嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果無左絲襪,你會點

如果無左絲襪,你會點

都吾知邊條友仔囉,要發明絲襪呢樣野出尼,仲要系比女著,搞到我地d男仔睇到硬晒,於是就好不自覺咁中晒"絲毒",如果有朝一日,突然冇左絲襪呢樣野,真系吾知點好囉...喜歡絲襪的你有同感嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁有冇問過: 點解絲襪咁有吸引力, 都係衣服配襯既一般, 可能日日都會見到有人穿, 只是一種平凡的事. 特別在於哪裡?

應該是很多人覺得若隱若現~
  b+ H0 n5 }2 _! o& d" p2 o0 r6 H3 u) m' |, C
又或是很貼身吧

因為絲襪睇又靚,摸又滑。
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2015-5-9 19:46 發表   & a3 }* b+ B" i: V
因為絲襪睇又靚,摸又滑。
5 A5 ~) w' h9 y- Y/ o9 e# u+ R/ S  w" D# v5 ?- H: Y' c- w8 g
著又爽

引用:
原帖由 gila 於 2015-5-9 18:13 發表   
7 K/ d$ \/ H4 l8 [咁有冇問過: 點解絲襪咁有吸引力, 都係衣服配襯既一般, 可能日日都會見到有人穿, 只是一種平凡的事. 特別在於哪裡?
+ E! }7 n) }8 e! Y& ?! R% R1 v5 D, }  v3 N5 A  M2 c- r- W8 ~4 Z* Y% ?
咁又系喎,我都問過自己,其實都只系襪尼既者,但點解可以咁吸引?

引用:
原帖由 stefaniesha 於 2015-5-9 19:06 發表   
- r% p! D4 A- _& k2 ]4 P6 z應該是很多人覺得若隱若現~7 y/ p3 {: ^+ B
3 u* F6 q1 Q( v0 e# K  s0 H
又或是很貼身吧
- q! I. s5 w5 c# w) M' ~! n' ]5 D% x6 I, X6 D0 y
若隱若現既感覺真系好誘惑

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 20:07 發表   * |. F6 U  S& X9 B( U* J4 G
: U5 t7 Q. Y) J3 [
; A8 v8 o) f- \6 Z+ t
著又爽
, ?! b2 Y3 |  B% c; L; r  ]- `7 C% C8 k7 z
呢個最重要。
我最鐘意著裙著絲襪

The first Silk sock is 4 man lar

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 20:09 發表   
, b  X  C" a, ^1 a1 M
6 G3 Z- l9 u2 }# O" Z( P7 [. ]; L$ N' e: a2 M+ k6 U' K! r) ^
咁又系喎,我都問過自己,其實都只系襪尼既者,但點解可以咁吸引?
! }/ G7 `- |$ ^5 z  t9 s* Z* n
7 Y5 W; q7 X- F. ^& v我有諗過,亦都唔明。只知道無左絲襪,我會死。

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 18:02 發表   3 j  N0 C3 D8 {* ^2 S0 D3 l. {
都吾知邊條友仔囉,要發明絲襪呢樣野出尼,仲要系比女著,搞到我地d男仔睇到硬晒,於是就好不自覺咁中晒"絲毒",如果有朝一日,突然冇左絲襪呢樣野,真系吾知點好囉...喜歡絲襪的你有同感嗎?
6 g% w  R  S+ I5 s5 c

" ^1 {0 N1 q' e( Q1 f/ D7 L+ U. g! G. R! v  E6 V, t6 D) i9 T
你睇番資料絲襪初初係俾男人著架
! E: D& p& {& w. L  f' @$ l後來唔知做咩事女人諸左

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2015-5-12 00:06 發表   
1 U2 d6 r, Z0 `/ [# h- ?8 o( E: a  \' a7 ]( X2 D
你睇番資料絲襪初初係俾男人著架' I) H! A: M, m% p' T
後來唔知做咩事女人諸左
% Z; o. Q% T& j' g/ j8 g; G. A: z- {& h  o; r& z) q
事實上,信不信由你:
$ C" D* N) K6 J3 W7 h& I裙,原本係俾男人著
- v9 G) b: ^" h/ G  k: ^絲襪,原本係俾男人著2 Z- z  f0 V7 [
高跟鞋,原本係俾男人著
0 S. ~* P! C, A1 k% v. C$ o; D
: x& O7 q) j( Q, J* V9 o男人著
裙/絲襪/高跟鞋,
, v. Y) ~" Y4 w; ]持續左幾百年,( |; m; _5 P9 w: I' W
直至近一兩百年先改變!7 g7 L9 u' Z6 v& v. M

嘉怡對絲襪沒有特別的偏好~~更不會因為絲襪而有特別反應...
9 I# H3 ]5 k. ~
9 p' p$ c% l% K/ t. @5 s$ e9 ]不過作為一種女裝搭配~~絲襪是有它的優點和美觀...
9 W6 s% e3 u6 Y; |& }7 \+ i  z8 g( V8 V; i1 V# t# N1 e
但如果有天沒有絲襪的話就穿過膝襪或乾脆露腿吧~~總不會死的...

會冇咗好多樂趣

會立即死亡lol

非常可惜

絲襪最初係男人著先. 不過事實上,女孩子/CD著係好睇啲.: k3 C9 [4 T. d% g' I/ }# H: h. G
我諗絲滑同若隱若現,係令人心慟既原因.
  e% t( v: m. V" ]0 P好可惜,絲襪有數字顯示,越來越少女仔著.因為佢哋覺得係約束,無自信!!

回復 17# ladysarah 的帖子

話雖如此,但天氣一凍街上絲襪比例高左好多 :)

如果無左絲襪,會少左一種樂趣。
3 w- q0 K1 H1 H& D# b著了絲襪的感覺,很難形容。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!