嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
堅持一整套∼

條女肯著我就唔洗自己著啦

引用:
原帖由 sasalady 於 2015-6-4 16:47 發表   # m/ I9 [: V5 ^( P( e. Z9 z
1 `& w+ C" A( a, V% L: r% e
4 c" ?# L9 K3 }7 ?
dont think HK girl will.

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-4 22:27 發表   ( b5 \- Y. F+ u* x" J8 \
; |: L! C8 a" X8 \' d  w' |
( V6 Z" F* }2 l  l+ G3 r! r
妳講出了事實,讚.

我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機* P7 I9 i* q* w& y

' Z2 A! r( {* ^; H4 f" P% j佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次

引用:
原帖由 slk 於 2015-6-5 08:55 發表   
# M% M& g" m+ K! D+ y5 J) [5 Y$ O' C& w0 R

% `* x# R# i4 P; l/ `妳講出了事實,讚.
8 X( l! i1 r! k- i2 v
以前成日都想佢著住來敦倫,點知佢厭麻煩唔肯著,咁米為有自己著囉

回復 7# zz67098 的帖子

你在英國生活?

引用:
原帖由 applebaby 於 2015-6-5 10:47 發表   ' |+ j/ A* m; ~
你在英國生活?
+ R* |% B7 `2 p2 d2 j" P* ?係敦倫 唔係倫敦

引用:
原帖由 陳真 於 2015-6-5 09:31 發表   
$ a+ ~6 l" I5 b( z* y我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機8 ]& i. Q3 t1 D" j( D- }

( [- @0 R/ v0 v+ Y4 J佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次
6 w  U3 E' o! B" A, L
) Q7 |5 x" N7 E" |2 q; ~) G) D- K8 z# |) _$ t+ V
很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2015-6-5 11:35 發表   . e  l4 a: K( @/ A5 [6 H
) u; j# J3 w& K3 l/ i& E
5 l/ f( q5 T0 K7 O% a7 j

0 N- P" d4 _7 O很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚
1 E# [4 |/ h* `* D( Z9 e! g4 n- }, L

7 k, a" |$ L2 ^+ Q當年妹妹未夠秤...我唔想衰十一.....而家在微博見到佢,同我一樣有家庭有仔女.....  h, H: r1 e+ S3 w0 [" h/ @
  e1 m8 c* ?% A  K
事隔十幾年,若再見的話,真想同佢打返場 Friendly...

我覺得,基本上唔會有女仔直穿!0 h: z3 H; v, g6 M

/ c7 R6 n' d' T; _因為一般絲襪褲中間有條車線,
( y9 Q" d* T. F! e會界到重要部位,男女都會痕!/ i2 W$ x9 U7 ~6 [
2 U6 S" y2 n# p1 q# [9 e
你地網上見到直穿果D絲襪,
# _" \5 A, \: l4 x- S1 N通常都係廣告造型照,
* N2 W1 ^! N3 T% L而且對絲襪都係有綿檔!; W! L  P% J; s8 ^
0 G. s3 H0 J" Q7 L/ F) j3 G
喺香港,有綿檔嘅絲襪都係歐美牌子,
) N, @+ J) ?& R+ c/ n% x日本野都未必有,試問,
) X7 b6 i. G& M. R% d香港有幾多個女仔會著歐美牌子絲襪?

大陸貨都有架...( y9 Y8 U# j% I6 j3 E+ W& z' X
5 c1 G. k. t  O% F
我薯緊,直穿
* K9 X5 d2 E1 ~5 e: x7 F2 l
6 K/ h( p/ H* B, b) f[ 本帖最後由 陳真 於 2015-6-5 17:42 編輯 ]

引用:
原帖由 misslady 於 2015-6-4 23:33 發表   % ^# _- |7 P- m/ {- c3 Q4 Z

; y- J. _7 F9 h$ d- ~; }3 H
. I: }4 S$ s% u8 Wdont think HK girl will.
' n7 [$ R  G- ]

. O$ Y  M1 D7 J我老婆間中會

回復 12# 1677 的帖子

唔信可以上淘

) Z4 f' S( y& |0 T/ r

首先我要有女伴

冇女伴,但我