襪,你會點

如果無左絲襪,你會點

都吾知邊條友仔囉,要發明絲襪呢樣野出尼,仲要系比女著,搞到我地d男仔睇到硬晒,於是就好不自覺咁中晒"絲毒",如果有朝一日,突然冇左絲襪呢樣野,真系吾知點好囉...喜歡絲襪的你有同感嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁有冇問過: 點解絲襪咁有吸引力, 都係衣服配襯既一般, 可能日日都會見到有人穿, 只是一種平凡的事. 特別在於哪裡?

應該是很多人覺得若隱若現~! N$ ^) f0 h5 R( m) e7 ?& U

% A  t' Z2 f- ~又或是很貼身吧

因為絲襪睇又靚,摸又滑。
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2015-5-9 19:46 發表   5 P( M: Z: Z0 k) t
因為絲襪睇又靚,摸又滑。
% Q0 h$ y+ t5 f# P3 p) U8 U
9 a, S% X. D2 `! t/ R" V著又爽

引用:
原帖由 gila 於 2015-5-9 18:13 發表   
  Z. w1 T2 ~* ]- a( V5 Y3 _4 Q咁有冇問過: 點解絲襪咁有吸引力, 都係衣服配襯既一般, 可能日日都會見到有人穿, 只是一種平凡的事. 特別在於哪裡?
9 E0 a% q& d. j$ g* G% @: \! W5 O4 s( p' ~) ^& B6 A5 C
咁又系喎,我都問過自己,其實都只系襪尼既者,但點解可以咁吸引?

引用:
原帖由 stefaniesha 於 2015-5-9 19:06 發表   
( n/ v: ^$ g/ @# c  v5 f5 U* J應該是很多人覺得若隱若現~
2 E( g1 ^$ \% W: _  m+ |; H/ P) P" v( J' \2 d6 c6 _& S0 I
又或是很貼身吧
9 U" `/ n8 |' B3 W

& C) v: c) n9 W# q% L3 C若隱若現既感覺真系好誘惑

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 20:07 發表   
7 s4 b' p, E5 C
% t& H1 p/ Z! r( X4 o
9 J+ q7 i. k) i% r6 @6 l- z  @2 c著又爽
( g* {5 ^) b6 T0 D! C

" F! E6 |/ d1 {. W7 S8 Y( f呢個最重要。
我最鐘意著裙著絲襪

The first Silk sock is 4 man lar

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 20:09 發表   6 u1 Y# c8 f1 Z5 N
: y, H, h7 a3 O9 I7 J2 W

4 n6 S6 m; T& X) t& ^咁又系喎,我都問過自己,其實都只系襪尼既者,但點解可以咁吸引?
1 B1 W: Z) F( c8 C7 p/ |% B- R* k5 ^' A
我有諗過,亦都唔明。只知道無左絲襪,我會死。

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 18:02 發表   7 J: N& u: G4 b. \1 x* `- R
都吾知邊條友仔囉,要發明絲襪呢樣野出尼,仲要系比女著,搞到我地d男仔睇到硬晒,於是就好不自覺咁中晒"絲毒",如果有朝一日,突然冇左絲襪呢樣野,真系吾知點好囉...喜歡絲襪的你有同感嗎?
, v0 M5 e8 e- ]; F* |" t2 t
/ G0 ?& F5 z  U- I9 }: }* ~
! h/ T# f' [' V" [; ^你睇番資料絲襪初初係俾男人著架) G: ~$ s  v; e
後來唔知做咩事女人諸左

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2015-5-12 00:06 發表   . R3 I4 h7 U! S! _& B
7 W0 _! M6 K2 ?, V1 y5 |2 i( c
你睇番資料絲襪初初係俾男人著架
% I3 |/ [5 `' ^( ~7 L7 ]2 _; o) D5 f後來唔知做咩事女人諸左
  D! b2 l# d5 x& z5 v- |' Q. _6 d" q
事實上,信不信由你:. {2 i1 Z0 }" r6 x1 n+ i* Y
裙,原本係俾男人著
) c& X# W- E, ]3 R# F絲襪,原本係俾男人著
: y7 g2 K9 M* R高跟鞋,原本係俾男人著4 v/ F2 l1 w' R" V* S1 L: X# B* h
) r0 |* U1 s4 M+ n
男人著
裙/絲襪/高跟鞋,2 z2 z1 [& \  N1 q9 F$ x
持續左幾百年,. ]) E& p6 K5 F7 H! H
直至近一兩百年先改變!3 F* _: b9 B8 u7 b6 k6 z4 F1 t8 f* i

嘉怡對絲襪沒有特別的偏好~~更不會因為絲襪而有特別反應...5 m# x' R4 Z; T) @0 `' E3 k; s
& W* @! c/ q& P1 h! I$ J
不過作為一種女裝搭配~~絲襪是有它的優點和美觀...4 m$ s" f- a0 |: Z) n

* |; S( q' S: P3 d$ ]3 {- Y: N- \但如果有天沒有絲襪的話就穿過膝襪或乾脆露腿吧~~總不會死的...

會冇咗好多樂趣

會立即死亡lol

非常可惜

絲襪最初係男人著先. 不過事實上,女孩子/CD著係好睇啲.
; K/ E  H8 N0 v- s( h- `# k我諗絲滑同若隱若現,係令人心慟既原因.
: n" z) y( L; _8 o7 T好可惜,絲襪有數字顯示,越來越少女仔著.因為佢哋覺得係約束,無自信!!

回復 17# ladysarah 的帖子

話雖如此,但天氣一凍街上絲襪比例高左好多 :)

咁又系喎,我都問過自己,其實都只系襪尼既者,但點解可以咁吸引?

如果無左絲襪,會少左一種樂趣。
. D; H) N# O- ~& @% k# ]著了絲襪的感覺,很難形容。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!