嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想有個姐姐可以攬住我、呵下我

想有個姐姐可以攬住我、呵下我

小弟自細就想有個姐姐,可以攬住我、呵下我,當我係細佬/細妹咁疼愛...... 7 W9 q9 c0 O, D4 [7 F
# q8 f- i0 b% {; K
歡迎各姐姐add我wechat: mpolo1368, 希望可以同姐姐們傾下計、見下面........
覺得好的就按一下感謝吧~~

我只想有個妹妹可以比我攬咋
引用:
原帖由 leelee5 於 2015-5-26 05:44 發表   
2 [* ~( D4 e3 T; O小弟自細就想有個姐姐,可以攬住我、呵下我,當我係細佬/細妹咁疼愛......
. O; @# Y: {& M  ~" V
. A9 c; r+ `' {' v% u4 h歡迎各姐姐add我wechat: mpolo1368, 希望可以同姐姐們傾下計、見下面........

引用:
原帖由 regina1010 於 2015-5-26 08:27 發表   9 n9 A5 O' X& Y, u( p% f
我只想有個妹妹可以比我攬咋
$ r$ P0 x, `! w# x

# J2 I$ G& b: w6 ~可以教我做姐姐的妹妹嗎??

有點吃豆腐的感覺…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-27 18:18 發表   # G9 R6 l1 ~+ i: o' M: @
有點吃豆腐的感覺…XD
: o; N$ i3 _. t+ y% g( s
$ a+ a& f. ]# q3 g( _8 x+ O如果可以食到嘉怡姐姐的豆腐還倒不錯
: o' B. k$ n7 d- o都係個句,有姐姐寵愛真好~~ (獨生兒路過)

引用:
原帖由 leelee5 於 29/5/2015 02:53 發表   # C1 ?  {6 f: A6 c' n4 B+ g
- ]! O5 u" B& ?- f* p
0 A4 h- ^& b6 t
如果可以食到嘉怡姐姐的豆腐還倒不錯 * g7 a$ ^% _  Y* V$ n
都係個句,有姐姐寵愛真好~~ (獨生兒路過)
; D# ^. @  w' x* ]1 E- Y: S' v( W
嘉怡的豆腐只會給男友喔~~小弟弟要乖乖不准亂動…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-29 12:34 發表   
1 m  f0 y& x2 u; S( B1 P
" }/ A- `' y, O8 G# j0 F1 ?$ [嘉怡的豆腐只會給男友喔~~小弟弟要乖乖不准亂動…XD
( h, t* `" F/ `% c( u' D

9 F, K& a! X9 _0 E( t. @嘉怡姐姐不要我亂動想要幹甚麼~~ 見係姐姐妳咋 👉👈

引用:
原帖由 leelee5 於 29/5/2015 18:33 發表   
3 p$ ~! s* H& j! b3 T1 o3 W0 Z, g' z

; x- p/ |: Q1 R5 j; `7 t; X嘉怡姐姐不要我亂動想要幹甚麼~~ 見係姐姐妳咋 👉👈
2 ~2 O( ^6 z& |小朋友你幾歲?怎麼這樣肯定嘉怡是姐姐?

小弟弟好似喜歡嘉怡喎

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-5-29 23:22 發表   8 t: l' r( _5 n- f  B
小弟弟好似喜歡嘉怡喎
# @4 z! x1 I4 Z! v8 B: b

" `; k) |5 X- L8 T# }% I* M見嘉怡姐姐靚女, 忍唔住攀(調)談(戲)幾句啫XD
/ v9 w; C+ }/ c. O! U% }人之常情:P

引用:
原帖由 leelee5 於 30/5/2015 01:14 發表   
; ?6 ~# f$ W9 D$ y7 q2 g
/ t6 J( r% k& ^7 p  a3 u1 U5 B/ a+ v+ M4 _& b1 M+ i3 z' }
見嘉怡姐姐靚女, 忍唔住攀(調)談(戲)幾句啫XD
& q7 `( z; {4 f& y/ U人之常情:P
. L9 Q" r6 ^1 H2 O$ ~  h% U
小弟弟不知道現在這世代有圖也未必有真相嗎?
# J7 l' w2 Z9 Q3 P' y9 C% o
& o% q# q  i* d! a' ]當然不怕嘉怡真人不漂亮的話~~也可以加Skype做個朋友啦…^_<

回復 11# annachan 的帖子

咁嘉怡都應該唔會太差,小弟第都唔會調戲你

嘉怡姐姐緊係靚啦 (臉紅&#128073;&#128072;

引用:
原帖由 leelee5 於 1/6/2015 23:51 發表   
- X9 E, `" S' ]: S9 S$ X嘉怡姐姐緊係靚啦 (臉紅&#128073;&#128072;
7 o2 i) J& Q4 [: @6 E; S
口甜舌滑…@.@”

我講緊真話嫁 6 F1 \* ^  X6 e* c7 X
嘉怡姐姐好吸引 :)