嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
堅持一整套∼

條女肯著我就唔洗自己著啦

引用:
原帖由 sasalady 於 2015-6-4 16:47 發表   1 r! `' j& Q. u; `' Z9 c0 V( Y
# x0 U- c% Y: B8 c* X( ~& C. f& L4 {' X7 C
dont think HK girl will.

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-4 22:27 發表   
; X5 g2 U9 G; M* T+ s- Q6 I1 c條女肯著我就唔洗自己著啦
; D- o  }, C! q( a

8 D- Y- X4 Z& Z/ j2 W/ p6 b妳講出了事實,讚.

我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機, W2 V) C' p6 a+ J# o

( X2 Q' ^) L1 h9 W" E3 x6 q5 m& O# U佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次

引用:
原帖由 slk 於 2015-6-5 08:55 發表   
6 G8 X* F  z& C8 M) r4 u3 N
- y$ m& Q9 p& ^! K) [* P% ~
/ g) m1 w: M; ?' }. A4 \2 U妳講出了事實,讚.
! p' ]4 M( i5 R6 C0 M% \7 L以前成日都想佢著住來敦倫,點知佢厭麻煩唔肯著,咁米為有自己著囉

回復 7# zz67098 的帖子

你在英國生活?

引用:
原帖由 applebaby 於 2015-6-5 10:47 發表   
6 W; U$ |* }) d" O6 l9 ]你在英國生活?
( X) u7 S2 F2 O2 n6 d4 {
係敦倫 唔係倫敦

引用:
原帖由 陳真 於 2015-6-5 09:31 發表   
- h* ^8 s; K* u: o& O) \我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機! @% A- H, r) v
6 n9 S/ _4 f* |+ @% Y% O2 q! u
佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次
+ t9 r3 G( a3 A2 _; V9 g$ {' W; d: q; m: n" ]

; G( N9 `, Y( e很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2015-6-5 11:35 發表   
: A1 `  I3 _1 n; {4 \. A% p2 }& J* G+ q  c1 a( i8 W4 {
% F* z* H  _' M* d7 }: X
- V0 l4 |2 U. E, R: x  q( C+ N
很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚
$ x% j  S- o# [9 j' }6 z9 D/ c/ _/ C; @' @
當年妹妹未夠秤...我唔想衰十一.....而家在微博見到佢,同我一樣有家庭有仔女.....
2 k/ f6 Y, M! z. r# I% [, K( A' p, e. {* [4 h0 N# R' G4 H
事隔十幾年,若再見的話,真想同佢打返場 Friendly...

我覺得,基本上唔會有女仔直穿!
6 ?4 G5 Y/ k: F: C- h/ x0 |8 s8 i2 h- ]; C
因為一般絲襪褲中間有條車線,
6 x) A' F9 c, `# B4 [0 f會界到重要部位,男女都會痕!
% O+ J' A) k: d' T. ~9 L, m4 i3 d. J( s# S8 w" T9 {2 o& ^. o
你地網上見到直穿果D絲襪,
" r) h2 H1 ~9 l9 N( n通常都係廣告造型照,) |# i/ u. O4 }' Y/ j  f
而且對絲襪都係有綿檔!5 r8 x) U7 E6 h; c6 r7 x6 i

5 }7 I( Z- {+ l. B, p' A6 f喺香港,有綿檔嘅絲襪都係歐美牌子,
4 e3 ~+ \7 z1 R3 s3 m日本野都未必有,試問,
' t# Y/ X8 r$ b! [; ]- |. ?香港有幾多個女仔會著歐美牌子絲襪?

大陸貨都有架...  }' b9 D* e# m( ^; h

: j) Z; a( @7 o3 Q我薯緊,直穿
& u& _. C% e6 o$ w; a% S
7 f, T$ E8 F& ~0 ^6 N[ 本帖最後由 陳真 於 2015-6-5 17:42 編輯 ]

引用:
原帖由 misslady 於 2015-6-4 23:33 發表   ( c6 I9 }6 Y4 n( {" R# t) V

- |% S* a* D3 T; u2 d% B
+ ]' B, C7 Q. Z/ l* Y' Z# X( rdont think HK girl will.
% z3 U. ~% `, o& d% E$ |; l, o; O4 x: B+ D
我老婆間中會

回復 12# 1677 的帖子

唔信可以上淘

條女肯著我就唔洗自己著啦
$ ]6 E/ R; R7 |- Y

首先我要有女伴

冇女伴,但我