嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 with red latex catsuit:
' d! b) L7 @6 A" |/ @, J$ S5 C' ^0 N/ ~/ G# f" I$ w8 ^- j3 V0 V
http://www.youtube.com/watch?v=pUCwdXw-bOg
覺得好的就按一下感謝吧~~
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
為啥我打不開連接滴網頁捏???

你去唔去到youtube先?
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

原來步姐都係同好黎
. N6 W" v2 [) q! T; ^( E) M岩哂嘴形呀+ F" [7 d! v) H5 N  C. l8 X4 m% J
佢件緊身衣係咪掉轉左著6 S$ g8 l, E, R) Z& j# v* b0 |8 `
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表
1 Z# m9 Q  P* m' R: ?" M) _原來步姐都係同好黎; |0 v+ T! o5 |, e# P* W9 [1 V
岩哂嘴形呀
$ d: @3 X1 z: o. C佢件緊身衣係咪掉轉左著$ l' L5 N$ k  b7 t
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
0 i7 i! l: V- W  c" o訂制嘛
* l! F! k! p3 D' Q2 M- \佢梗係唔會同我地喜愛既同一款啦

佢果件靚就真係好靚  R2 u# d* B* `3 x( |* y6 W
不過唔透氣喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表 * w8 _8 ]: q: A$ [+ m! L5 n
原來步姐都係同好黎
1 X9 ~3 H' a+ G岩哂嘴形呀
1 N$ W7 T8 N" A% s; p' N7 ?佢件緊身衣係咪掉轉左著
- t  g# }( t7 D! e5 c拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
( S2 ^1 M- \8 l! a. G  P/ [1 J6 w$ [
呢個係佢個款嚟喎..1 g5 }$ _: O8 s+ u# o
哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-5 19:28 發表 ( k! n+ {9 V; v" B8 ^
- }( `/ [- Y; q& z' X# q5 V

' I  R; k. H+ c) W! ^0 ?呢個係佢個款嚟喎..
) E: s% t4 U# u- l% i哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  
! C+ X; J( C& ?0 u0 P* t% q/ {
/ e/ C* b$ e& h/ E0 r; o: Y* x3 a  p, }5 E  t1 q0 d: M9 N
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-6 02:05 發表
+ @8 F$ I. N1 u# E2 C  \
+ O# a9 j3 ~$ i' V# l1 P4 h5 q8 R. M+ [; k- N) `
( Z% }# M% E6 {! k
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎
/ O: v0 S8 `+ h* `* a0 }
% @. i7 B1 [( a( C7 ~傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
) k/ L, z, `0 r0 t5 p+ X5 c. H2 w. ^4 c佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:03 發表 . F2 {1 N. F6 T) {+ N" b, _
& i* `+ H! m# `* i1 P8 {- f
# M5 f- P1 [+ v& ~5 B! c& Q2 f, R
傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..+ q$ i4 ~: I4 H4 m- b' Z
佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 
# o! ^0 g0 p( q, ]0 E9 s

* q2 q) K2 @# a1 T& ~) G; `  v( z3 C% `8 b5 C8 T
market可接受程度仲可以大D架
( e6 H$ i  H& ~. z8 C) E; t條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:52 發表 ; L5 i, x5 P0 ~+ ?

* E9 u( w$ }1 m9 }
, [1 m; F2 R/ \: V6 y2 p2 b8 D5 p3 K/ E6 \7 b
market可接受程度仲可以大D架
- B3 Y. I$ s# H3 m條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架
# U" f: ^# G6 p0 D" p/ H* ?1 j' Q
7 N0 Q' ]: l# t! M: ^
5 R) u6 H1 m* d好似美女廚房果個deep V美少女 
- A6 `: t) K8 A% j0 ]唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..  2 p& S* [( T0 F. m) x5 C
咁接受唔到啩.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:05 發表
, T* T# D  ]. k( c- R" o- ]5 ]% H( d" b* P4 v/ T" Z

& C! e) U( s) o. t  b2 R* I0 n) v  X) r3 C8 ]6 {* r
好似美女廚房果個deep V美少女  % N) L/ e- S/ u
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..  ! R( J9 g2 J8 |. C
咁接受唔到啩.. 
0 k  y9 X7 W' Y: R& ^. G' M" I( l; s8 c

: @3 o$ Q5 \; z+ C5 {公開咁當然接受唔到啦
; L0 X7 Z  P0 e% ?. R5 p4 U0 ^4 y1 _不過私底下既AV就好多人都受落架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 00:10 發表
8 q. R+ J$ o1 l+ s) R' ?9 {' u% @; V
3 F8 P8 z7 }5 y9 z& ^) d. c

+ \9 l) B* R. c* Z9 E( k公開咁當然接受唔到啦' ~9 Q) D! h- I  P3 K  c
不過私底下既AV就好多人都受落架
9 W, |2 n+ L: `7 H
" I$ k2 V" I7 o+ C$ t私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:55 發表   Z) \5 k8 C" I( B* I$ s5 ]5 G% _

3 D. i$ g: |% w. k% A- A5 ~' f2 n4 @$ {
私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..
2 \6 t6 B* T# K( f. g  ^( d
===================================================================================9 j( B' W0 u+ S/ v5 a

0 c8 n) A2 m: p9 Y+ i- f7 X所以步姐件緊身衣真係令人興奮

死link

果然 是大明星的感觉