嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Video: 緊身衣@日本

封鎖新聞消息啦可能

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
.. 唔.. 台灣都好大陸喎...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

其實都係同埋一個鼻窿出氣架啦

唔好咁講... 有左有右嫁...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-12 00:06 發表 ; O4 O0 f2 B% I1 p
唔好咁講... 有左有右嫁...
* a6 [* \: o  m" m2 }, V3 M7 B  h% Z
===============================================================
' Q5 h3 ?; a* Z; S( [$ i
/ X% S) `, K0 `7 d7 a
; B: e/ U1 ~; T9 h: x) z呢D野好敏感

哈哈哈....我講緊鼻窿喎...  
% Q7 E6 ]# l5 m  {/ Z2 w
! o/ i% T% X& m- ?; T/ b你有冇鼻敏感呀?

都有少少架,聞得野多難免會有D後遺症

咦..咁咪要塞住佢地,咪冇事囉...  但係會抖唔到氣喎...
2 [7 V  F% i$ Q" n$ H2 Z+ t) A+ z所以有d敏感都冇傷肝... 哎呀... 又傷肝添... 3 E0 v: i* C. {2 l2 q/ V
$ h2 t' ~& U9 N/ V/ o1 o
又敏感又傷肝, 真慘...

好搞笑~~~~~

整返支魚肝油補補佢
2 H, ^9 m- n* b0 U" @+ \- w/ v強身又健體
! m/ L8 E/ s. f2 F; X4 m仲有起死回生既功效添

魚肝油敏感喎...點算...
) o  P- G; W5 C1 _9 T/ x食完可能唔生唔死...
8 [; J, T' b6 k% Z3 C, k) U博一博,燒賣就燒賣啦...   

講開燒賣,去整返串咬下果時唔要辣椒油
6 D8 @: F2 `9 v叫佢加魚肝油會唔會比人打架

唔會,佢叫你行過隔離藥房買啫...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-12 23:24 發表
5 d0 V8 L+ M7 ]唔會,佢叫你行過隔離藥房買啫...
3 w( H& W: ^# R6 I! l- D8 U
=============================================================4 C+ [( E! g. \) T7 Z; D; K- B

7 B" {4 n8 i! b' q2 x4 M/ m咁都好D

引用:
原帖由 sprewell 於 2009-5-12 01:07 發表
) X, r9 _; K1 q+ V! x' D好搞笑~~~~~
2 a; F" W3 y( b4 P/ Q! j# D( v2 E, f* y) ~$ j* _
1 a. X: Q. h2 C. y
唔準笑...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-12 23:32 發表 2 x8 B+ c6 y0 }/ O2 l, u
; r' I9 C7 l! A

9 R0 Q3 @9 `9 z% K; h6 X, I
: P0 V5 M/ n4 {唔準笑...
: ]0 w1 o, p: T7 {3 e  J4 w9 A==================================================% }+ x# U4 }; h
( L* Z$ K; M6 l5 U. H
人地喺度傾緊正經野架麻

咪係, 多咀...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-12 23:35 發表 1 D) J6 B' m. O) s1 F9 o/ I9 |
咪係, 多咀...
8 K. z+ x1 }7 ]/ D9 W====================================================================
9 \( @2 J. V+ M: w; a& Y9 [9 a0 E3 Z/ M4 |1 @; O
一齊傾就得,唔準淨係笑

thanks your post

thx for sharing...........