嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想有個姐姐可以攬住我、呵下我

想有個姐姐可以攬住我、呵下我

小弟自細就想有個姐姐,可以攬住我、呵下我,當我係細佬/細妹咁疼愛......
. Z! R+ G+ x+ v1 R( x$ J" [2 f. d, Y* @( L
歡迎各姐姐add我wechat: mpolo1368, 希望可以同姐姐們傾下計、見下面........
覺得好的就按一下感謝吧~~

我只想有個妹妹可以比我攬咋
引用:
原帖由 leelee5 於 2015-5-26 05:44 發表   
2 i( h) e# n# N) K# l+ M/ P1 A小弟自細就想有個姐姐,可以攬住我、呵下我,當我係細佬/細妹咁疼愛...... : d- ?" M/ h+ s$ Q% O

7 Z; c# p2 X+ y歡迎各姐姐add我wechat: mpolo1368, 希望可以同姐姐們傾下計、見下面........

引用:
原帖由 regina1010 於 2015-5-26 08:27 發表   9 N- Z& K0 C% R$ P* K3 v6 h# Y
我只想有個妹妹可以比我攬咋
) j, ]$ G0 J: S% t( c* G

7 [  v1 @7 e8 f/ w可以教我做姐姐的妹妹嗎??

有點吃豆腐的感覺…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-27 18:18 發表   1 ]  B& G) k) H; _( J& {1 ^/ c
有點吃豆腐的感覺…XD
# j% T' z# `5 F# u+ b
6 y- V9 r2 u+ M: {& Z: F0 v如果可以食到嘉怡姐姐的豆腐還倒不錯
. x7 h  {( H* j3 b5 d4 ^4 V( s9 \- l都係個句,有姐姐寵愛真好~~ (獨生兒路過)

引用:
原帖由 leelee5 於 29/5/2015 02:53 發表   * e  u  K) U5 O! v2 ]+ J( v& M
' |4 ~) A0 O5 g- _* L
3 _* S/ L* h+ m  M: [
如果可以食到嘉怡姐姐的豆腐還倒不錯
* f) D) |5 C: P/ g都係個句,有姐姐寵愛真好~~ (獨生兒路過)
2 k6 L7 S1 B, ?: y( C5 C
嘉怡的豆腐只會給男友喔~~小弟弟要乖乖不准亂動…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-29 12:34 發表   
+ j: V4 M  {" y. w0 V) z9 p1 o( n7 M- D/ G" ?# O* G5 J: h0 Z
嘉怡的豆腐只會給男友喔~~小弟弟要乖乖不准亂動…XD
/ a: ^6 n/ H! m5 o4 V' B1 L) ?9 B( ~& H) n  s
嘉怡姐姐不要我亂動想要幹甚麼~~ 見係姐姐妳咋 👉👈

引用:
原帖由 leelee5 於 29/5/2015 18:33 發表   
& F: R3 z! T9 v; W, t) P' T+ ?& b+ c6 v% N

& i, ~6 j) a1 O) R& M. n% o- R, }嘉怡姐姐不要我亂動想要幹甚麼~~ 見係姐姐妳咋 👉👈
  y- P: t% M( X6 s, `; C
小朋友你幾歲?怎麼這樣肯定嘉怡是姐姐?

小弟弟好似喜歡嘉怡喎

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-5-29 23:22 發表   
) d3 W) C$ L/ K) l' C" ?4 e+ ~3 ~小弟弟好似喜歡嘉怡喎
$ y) U6 p9 Q" S! v. Q# M
4 `! n" c4 \$ k! r: K& p
見嘉怡姐姐靚女, 忍唔住攀(調)談(戲)幾句啫XD9 h+ \2 {( G9 q1 S, F) D
人之常情:P

引用:
原帖由 leelee5 於 30/5/2015 01:14 發表   + b; h! n2 r( a' g9 c) \

4 w% U; p# e3 k2 L7 G" G9 ?& w. c% ^
3 D7 o9 x% X- K9 w見嘉怡姐姐靚女, 忍唔住攀(調)談(戲)幾句啫XD& Z1 C2 k8 Y1 J
人之常情:P
$ P9 a8 c6 t- v( O: F6 Q! c小弟弟不知道現在這世代有圖也未必有真相嗎? & a7 q' O: E$ [2 M# l
6 v& t- A, t; M, ^' U# X% q
當然不怕嘉怡真人不漂亮的話~~也可以加Skype做個朋友啦…^_<

回復 11# annachan 的帖子

咁嘉怡都應該唔會太差,小弟第都唔會調戲你

嘉怡姐姐緊係靚啦 (臉紅&#128073;&#128072;

引用:
原帖由 leelee5 於 1/6/2015 23:51 發表   
  K% q% Y" a; m嘉怡姐姐緊係靚啦 (臉紅&#128073;&#128072;
2 s* y) }; `& B6 ]- x- ~8 F* N口甜舌滑…@.@”

我講緊真話嫁 3 S5 N5 h' f$ X& _
嘉怡姐姐好吸引 :)