嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
堅持一整套∼

條女肯著我就唔洗自己著啦

引用:
原帖由 sasalady 於 2015-6-4 16:47 發表   + e  b" G/ B* w( r! u% c  E
  B0 Z0 ?$ v3 I( h# b- t$ y
/ k; X  q  \8 _$ b0 V; sdont think HK girl will.

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-4 22:27 發表   7 U  l0 y8 k3 N& j/ a* c) j
條女肯著我就唔洗自己著啦
8 Z. d/ A- l' I3 f* R* i

- d) Z- Z% l# v2 R) j妳講出了事實,讚.

我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機
/ d5 Z, L/ J  M8 O/ \( Y; Z$ K) M6 n* D4 j. P5 t
佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次

引用:
原帖由 slk 於 2015-6-5 08:55 發表   
4 E# x. r7 X: \2 ]9 T. u8 g0 Y, w% q# d' M+ h0 r& s

- a$ q( p# I* n8 g妳講出了事實,讚.
1 u4 k8 e# D" L7 U9 N* W
以前成日都想佢著住來敦倫,點知佢厭麻煩唔肯著,咁米為有自己著囉

回復 7# zz67098 的帖子

你在英國生活?

引用:
原帖由 applebaby 於 2015-6-5 10:47 發表   0 S( [  @; i! [, O* v, l& P
你在英國生活?
9 R* ~& q4 o% B$ g' V( Z: Z係敦倫 唔係倫敦

引用:
原帖由 陳真 於 2015-6-5 09:31 發表   5 U5 @9 b3 P: Y2 J7 y
我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機* I0 I2 Z: W/ s2 \0 K* s

1 g% }* v7 U  o8 _: e- j4 @' K佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次
* s+ L( R5 u8 a* b1 O- G2 {% y  E" j( `7 c5 R2 Z5 c4 I, c

! T7 H' Q" t5 `: \很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2015-6-5 11:35 發表   9 k" L' T$ S- d( |& h* B

$ v9 D- R6 B  L/ T/ N, ~5 H9 C& G; K8 f0 Q& @0 e/ N# I
  s! U4 X1 ?4 H3 o
很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚
" T! d" {3 e" ~% V5 t9 I! p7 k! W/ E( u/ A) K$ x0 Y! [
當年妹妹未夠秤...我唔想衰十一.....而家在微博見到佢,同我一樣有家庭有仔女.....
5 C1 t, h) o* e0 Q
# j  [& D* e; {+ g9 q事隔十幾年,若再見的話,真想同佢打返場 Friendly...

我覺得,基本上唔會有女仔直穿!
# c  x4 d$ s" ?: A- }3 Y
* n7 O9 V& p. f& w% R: l- \因為一般絲襪褲中間有條車線,+ _6 j0 M- l8 V) a4 O4 A/ o
會界到重要部位,男女都會痕!
$ U  g6 U9 |9 o3 H8 O, e, n/ l0 U( ?3 X& d0 b# g0 p
你地網上見到直穿果D絲襪,* |; M; b; p* N, O1 j/ }* R
通常都係廣告造型照,0 d6 H; K$ z0 a" r5 z& i$ V
而且對絲襪都係有綿檔!
( W9 z. a* R* ]3 p3 H3 W! Q) N  e; ^3 j; ?5 M
喺香港,有綿檔嘅絲襪都係歐美牌子,
& r- a' P3 O$ B2 f( Q! `+ w! A日本野都未必有,試問,, s! d! V6 e5 H2 i/ S
香港有幾多個女仔會著歐美牌子絲襪?

大陸貨都有架...! H* ]& ~# K- o* l
/ _$ j. t$ J- S7 L3 J& W. O
我薯緊,直穿
4 [) p) d5 p" ]
( E# \1 K0 n/ B0 t9 N. y5 {[ 本帖最後由 陳真 於 2015-6-5 17:42 編輯 ]

引用:
原帖由 misslady 於 2015-6-4 23:33 發表   
) O* u; I) y( z5 @+ ^8 I. h4 y0 l0 Z3 t) x( P+ s3 U3 U

- ^" ?+ v8 h* w. _dont think HK girl will.
$ R/ H8 t5 j5 `/ P+ [( c* A5 r7 u! \' j, ^7 e% ?/ u/ S
我老婆間中會

回復 12# 1677 的帖子

唔信可以上淘

條女肯著我就唔洗自己著啦( [7 ]0 W6 H" i5 N5 ?

首先我要有女伴

冇女伴,但我