嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 with red latex catsuit:
8 E6 U$ {0 e, m: u( n9 g% E7 c
: A4 p" B* ]0 H& Jhttp://www.youtube.com/watch?v=pUCwdXw-bOg
覺得好的就按一下感謝吧~~
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
為啥我打不開連接滴網頁捏???

你去唔去到youtube先?
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

原來步姐都係同好黎: w( o/ o: U: @/ O: [. j; R5 s" u
岩哂嘴形呀. S7 ^+ @, G: O9 k3 R( x
佢件緊身衣係咪掉轉左著7 O7 \2 j* ^1 q' }
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表
/ m) M9 r$ n- n; ]6 _" X原來步姐都係同好黎: }7 o/ R! f/ d" u
岩哂嘴形呀" ^  H8 l5 Q3 K( Y8 g
佢件緊身衣係咪掉轉左著
2 N& F& E* g0 `5 Z( O拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
' v) }! G) x+ R7 K+ z- K  w/ L
訂制嘛
3 D2 }( A4 ~8 [; b  R佢梗係唔會同我地喜愛既同一款啦

佢果件靚就真係好靚
! W/ i2 _( G" M不過唔透氣喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表
( r9 l; H/ B0 T; m6 S原來步姐都係同好黎* S* c8 c2 p( M( E) I: f& ^
岩哂嘴形呀
# y2 p! B$ t5 _5 T4 ^+ M$ i佢件緊身衣係咪掉轉左著
9 s" I4 j; z: [: }) L. s拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
$ n$ ?" V8 G* ?6 n9 p
* R/ x$ `5 r# F  g1 S: o* u呢個係佢個款嚟喎../ l4 k- m# z; _; Z
哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-5 19:28 發表
" K5 J* k6 \- o5 j+ W' T7 q( I
& M. X2 P6 @! Q+ l3 h) b: w, g) x2 l% p( ]# }
呢個係佢個款嚟喎..! e( S/ ]3 n6 v( D4 K" X
哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  
' u+ A5 J7 [9 _- ^' d& \
( v! {9 o, [$ D
0 [4 p  \$ Y+ {! r  t) d, \kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-6 02:05 發表 & i3 Y4 x9 @; ~1 N* b2 k

. s5 Z6 R% @% W: u* ]9 y
0 m" A! e: M8 P  f' d5 U3 O3 W# ?! g, i7 _, p0 O
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎
7 C; g5 l2 k8 ?5 F# s5 G9 ~3 B& p( _; {3 ?! X4 M5 D6 K0 k7 l, e
傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..# A' W# y9 M- P' R: o7 v
佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:03 發表
8 B( z# r/ h9 T& i% R4 F
% N7 t4 e4 ]& U5 {( v% r7 f5 c
, {6 M1 b% v, p- v. O傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
' b" R! \' W( m. s9 K( i佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 
% _' J! A4 f! F

/ P/ ]+ Z: |) }& f9 M# l6 j
7 R9 C$ r% }8 u$ T2 nmarket可接受程度仲可以大D架& h" I& {  K+ J, j, L
條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:52 發表 & o2 L7 k, s. y- J! O# V

1 R! D! Q: w! x% X6 ^6 |& [
( s0 y' l, o3 f) ?. q8 E% c: b; M* t
market可接受程度仲可以大D架
# s* i1 k5 ]0 s" k" c7 M條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架
4 y: G6 o; a9 d8 M5 c6 |. j

$ o! L+ ]6 a: I/ s! i1 {# D% h& m# m$ S' {4 {
好似美女廚房果個deep V美少女  % l, i1 r/ b# m
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..  9 d1 v- l* S6 p2 H# j" h
咁接受唔到啩.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:05 發表
* i2 F$ N+ x, {' \
" R1 R6 u! V5 x  Q
( ^8 Q, N+ I" R4 H: ~. v/ J. }3 W& y' K/ ~: u6 V* p: b3 y) p
好似美女廚房果個deep V美少女  * k- b' C3 i: N& y0 S7 H8 w# w
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'.. 
% n  a. G! ~: ]: `/ J) P# E) Z* ^咁接受唔到啩.. 
% l7 D* m' }6 h* L( b& K
2 [: r8 g' T( x, @2 {

% E4 @( y" `* a7 M- g! o公開咁當然接受唔到啦1 r$ K) U5 H, Z6 |0 E. f, A* h- A
不過私底下既AV就好多人都受落架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 00:10 發表
1 p; m/ m7 \' M) E5 I
2 w! F! g9 ~7 ?" t
! Z7 M; d" N3 @9 y9 P, @
# q0 O. e  S9 |/ q/ _5 F公開咁當然接受唔到啦
7 G/ i! f- w4 \  A$ V+ s9 {% s不過私底下既AV就好多人都受落架
4 I! ~  a2 n% g; c1 R6 H- d: O& d; j1 T7 P: b) j7 m/ z$ K
私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:55 發表
) U; B5 `5 _/ x  z  \" w- R) ?
6 t3 H9 \" W/ ]: u( w1 H8 r! i' O8 r$ y) x" r3 o- I  j
私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..
) L+ E1 r7 {6 i2 H  y( Q
===================================================================================4 _6 X" m: l9 n- p- J6 f

% k" F" V1 H: E所以步姐件緊身衣真係令人興奮

死link

果然 是大明星的感觉