嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
堅持一整套∼

條女肯著我就唔洗自己著啦

引用:
原帖由 sasalady 於 2015-6-4 16:47 發表   
& o, c7 ]1 `! n( d有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?
1 i# h8 s6 Z8 j  I- y- C+ J
5 p, B) v5 ^4 O; o1 F
dont think HK girl will.

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-4 22:27 發表   
# p1 q- Z5 G5 k條女肯著我就唔洗自己著啦
. V$ }. m* G9 M  x$ g7 n! \& Q% P5 o6 z/ ]( d
妳講出了事實,讚.

我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機
/ _: F9 @+ [' o) R: n+ d
& Q6 t3 `1 _8 A佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次

引用:
原帖由 slk 於 2015-6-5 08:55 發表   
3 ^7 Z- Q1 o# ~8 \0 {  {+ g' J2 L7 G2 y/ ]! T. Z

' h  v  X* P" M5 W: G7 W7 l  G妳講出了事實,讚.
8 @( A1 R/ `/ j7 ~  ?1 g# {
以前成日都想佢著住來敦倫,點知佢厭麻煩唔肯著,咁米為有自己著囉

回復 7# zz67098 的帖子

你在英國生活?

引用:
原帖由 applebaby 於 2015-6-5 10:47 發表   / }: `; m+ l; S: E
你在英國生活?
. ?# n# T, Z; R+ v係敦倫 唔係倫敦

引用:
原帖由 陳真 於 2015-6-5 09:31 發表   
7 u4 K+ E& s, P* H$ Q' _8 o# w我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機
, V$ f! X: W. l% ]* M& c# u
. v5 o* w# }# R: I; D. f佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次
4 R/ ]" M: t; E+ L% ]( S5 c

& R& m, U& o7 C) o- n9 a7 e' p8 `5 \$ P
很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2015-6-5 11:35 發表   
5 L. @3 C5 `+ ~8 ]+ o3 ^9 c9 Y; A" |; a/ T

^' ?$ w; B1 Y$ N. U& X" J/ X1 d* [# V* t  N8 i
很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚
; i) F' s6 \7 B' g* D% v( o+ M: J3 Q" B  j
當年妹妹未夠秤...我唔想衰十一.....而家在微博見到佢,同我一樣有家庭有仔女.....
+ t" E: D' l2 P- @
5 _% T1 `* }- B' I事隔十幾年,若再見的話,真想同佢打返場 Friendly...

我覺得,基本上唔會有女仔直穿!3 I9 @5 R2 I7 P& x  T' r7 a

# s: O) n5 n6 G4 i8 z- c6 G" }因為一般絲襪褲中間有條車線,7 Q/ j0 L% z( o  E7 c* f
會界到重要部位,男女都會痕!
5 Z( M% d+ h4 n6 b: q5 v+ `3 \% R  C
你地網上見到直穿果D絲襪,, X  s* d; O" r/ h
通常都係廣告造型照,
( }6 ?  Q. X8 e0 r. J. _+ l而且對絲襪都係有綿檔!
. R! n, U4 ?1 z4 C: w, D- X: c
喺香港,有綿檔嘅絲襪都係歐美牌子,/ \* W# V) |# P4 c( D" L+ j
日本野都未必有,試問,  M6 |; s5 m7 k- d* G
香港有幾多個女仔會著歐美牌子絲襪?

大陸貨都有架...
3 u: y1 Z6 Y1 d+ R; T8 i% Y3 g' p9 J1 N) ]
我薯緊,直穿
/ u$ N% V8 q; _( f' P+ w. C: D7 x
2 y* Y4 a' \. ?. u4 ^$ D[ 本帖最後由 陳真 於 2015-6-5 17:42 編輯 ]

引用:
原帖由 misslady 於 2015-6-4 23:33 發表   
* _8 s+ d" ~  ^% y9 \4 Q- ?+ ?0 g4 ?0 K" n

L  P( q! P- a9 h2 ?$ Q. ddont think HK girl will.
* @5 }1 V; I# [' U) L6 S0 f

7 @' z3 X! u& n我老婆間中會

回復 12# 1677 的帖子

唔信可以上淘

條女肯著我就唔洗自己著啦
& ~8 T. ^% u8 }6 w

首先我要有女伴

冇女伴,但我