嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果無左絲襪,你會點

如果無左絲襪,你會點

都吾知邊條友仔囉,要發明絲襪呢樣野出尼,仲要系比女著,搞到我地d男仔睇到硬晒,於是就好不自覺咁中晒"絲毒",如果有朝一日,突然冇左絲襪呢樣野,真系吾知點好囉...喜歡絲襪的你有同感嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁有冇問過: 點解絲襪咁有吸引力, 都係衣服配襯既一般, 可能日日都會見到有人穿, 只是一種平凡的事. 特別在於哪裡?

應該是很多人覺得若隱若現~! R4 @! A+ l. m7 k! z& K1 |! K

4 S- R2 B6 P! ^2 R# l- ^) o3 k( C又或是很貼身吧

因為絲襪睇又靚,摸又滑。
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2015-5-9 19:46 發表   
) X& c( I1 {" Y& f1 A8 ?因為絲襪睇又靚,摸又滑。
/ g+ d6 p8 H/ L$ g7 z

, L% B3 X8 {8 m# r  z/ n" y著又爽

引用:
原帖由 gila 於 2015-5-9 18:13 發表   ) A- |$ c5 E- `0 X8 e2 @. k
咁有冇問過: 點解絲襪咁有吸引力, 都係衣服配襯既一般, 可能日日都會見到有人穿, 只是一種平凡的事. 特別在於哪裡?
) E3 ~( ?, c1 R8 i# W. T% |1 l8 h4 M
咁又系喎,我都問過自己,其實都只系襪尼既者,但點解可以咁吸引?

引用:
原帖由 stefaniesha 於 2015-5-9 19:06 發表   . B6 m* o; _; \* I) }. P' K) f
應該是很多人覺得若隱若現~
$ }! C# f& N$ L; m! P, E4 y6 Z0 e3 i
又或是很貼身吧
2 M' ^/ C  z) \; s* T. x  e& V

1 g' Z6 K. Y3 w/ K若隱若現既感覺真系好誘惑

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 20:07 發表   0 I/ i0 c3 ]) E6 I6 B
; X" Y% |+ P; M5 H" ~% e: L$ E( q

2 f( N' e; [3 h% s: a' f著又爽
8 I, v4 \2 m: \
0 F/ i, F5 d/ P. O呢個最重要。
我最鐘意著裙著絲襪

The first Silk sock is 4 man lar

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 20:09 發表   5 ?& K9 V) _2 k/ l& V

1 \+ P6 O1 d' Z/ L+ N" A8 ?
+ b* J9 x5 ]; M' a6 \$ ]咁又系喎,我都問過自己,其實都只系襪尼既者,但點解可以咁吸引?
; |  V9 ]5 @: K: P- g

% S6 L& L& C( F% x# v" b我有諗過,亦都唔明。只知道無左絲襪,我會死。

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 18:02 發表   6 R* W' a* E, Y2 Q4 P) ~/ ?
都吾知邊條友仔囉,要發明絲襪呢樣野出尼,仲要系比女著,搞到我地d男仔睇到硬晒,於是就好不自覺咁中晒"絲毒",如果有朝一日,突然冇左絲襪呢樣野,真系吾知點好囉...喜歡絲襪的你有同感嗎?
% I8 H" n$ m" b& d6 }* G( j) F
3 V; S/ t, o( x( {5 Q3 O; F
* y1 c3 X1 e$ w# p! s你睇番資料絲襪初初係俾男人著架' `- @8 j/ b0 I$ [: w
後來唔知做咩事女人諸左

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2015-5-12 00:06 發表   " ?+ ^1 M! F! K- i) u3 Q0 H, Z

% l, O. Y8 z2 Z. s4 e你睇番資料絲襪初初係俾男人著架
. d' X+ Y8 F! P- o& c0 U9 j後來唔知做咩事女人諸左
& ]9 d0 z$ W- R; o# d% K
% B* Z  @, {; }" G; d$ K
事實上,信不信由你:
/ k5 u: _- S" t2 k2 C裙,原本係俾男人著
0 ^- X  b" _! p$ K8 {: W8 t絲襪,原本係俾男人著. g  n4 @& Z' ]/ j$ L* G
高跟鞋,原本係俾男人著
0 Q9 L; i6 B$ A: Z, L3 R1 @& Q
9 n/ Y( K2 c& }# v男人著
裙/絲襪/高跟鞋,
! J0 g& k; f  m4 V持續左幾百年,' E' L5 C0 }4 }
直至近一兩百年先改變!
+ K. s, C2 P0 Q( S; {! ]$ z+ B

嘉怡對絲襪沒有特別的偏好~~更不會因為絲襪而有特別反應...3 Z4 S4 O& s: w1 c7 \9 a

# p6 ]- }& W$ e& \+ h( @- ~不過作為一種女裝搭配~~絲襪是有它的優點和美觀...
- J3 Q4 h& `* O) \7 M! n9 K2 A: r7 K( Z" S/ I* a
但如果有天沒有絲襪的話就穿過膝襪或乾脆露腿吧~~總不會死的...

會冇咗好多樂趣

會立即死亡lol

非常可惜

絲襪最初係男人著先. 不過事實上,女孩子/CD著係好睇啲.
9 n) m5 R4 f& Y! O我諗絲滑同若隱若現,係令人心慟既原因.
  s* C# C  s1 I6 w; E9 K6 C好可惜,絲襪有數字顯示,越來越少女仔著.因為佢哋覺得係約束,無自信!!

回復 17# ladysarah 的帖子

話雖如此,但天氣一凍街上絲襪比例高左好多 :)

咁又系喎,我都問過自己,其實都只系襪尼既者,但點解可以咁吸引?

如果無左絲襪,會少左一種樂趣。% D$ B/ `& l6 y2 |- H0 p' S( N
著了絲襪的感覺,很難形容。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!