嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 with red latex catsuit:$ Z) W  x1 L- n3 h. ~5 s' j
: L- ^6 s9 I8 \0 V! H
http://www.youtube.com/watch?v=pUCwdXw-bOg
覺得好的就按一下感謝吧~~
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
為啥我打不開連接滴網頁捏???

你去唔去到youtube先?
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

原來步姐都係同好黎
/ B/ t% p+ z* W8 f% I0 o3 P岩哂嘴形呀9 ?: K6 L: `" z+ z# S% ~
佢件緊身衣係咪掉轉左著" E, p+ h: R9 z. r: Y/ h/ P+ C
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表
% u3 }$ B+ b& h5 g原來步姐都係同好黎
: j8 g7 ]0 U' n8 n岩哂嘴形呀/ X1 v' c) w6 G2 Y& x7 F
佢件緊身衣係咪掉轉左著
' X2 ]" G7 U- t/ T& P拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
; e& l6 ]/ H! e6 }
訂制嘛
$ a1 |4 [7 W- L3 q, t' a佢梗係唔會同我地喜愛既同一款啦

佢果件靚就真係好靚
, r" {! w4 t% c) O" H不過唔透氣喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表
& J( e* Y  R( M! w( Y0 Q) t$ g原來步姐都係同好黎. u% d: L. H& \3 K  H2 M/ c
岩哂嘴形呀
9 g4 v* U% _2 R9 E& `; U佢件緊身衣係咪掉轉左著4 N& f( @, y! L2 J2 W& C$ }* Q
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
0 Q8 v. L  L' t( M6 @: N: u$ }9 u: Y' b/ |; q: u9 \/ M& s1 d& A2 l  V
呢個係佢個款嚟喎..
' q. O0 T9 `1 ^* B+ N4 l7 W哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-5 19:28 發表 / |, |7 n$ U4 p3 E; H# X# }

, Q5 w1 y; f8 ^9 n% ?( p. i' {4 G  S0 l; i2 c; [- O
呢個係佢個款嚟喎..) J0 [7 b5 @( e
哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  
# ~2 G; O! ~: y; ~2 v1 T0 N/ d4 X. [; [6 Y5 x$ \
2 ~' N. x. }8 I& o' X  n3 v: {
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-6 02:05 發表
& |4 [; H) V  y) K. I" u
, G8 k' x" `0 w' h+ g6 h
$ \* v$ s9 \+ O
9 j4 B6 t# }8 ckakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎
2 t/ y$ a7 q+ A5 a7 I  }
- z0 t% w) ?( H$ K1 J
傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..+ D6 P* _5 |4 E: ?( V( m6 D
佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:03 發表
* w# S/ [; \9 S1 y2 B  p, M" ?+ z. ?$ C- V# D, x! s: I

& n" u; _7 f' a" Y# _  q傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
: a0 D( W. k0 F# P佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 
! S9 o: H' Q) k& T

. b" C" ^/ ~$ U! p. w
( G! R/ N/ t" q& g! }1 ymarket可接受程度仲可以大D架& \$ W( r, {" I' o1 {
條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:52 發表 . q4 T% ^2 U. L

* _, P* P8 U+ E4 e% {: a$ ~) L
9 C, i5 _" r) o. \* T  l9 i, d- j1 N
market可接受程度仲可以大D架
% S( Q! N  @9 C+ C! ?  b% k條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架
8 a2 ?+ Z7 x( U- T: P2 R2 e
  t& t& t, ~( I9 ^
- f& @  L  P# i7 K; ^, V好似美女廚房果個deep V美少女  ; _2 [9 ]& q4 l' v6 z" y% {; y
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'.. 
8 p) ]2 Y" K; [咁接受唔到啩.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:05 發表 ) ~4 }" E. J9 L
/ T4 v7 {7 R4 P" }. Y
% I$ i1 }7 `6 \/ G+ q

' j6 e: }. Y: \: k' ^3 N好似美女廚房果個deep V美少女 
9 W. D: H$ C1 H8 {9 Y唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'.. 
9 ]: \" e% B; ^5 Q咁接受唔到啩.. 
# d) R0 _8 i0 W( F- ~3 V, J; A

' l8 C0 w3 f: Q6 C. c+ j( t( V( l
" D, q/ C. M) v, B公開咁當然接受唔到啦; d* n  r+ M, D" r# S! Q& V3 p0 _
不過私底下既AV就好多人都受落架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 00:10 發表
1 x( k0 Z7 G  s0 G3 {" y0 V- P; s- B" S# I% \

( e# N  ?( h& K6 y3 w% {( [
9 I' S( s$ r. {3 h9 \$ A公開咁當然接受唔到啦
( t- f$ d3 \9 c* l1 K5 L# ]不過私底下既AV就好多人都受落架
4 e/ c& ^7 k1 J% r2 T- N0 K. N- e& A6 }0 U2 j& {, B
私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:55 發表
/ c) V0 Y/ ?0 m5 _! I9 c6 d- ?  |8 `% w( T
. \$ m& F4 |) a) S5 T7 m+ N
私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..
3 }' m* A! n, A' I===================================================================================
0 y- ?2 @4 S  l; J2 J
, |$ P  z* z# E7 Z$ W所以步姐件緊身衣真係令人興奮

死link

果然 是大明星的感觉