嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 with red latex catsuit:4 s0 Q; n& Z0 N' Y  x4 j
6 `! C, v! M# ?8 x  M* h1 O
http://www.youtube.com/watch?v=pUCwdXw-bOg
覺得好的就按一下感謝吧~~
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
為啥我打不開連接滴網頁捏???

你去唔去到youtube先?
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

原來步姐都係同好黎
& F7 m8 Y: B$ s& Q岩哂嘴形呀
+ L( u; X; _# F0 v5 p  ]6 z% I8 I9 X佢件緊身衣係咪掉轉左著8 ?: C" L9 G( S9 q  c) y
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表 7 d) B7 ?' f, Z$ E0 L! i: T! e
原來步姐都係同好黎
+ c% _3 [  z" f7 Z岩哂嘴形呀
" H: f( c& `* v3 g8 G* J( R佢件緊身衣係咪掉轉左著
/ O3 S8 I) B/ |' N: H! x拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
5 Z# B3 G# j1 ]$ m, _% h# j6 j訂制嘛
* r  E3 S$ k% i# ?- \+ x佢梗係唔會同我地喜愛既同一款啦

佢果件靚就真係好靚, w" B7 I- {: n; o0 I1 {/ D
不過唔透氣喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表
( ?. C+ U, g4 ^7 y原來步姐都係同好黎& R1 S! g9 \, T* I/ |) U7 y' g7 a
岩哂嘴形呀
# a2 |# `( T0 `* ?佢件緊身衣係咪掉轉左著9 f$ W# x; W% Y1 Z8 V) K3 v
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
0 E( d+ j, `* }2 A% ?+ Y# t% i3 `" C6 H: u
呢個係佢個款嚟喎..
3 l0 o' Y6 d0 c! D4 w哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-5 19:28 發表 6 T9 M$ z2 z/ L. M8 C

* f* U7 ^7 |+ A9 n( [
4 z2 C: n* o/ O4 E呢個係佢個款嚟喎.." |4 p' S$ Y2 }  r* Z) i
哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  
" {( M& ?1 s& a* |7 ]) i
4 R/ F1 O' u1 L% L1 F2 D2 B( c- }3 d, I! q2 k. X0 z
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-6 02:05 發表 ) r7 P% N' E2 J  F" k
# C8 K* E  Q2 U/ _

" \0 |$ t' f  d. i
2 e! ^' G4 s9 [6 m, nkakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎
4 n% H3 F& G6 [3 |) S+ L* l, K! n* M/ @0 }3 G3 F
傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
2 N3 N" r. s2 l, o! B3 k7 |佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:03 發表
" n" t/ e9 `9 F: i  l1 a# u% U- y
+ J9 d7 P8 }1 o3 ^( Z
" n* d3 W" V+ ~$ L% [$ _' a傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..4 |3 I  o2 [1 i- u1 s: G) s
佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 
8 a# M$ Z8 N4 C/ L  A8 p, K5 T" V5 {' }) V  L0 H7 |4 u) \# N

0 U/ m" b; j/ l+ hmarket可接受程度仲可以大D架
! [: M7 k4 U$ b/ L" k條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:52 發表
) `  \' x# |0 i5 L: j2 j1 A; u" w' `  A6 T' T$ k* j% g- l7 P

" Y! `/ l9 x1 ~4 {# N& \
: z$ Z9 H7 f& m) bmarket可接受程度仲可以大D架$ `6 [+ s  e0 a9 U& X) @, K
條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架
( X$ o8 B! N& C+ }+ g* ?
' F" `0 l2 F6 v2 @- g& C: ^7 q$ y3 @
好似美女廚房果個deep V美少女    K: c& O9 J# _; f4 \+ @
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'.. 
. T' O% k- u* @# f/ [4 r: p咁接受唔到啩.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:05 發表 6 c1 C- J1 f: x( c4 v0 t) [& q
  b' d9 P0 k" z: C* g. z+ i3 D

! C+ M; ?$ k1 J. R0 N. t( ~4 F6 Q* `
好似美女廚房果個deep V美少女 
6 t% i  v/ ]0 L1 t, U0 r唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'.. 
1 q6 q& s, v5 w! F" P, Y! R咁接受唔到啩.. 
  W8 ~3 p8 L. u

, Z, j/ S" Q, F& f1 o# [
- w# q# b( O- x- y( @公開咁當然接受唔到啦
' \1 Y6 ~& Z( N1 V不過私底下既AV就好多人都受落架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 00:10 發表 7 Y# ~' l7 s6 L: w1 [5 U8 `6 S

0 P9 [$ P$ X  [; ~% T
$ [0 D8 U/ p) O8 F$ g+ |* o4 K9 {/ g' D. L# G
公開咁當然接受唔到啦
" Y. g% W6 |  a2 X/ p不過私底下既AV就好多人都受落架
+ o4 S6 r$ ^, [1 d! C7 c

5 P. s/ a/ V4 @! m( w私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:55 發表 % x; l! g2 j0 @) U2 K

8 k+ N2 N% V: O/ X' G
: |9 u( o4 \, J0 Y私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..
* P3 Q" a5 X1 V' C===================================================================================1 t/ n# Q6 D; ?+ X) l) H
9 ?, k; l- o& |3 X8 {  w5 ~; K
所以步姐件緊身衣真係令人興奮

死link

果然 是大明星的感觉