嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
堅持一整套∼

條女肯著我就唔洗自己著啦

引用:
原帖由 sasalady 於 2015-6-4 16:47 發表   
6 A( e. s; X; D" D有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?
. Z+ U% K7 E4 f: E

* z2 ]: e5 J- A2 E& S4 {/ Xdont think HK girl will.

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-4 22:27 發表   
- I# \: I& I2 A* L9 U9 y: ~# g條女肯著我就唔洗自己著啦
0 ?' M# U* g7 C
" s. `5 Z3 s8 D) k妳講出了事實,讚.

我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機
: R/ a0 |& L/ b# _2 ~2 E$ u& }& z- t' q7 \- L3 u9 q
佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次

引用:
原帖由 slk 於 2015-6-5 08:55 發表   
& N' I# u% @: l/ Z: p/ N$ h7 y) m& U( C+ U+ C
- T, }8 d8 L3 V8 C5 {4 K3 Z
妳講出了事實,讚.
# ?0 p% r3 i. C: l4 {/ x
以前成日都想佢著住來敦倫,點知佢厭麻煩唔肯著,咁米為有自己著囉

回復 7# zz67098 的帖子

你在英國生活?

引用:
原帖由 applebaby 於 2015-6-5 10:47 發表   
) L) v1 O1 n+ ?- K1 V你在英國生活?
/ B: r; w# y0 E係敦倫 唔係倫敦

引用:
原帖由 陳真 於 2015-6-5 09:31 發表   0 \) G; C! e/ E0 k
我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機
; u& _9 o4 [% Z' |8 b. X: e
: v/ r+ d5 Y8 k' g佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次
8 v( L( z! p. u* y  ~5 W) a9 a: |
; z0 L; k$ {  P
很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2015-6-5 11:35 發表   
  h/ k) Q" k6 u8 |
# G, F5 w) O: H# Y; B
' v2 Y# a& d' o; t* K6 B% ?* |4 T! B
很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚
7 O# T& l/ V% h% o3 B& [: ?) Z1 N0 c1 e/ n2 h& ^/ u+ Z: S) H/ k. v
當年妹妹未夠秤...我唔想衰十一.....而家在微博見到佢,同我一樣有家庭有仔女....." I1 @; j  C' f- B
9 n  `, _& m0 H+ B+ b# a( J
事隔十幾年,若再見的話,真想同佢打返場 Friendly...

我覺得,基本上唔會有女仔直穿!4 P1 u  D6 G' e

. L9 L' u5 `" U因為一般絲襪褲中間有條車線,
1 ^3 h& C5 g8 S$ R! f) B會界到重要部位,男女都會痕!
9 c( W2 J4 A& r/ [, p
4 L7 G0 o6 z5 {# N你地網上見到直穿果D絲襪,
6 ^6 b" k$ e, d5 R. O通常都係廣告造型照,
0 g" C! x' @5 ^# y! X而且對絲襪都係有綿檔!
7 Z$ D+ p6 @2 K( z" Z. I
1 v5 E. r/ _9 _& Z: v# a喺香港,有綿檔嘅絲襪都係歐美牌子,2 _0 \2 G8 i+ \; d8 N; H+ P+ I
日本野都未必有,試問,# q2 ~9 i* o7 ~  O0 w2 Y
香港有幾多個女仔會著歐美牌子絲襪?

大陸貨都有架...
% D" V2 V0 `+ _
) k8 I. g1 q9 s( g我薯緊,直穿; m+ x% u+ ^7 Q" f) }  t! x$ j- V

" v# G: F0 K/ t4 L# `[ 本帖最後由 陳真 於 2015-6-5 17:42 編輯 ]

引用:
原帖由 misslady 於 2015-6-4 23:33 發表   # t( x4 [# L9 m. m% \' R

% z6 W9 c( Y! L9 l. n% |- a6 H
2 m$ c' R! \1 H6 k' n6 T; D; R/ hdont think HK girl will.
% M# A3 _0 ^* o5 B8 a5 |

' k, I% I4 V4 L7 k, v我老婆間中會

回復 12# 1677 的帖子

唔信可以上淘

條女肯著我就唔洗自己著啦
. K/ f$ G, K" M4 P; j# ~9 g

首先我要有女伴

冇女伴,但我