嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
堅持一整套∼

條女肯著我就唔洗自己著啦

引用:
原帖由 sasalady 於 2015-6-4 16:47 發表   " O: W* n& i; |
+ ?; m" B7 ~7 m& ^( q& y- x/ K
/ |4 |- q! g' W* {" U6 Udont think HK girl will.

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-4 22:27 發表   
8 ~. h3 `1 R, n/ N條女肯著我就唔洗自己著啦
4 p: T4 d, }- V/ D+ N
1 P0 p$ L$ T8 E妳講出了事實,讚.

我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機% P& P: V9 \) }8 d: m0 Y( h. H

3 e% M' L! E8 f! q3 |佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次

引用:
原帖由 slk 於 2015-6-5 08:55 發表   * Q6 _! f; v3 w2 Q. y% b* A, Y
5 l, h9 y7 Z8 q$ z: B, `' g
; P7 Q" o* J, Q. Z3 J
妳講出了事實,讚.
: H- v" f2 \+ s  m5 A以前成日都想佢著住來敦倫,點知佢厭麻煩唔肯著,咁米為有自己著囉

回復 7# zz67098 的帖子

你在英國生活?

引用:
原帖由 applebaby 於 2015-6-5 10:47 發表   * k, i- h2 O4 t* c
你在英國生活?
8 K/ y/ W. y* l6 ~1 `! {$ y係敦倫 唔係倫敦

引用:
原帖由 陳真 於 2015-6-5 09:31 發表   
+ D: R( ], @  H7 E8 K% `' u/ i我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機
: o# o# `: N; b3 T& n0 K$ U
* [9 S' k% Z3 a$ H. K佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次
( w6 S3 B9 C! U+ i, }8 |% W6 @. d5 y, `2 @; u* Y. D1 P8 s

8 A5 @. A2 ~. E0 T很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2015-6-5 11:35 發表   7 D  l) y, ~, y, b/ x
5 z+ }7 r2 y4 h7 X2 x) K
- C% x" k/ K: r2 K/ Q6 |

% [( G7 B: q, x+ P! P5 t很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚
, O9 u8 m& v3 K; H, ~) }
% Z1 g& p1 `, I8 @8 w9 g: U當年妹妹未夠秤...我唔想衰十一.....而家在微博見到佢,同我一樣有家庭有仔女.....7 Y- v1 R; m0 [# l2 @

9 e7 o" S  I9 n3 |9 P& [事隔十幾年,若再見的話,真想同佢打返場 Friendly...

我覺得,基本上唔會有女仔直穿!4 Z% f( T' S# f! T% F/ K

8 E5 B$ G7 b2 R2 k, ]: H因為一般絲襪褲中間有條車線,
. p7 R$ B* v7 ?" C3 z會界到重要部位,男女都會痕!( b% g7 ]5 P. g! l: K
: P/ o, R, M9 O* {$ v+ h
你地網上見到直穿果D絲襪,
% N  E1 x4 C- c/ [! q% b4 @# i通常都係廣告造型照,3 A$ p/ K* @, R- o0 `& d' {
而且對絲襪都係有綿檔!: h4 d, Q& D4 N% v2 `4 U" ^

0 U" }2 w7 s" b% U# U5 L喺香港,有綿檔嘅絲襪都係歐美牌子,  W0 L( @$ {/ a6 d/ s
日本野都未必有,試問,: ^8 Q! I2 V. H7 J$ `2 O' L8 F
香港有幾多個女仔會著歐美牌子絲襪?

大陸貨都有架...
) j- B0 J: N$ q5 m5 A% X7 W0 V2 o6 s* Z
我薯緊,直穿: A( V, T% K$ j2 K% C- r: n

9 B% H$ ^% h! b2 Y  \  d' [' |[ 本帖最後由 陳真 於 2015-6-5 17:42 編輯 ]

引用:
原帖由 misslady 於 2015-6-4 23:33 發表   2 [8 s: ]9 g/ g; [0 O

' J' g' i9 v1 }& C8 w( G* ?6 x7 k( m6 L
dont think HK girl will.
, c" O+ g6 D& n. s  {( x5 ^
( b5 C2 L( y$ A8 m% [( {5 E4 w
我老婆間中會

回復 12# 1677 的帖子

唔信可以上淘

條女肯著我就唔洗自己著啦
# F/ w) i! o4 R  G; i7 w

首先我要有女伴

冇女伴,但我