嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
堅持一整套∼

條女肯著我就唔洗自己著啦

引用:
原帖由 sasalady 於 2015-6-4 16:47 發表   4 s/ X3 V% ?, v+ k. p
8 F" @( |2 Z  Z% }/ {9 J
/ }3 f* Q7 G0 b0 L4 ^
dont think HK girl will.

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-4 22:27 發表   - x) U% c; l( U+ M- D! z
# @. D7 O  |+ u( d# ^

$ ~2 }0 H5 w+ k1 }" L妳講出了事實,讚.

我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機  J, M1 g  x1 o& x- h2 |

3 l" }2 \$ k7 Z7 x9 D- y佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次

引用:
原帖由 slk 於 2015-6-5 08:55 發表   
9 R5 \. A1 f  U
. A. H/ k' J2 C  ?* }' d, w
0 `0 L' M8 Q  N; ~1 s; N妳講出了事實,讚.
7 i) M# y) M- j- Z4 @* r
以前成日都想佢著住來敦倫,點知佢厭麻煩唔肯著,咁米為有自己著囉

回復 7# zz67098 的帖子

你在英國生活?

引用:
原帖由 applebaby 於 2015-6-5 10:47 發表   9 ?/ g3 ~7 |; S% f
你在英國生活?
2 O' @2 ~  b$ W( b" o7 x係敦倫 唔係倫敦

引用:
原帖由 陳真 於 2015-6-5 09:31 發表   % V; t& c" B0 C; N$ J# I
我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機
" n# Z3 Y* b5 U  e$ p* r; A& p8 M$ I
佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次
9 {$ R# t0 C5 J  P

9 v5 @( c+ ?, o( {
+ m$ l6 _' l( r, I很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2015-6-5 11:35 發表   
' I& |1 O7 {- O6 ~# }" E4 K' j# D  @0 y

- S8 T  d5 K5 [2 l# ?
2 r" n2 n; t) {% g, Y* t很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚
" l0 `7 `/ ^3 ~- t- T8 n3 n4 w% l+ r/ B1 Z- w0 ]" l
當年妹妹未夠秤...我唔想衰十一.....而家在微博見到佢,同我一樣有家庭有仔女.....1 ~2 s0 o* u$ I( E0 ]' u: u

7 M0 N, |) o) q* }5 D7 c/ I( S7 u事隔十幾年,若再見的話,真想同佢打返場 Friendly...

我覺得,基本上唔會有女仔直穿!3 r/ c* j" f; S+ k
1 Z2 ^# P" H0 d, ^7 b6 |! ?# P" |
因為一般絲襪褲中間有條車線,- E" x  R2 F& |6 ?2 R
會界到重要部位,男女都會痕!5 g' F- c, h* R- K" f( h9 f& ~

% B, Y" }& A8 L% J  @9 _你地網上見到直穿果D絲襪,
( v  g! i9 c! F! \5 x% s通常都係廣告造型照,
9 N* D: {+ V. N而且對絲襪都係有綿檔!* T: h# p% F5 T9 g
1 g/ o& h! J/ q3 Q
喺香港,有綿檔嘅絲襪都係歐美牌子,
6 V% D+ C: L/ u* \* E日本野都未必有,試問,
& T% M( {$ i/ A1 B6 h( r香港有幾多個女仔會著歐美牌子絲襪?

大陸貨都有架...
/ A, L3 R) K3 s
/ t% f6 q8 M) }) c/ x我薯緊,直穿! h- T! r3 b/ K. s: o

! C+ x" e" d& {[ 本帖最後由 陳真 於 2015-6-5 17:42 編輯 ]

引用:
原帖由 misslady 於 2015-6-4 23:33 發表   
7 B2 U7 v: d$ X5 L& o  G$ m  R  A& s, M7 }. I8 t/ t% r8 Q) `0 F
! U6 O% G  z8 A! X, F; q# \
dont think HK girl will.
/ _# I) G# u0 a. r/ ~+ J0 e* j: m) I
我老婆間中會

回復 12# 1677 的帖子

唔信可以上淘

8 a  D' z% L! _2 j

首先我要有女伴

冇女伴,但我