嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 with red latex catsuit:
+ }& M8 V* M  g* x# E- F! M; J7 J; e! I# K- y- F: z! B
http://www.youtube.com/watch?v=pUCwdXw-bOg
覺得好的就按一下感謝吧~~
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
為啥我打不開連接滴網頁捏???

你去唔去到youtube先?
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

原來步姐都係同好黎
& R0 ?/ `- z- P  a' X岩哂嘴形呀
. m+ @5 ~2 k+ h6 N' A4 @佢件緊身衣係咪掉轉左著* m3 U$ {# z+ j
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表
! k6 S6 t0 i  x7 {! Y# Z原來步姐都係同好黎4 ]9 Q6 O" _1 B" ~
岩哂嘴形呀
" e; T+ m9 b# {8 x: m+ H佢件緊身衣係咪掉轉左著: C' ?, X, W* M9 O
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
- c& E- l5 U7 d) c8 g1 W' E& E
訂制嘛
' {  b& D) A0 X5 Z, z+ ]佢梗係唔會同我地喜愛既同一款啦

佢果件靚就真係好靚0 O! s! S# e$ }7 f0 h' g/ N
不過唔透氣喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表
( n* i8 q, G1 S, U. u原來步姐都係同好黎
1 s7 q! V# H- W: _8 T4 u7 l岩哂嘴形呀
% X7 X, \* B/ w+ D+ M% U" P佢件緊身衣係咪掉轉左著
7 G3 l$ _# ]0 o+ }拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
* I2 n5 Z' e; {% L/ l/ e
0 H7 R& n% r6 i* f: K% X呢個係佢個款嚟喎..
1 c8 z% g; d' |* k哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-5 19:28 發表
! R' v5 a& R2 |0 H# g0 E4 n, V7 Y+ A8 L6 k  M3 B, D

. {; f8 ^, e) a8 O: I呢個係佢個款嚟喎..3 X- _1 ~7 y( _7 E- z8 g4 }
哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  
6 h7 x# T" n1 W' }
5 }2 w7 M) g; \: O- p
# V: ?8 |8 G0 w6 K/ n
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-6 02:05 發表 8 c% ?2 p! P; r
# [+ G! b9 `7 S1 M2 U8 ?  U0 n

$ r6 e0 O3 r" r8 }' W3 k3 m1 {1 s) p; y9 x0 @& k2 I7 q9 B* H, E
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎
: l1 j  V) d3 m; |3 `3 h& q! w$ i) f7 w

% V+ F9 L+ K2 l! E. U8 Z% U傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
* H# ]1 i8 w9 D1 _4 O佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:03 發表 ( R2 @9 U8 [& d" l( Q
7 E$ C5 N, D- w0 g$ N9 v
- W( Q9 G- P& w
傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
$ T- o+ ]  ?+ I6 B' E  l9 L佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 
3 @7 g" L; ^5 U/ U) ~& _# d: |/ g
) w% j2 ?+ W4 F9 b" \, j5 |# E- F* l
market可接受程度仲可以大D架
) R' d0 W, C" H8 }7 w0 v條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:52 發表
, X5 |5 x+ N5 [& x. I7 B: a
- u2 S& M8 \; @1 T0 U% c3 \& n) X
+ v; R8 V0 I$ c
market可接受程度仲可以大D架
# M- `4 \) [: T條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架
3 A" f! w0 r2 ]4 i- ]5 [
/ p! b' i$ t4 j! d- C- f
: D/ u9 q/ b! S3 y0 C+ W好似美女廚房果個deep V美少女  & p  _3 V8 M6 c1 a2 m' B0 l) I4 |
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..  8 H8 c. u  Y# c, c: c/ q
咁接受唔到啩.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:05 發表 , U" V- ^7 o8 j6 A1 w! H1 ]( z

- [! \. l) K9 V4 N9 O; u
8 }% d: Y) K# f7 [* v1 c
2 i, {( v  L& }' n% C好似美女廚房果個deep V美少女 
# @/ F+ R5 \5 P唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..  , ]1 a6 B. l% U: v3 K
咁接受唔到啩.. 
  ]1 h) e( ?% F) b; a/ T
' C, b! V1 a; G0 D/ e& ?2 @" G% ]  p* X
) H5 e  m# }! x% n+ R公開咁當然接受唔到啦: x! o9 {( @) w7 c' A4 S4 d
不過私底下既AV就好多人都受落架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 00:10 發表 7 c* V2 o! \+ u& C) a

* U! f* C+ d6 O. Z9 c. [4 X3 j) u4 q; `) R; n

$ d8 e" z8 a+ P" c1 R! j公開咁當然接受唔到啦- s7 l" m) S+ a+ ?, |! E
不過私底下既AV就好多人都受落架
8 k: R- T8 @9 L2 L' \

6 O0 o+ @: l) I- I" f8 c私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:55 發表 4 g' R# H. ^3 \* `- J
2 N! h0 Z! w: J, L& x
3 |" D. F) H2 Z8 z* Z  a' b5 `
私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..
1 w. @& q1 o% s* t% f9 l" ?" X===================================================================================. M( P" W! R" I7 b) ]

/ u  w1 t3 d  R1 K6 F所以步姐件緊身衣真係令人興奮

死link

果然 是大明星的感觉