嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果無左絲襪,你會點

如果無左絲襪,你會點

都吾知邊條友仔囉,要發明絲襪呢樣野出尼,仲要系比女著,搞到我地d男仔睇到硬晒,於是就好不自覺咁中晒"絲毒",如果有朝一日,突然冇左絲襪呢樣野,真系吾知點好囉...喜歡絲襪的你有同感嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁有冇問過: 點解絲襪咁有吸引力, 都係衣服配襯既一般, 可能日日都會見到有人穿, 只是一種平凡的事. 特別在於哪裡?

應該是很多人覺得若隱若現~
. z3 j' v8 v6 D
% w6 _. k0 T4 u0 k又或是很貼身吧

因為絲襪睇又靚,摸又滑。
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2015-5-9 19:46 發表   
: Y% a8 M, K7 \5 w6 e6 b4 E因為絲襪睇又靚,摸又滑。
3 b" V2 r& |% s! h6 _
6 B" d1 Y& H- p, `6 g( i% n" D著又爽

引用:
原帖由 gila 於 2015-5-9 18:13 發表   
/ l+ a' {1 D7 d8 [咁有冇問過: 點解絲襪咁有吸引力, 都係衣服配襯既一般, 可能日日都會見到有人穿, 只是一種平凡的事. 特別在於哪裡?
. u2 I/ C) w( O4 g1 x9 k4 p6 A; x2 U
咁又系喎,我都問過自己,其實都只系襪尼既者,但點解可以咁吸引?

引用:
原帖由 stefaniesha 於 2015-5-9 19:06 發表   / k4 ^. C! i4 k, x7 O
應該是很多人覺得若隱若現~; U3 I0 e# D8 L2 I+ H5 K

- ]( ^9 F$ S/ F; Q又或是很貼身吧
! z8 ^( U* \/ x+ ^' x( ~
9 x9 W% ^/ R5 Z* t2 z
若隱若現既感覺真系好誘惑

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 20:07 發表   ! |. w, x. N; {* r3 X+ X$ ~% U+ r& \& S
# r: Z/ b/ w2 r9 w/ X
- ]0 [3 `. B/ R0 d/ |% Z5 G3 z
著又爽
9 }* G! x7 |$ ~9 J& }" H
$ k3 L6 @4 ~7 D, Y  {9 j
呢個最重要。
我最鐘意著裙著絲襪

The first Silk sock is 4 man lar

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 20:09 發表   
, t* I# }9 o+ m, D- b* U. I' V: g2 J+ P/ D" X4 o5 a

0 J8 Y( M5 e! L5 \) k$ `; v: D咁又系喎,我都問過自己,其實都只系襪尼既者,但點解可以咁吸引?
& O8 w/ N9 w" S
/ l/ z/ l  I9 m我有諗過,亦都唔明。只知道無左絲襪,我會死。

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 18:02 發表   
4 b: \4 a, L, D% b5 I1 P都吾知邊條友仔囉,要發明絲襪呢樣野出尼,仲要系比女著,搞到我地d男仔睇到硬晒,於是就好不自覺咁中晒"絲毒",如果有朝一日,突然冇左絲襪呢樣野,真系吾知點好囉...喜歡絲襪的你有同感嗎?
& h4 `) E  V0 y8 R1 Z! O) T# K9 C

" }: y2 b( H8 P5 v1 b+ ~6 l- b
你睇番資料絲襪初初係俾男人著架
3 z& M+ Y: t" I/ G+ R2 |$ w後來唔知做咩事女人諸左

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2015-5-12 00:06 發表   
0 u% o; X1 e7 z- ?; P
1 P- E2 N- f, W- G" u8 Q3 I你睇番資料絲襪初初係俾男人著架. x% F$ ?/ J+ B* e
後來唔知做咩事女人諸左
! T- q: Y2 K1 \  @4 }5 h/ e

1 l5 A  y9 C. t* j9 o7 D/ G6 I: F4 ~2 O事實上,信不信由你:
4 ]- i6 J/ K8 S9 k& w. c裙,原本係俾男人著: L. x6 k+ O* [, x
絲襪,原本係俾男人著
) a/ w8 c6 B. T! r0 Q0 o高跟鞋,原本係俾男人著; w( q5 [9 Q2 F/ W, n- L; c1 A
0 B; I) }/ w! q) r' V6 }5 r* @
男人著
裙/絲襪/高跟鞋,
, M) R9 J9 A, E( G持續左幾百年,! B5 s% p- D5 X
直至近一兩百年先改變!
6 f$ f( v* N8 b" u1 p7 J- [/ M- u

嘉怡對絲襪沒有特別的偏好~~更不會因為絲襪而有特別反應...
8 N7 O  T$ x( D5 a& v7 l4 K) }) n) }+ b/ [: S9 V
不過作為一種女裝搭配~~絲襪是有它的優點和美觀...5 J6 V  N3 V2 |
: Y2 b7 K- m: N$ |: C" ]% D# E
但如果有天沒有絲襪的話就穿過膝襪或乾脆露腿吧~~總不會死的...

會冇咗好多樂趣

會立即死亡lol

非常可惜

絲襪最初係男人著先. 不過事實上,女孩子/CD著係好睇啲.
: I& Z$ q# L- s& Z我諗絲滑同若隱若現,係令人心慟既原因.
" a$ J6 y- E1 B/ X9 V! w( y- Q好可惜,絲襪有數字顯示,越來越少女仔著.因為佢哋覺得係約束,無自信!!

回復 17# ladysarah 的帖子

話雖如此,但天氣一凍街上絲襪比例高左好多 :)

咁又系喎,我都問過自己,其實都只系襪尼既者,但點解可以咁吸引?

如果無左絲襪,會少左一種樂趣。
2 N3 P& w& {2 o2 A' y! q* k9 x著了絲襪的感覺,很難形容。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!